OTNYS_YNWA je napisao/la:OMG . Sto mrzim ovo ! Lafo , jaci bez Cristiana ( najboljeg iraca na svijetu ) ha! ha! ha .... Dok je igrao za vas bio je najbolji , nema njega na svijetu . Sada kada je otisao boli vas .l. JOJ STO TO MRZIM !!! Dok nije igrao bili ste mozda cak i iznad 10 pozicije , sve dok se nije vratio taj ( koji se valjao , hodao , jadao se i bio od MALE koristi naspram ostalih i doveo vas na 2. mjesto , pa onda ispred Liverpoola pred krajBaja_Zvjerka je napisao/la:Glory glory MANutd..
Jos da nam je Ibru dovesti, bili bi kao 6 Realcica, a ovako smo 3..
Iduce sezone Manchester jos jaci bez CR jer taj je ovu zadnju sezonu samo se valjao, hodao, jadao se, i bio je od vrlo male koristi naspram ostalih. Obertan ce od svih pojacanja pokazati najvise, jer fkt lik igra fantasticno, i nisam vidio igraca koji brze mijenja smijer od njega..
Iduce sezone titula 100% i aBd trece uzastopno finale LP..
A Obertan jeste dobar ali 5 njih ne moze zamjeniti Cristiana Ronalda .. Ja navijam za Liverpool i kazem da mi je jako drago sto necu Cristiana gledati protiv omiljenog kluba .... Da odu Torres , Gerrard ili Mascerano iz Liverpoola strasno bi bilo ali pisao o tome da me boli .l. NE BI
Ja nikad nisam govorio da je CR najbolji u Manchesteru, on jeste dobar, ali mislim da uopste nije neophodan timu da pobjedjuje.. Mislim da ce bez njega ostali sada imati puno vise samopouzdanja.. Obertan, Aguero (kojeg ce dovesti kad daju Berbatova i 20 mil.), Valencia, moci ce pristojno zamijeniti CR.. Etto ako dodje, ili Ibra, Manchesteru nece niko nista moci..
Svaki klub dodje u malu krizu, pa tako i Manchester, i Tottenham (koji je bio zadnji, a ne 10-i) a to nije do jednog igraca kao sto pricas, vec do niza okolnosti..