FIFA Confederations Cup Brazil 2013
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: FIFA Confederations Cup Brazil 2013
Scolari je majstor, preporodio ih je.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ubise ih presingom. neobicno gledati spance ovako izgubljene.
brazilski brko - spanski brko 2:0
brazilski brko - spanski brko 2:0
Scolari polahko vraća stari šmek reprezentaciji Brazila. Dunga ih je uništio, ovaj ih vraća tu gdje trebaju i biti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Do 70 minute Brazilci ostaju bez snage . Španci zabijaju 2 gola i u pordužetcima 1 i pobjeda 3 2 na kraju za prvake svijeta i evrope .
Za ovaj rezultat najzasluzniji je Luiz. Moram ga malo hvaliti 
Al mi ide na qrac ovaj komentator. Kako se zove?
Kaze Mou izjavio ne svidja mu se Luiz i ti fazoni. Gdje si "cuo" svegati
Cekamo komentar da spanija igra sa pola snage.
Casillasu predlazem da poslije tekme ide plakat.
Zadnja izmjena: soxx, dana/u 01 jul 2013, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.
- Trequartista
- Kontakt:
Da je Balotelli igrao u polufinalu Španija bi se isto ovako protiv Italijana provela.
Xavijevo vrijeme prošlo, u napadu igrač manje, Torres nije nije Vila i čim dođe bolja ekipa dešava se ovo što se dešava posljednje dvije utakmice. Jedva se prilika stvori.
Xavijevo vrijeme prošlo, u napadu igrač manje, Torres nije nije Vila i čim dođe bolja ekipa dešava se ovo što se dešava posljednje dvije utakmice. Jedva se prilika stvori.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- Goalgetter
- Kontakt:
Brazil razvalio Spaniju u ovih 45' minuta. Najslabij kod Spanije definitivno Arbeloa, pojeo ga je Neymar.
On cak zna sa koliko su procenata snage igrali Spanci u prethodnim utakmicama.soxx je napisao/la:Za ovaj rezultat najzasluzniji je Luiz. Moram ga malo hvaliti
Da, da, konacno su ponovo simpaticni i zanimljivi gledat. Neymar mi je izgledao dosta odvratan prije prvenstva, ali nije on toliko los tip, bori se za ekipu maksimalno. A o kvalitetu ne treba ni govorit.High je napisao/la:Scolari polahko vraća stari šmek reprezentaciji Brazila. Dunga ih je uništio, ovaj ih vraća tu gdje trebaju i biti.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Luiz tata ! Kako je iscupa !
Brazil igra **** presing, pitanje je kad ce pasti.
Brazil igra **** presing, pitanje je kad ce pasti.
pi.
Vidi se da je Brazil dosta svjezija ekipa a i nalozenija.
Spanija opet ne igra pressing i naravno ovo se desava.
Torresa treba poslati u GOSK .. a i Arbeloa nesto previse grijesi u dodavanju, zbog njega su 3 brze kontre slozili.
u 2. poluvremenu Brko bi trebao ubaciti Fabregasa, Navasa i Villu pa da pokusaju izvuci produzetke.
Torresa treba poslati u GOSK .. a i Arbeloa nesto previse grijesi u dodavanju, zbog njega su 3 brze kontre slozili.
u 2. poluvremenu Brko bi trebao ubaciti Fabregasa, Navasa i Villu pa da pokusaju izvuci produzetke.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Navijam za Brazil i drago mi je da vode, ali Španija je previše rezervisana i ne djeluju kao ozbiljan rival.
Dobro, domaći teren, publika je na strani Brazilaca, ali ovo protiv Italije i večeras je tanko od najbolje reprezentacije svijeta. Nedostaje žustrine i veće želje, jedino je to neko logično objašnjenje...
Dobro, domaći teren, publika je na strani Brazilaca, ali ovo protiv Italije i večeras je tanko od najbolje reprezentacije svijeta. Nedostaje žustrine i veće želje, jedino je to neko logično objašnjenje...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Arbeloa i Alba očajni. Nevjerovatan presing, ne samo na sredini terena, i neuporedivo veća želja za pobjedom ključ su fantastične igre Brazilaca. 
LUHG!
I pisalo se o tome da se ne svidja Luiz Mourinhu , sto jest jest , doduse prije nego sto je Mourinho dosao , ali eto 
A zove se Igor Kristic i fakat je ispao smijesan s onom pricom da je Spanija igrala sa 30 % snage protiv Nigerije
A zove se Igor Kristic i fakat je ispao smijesan s onom pricom da je Spanija igrala sa 30 % snage protiv Nigerije
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
mislim da ce prvo pokusati sa Silvom, Mata ili Pedro vani.M4kaveli je napisao/la:Vidi se da je Brazil dosta svjezija ekipa a i nalozenija.
Navasu i Fabregasu brko ne vjeruje, ubacuje ih obicno kada vode. a iskreno ne vjerujem ni ja da bi oni mogli nesto preokrenuti.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Brazilci me pravo iznenadise, strasan tempo su postavili i istog se pridrzavaju cijelo poluvrijeme.
Odlicno prema nazad, u napadu sasvim dovoljno, dok ono sto je mene dojmilo je taj vezni red, dupla sestica, Gustavo i Paulinho, pogotovo Gustavo ( nisam subjektivan
) koji skoro da nije imao izgubljenog duela. Mnogo lopti je presjekao.
Pored njega treba pohvaliti Luiza koji je najzasluzniji sto Spanci nisu dali gol, strasan stoper!
Odlicno prema nazad, u napadu sasvim dovoljno, dok ono sto je mene dojmilo je taj vezni red, dupla sestica, Gustavo i Paulinho, pogotovo Gustavo ( nisam subjektivan
Pored njega treba pohvaliti Luiza koji je najzasluzniji sto Spanci nisu dali gol, strasan stoper!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Znam da se pisalo al covjek hladno. Mou je izjavio. Ko da je vidio uzivo da govori.Matador je napisao/la:I pisalo se o tome da se ne svidja Luiz Mourinhu , sto jest jest , doduse prije nego sto je Mourinho dosao , ali eto
A istina nije 100$ hajd nije bitno,nije mi prvi put da se nerviram na komentatore
3-0! karanje.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Napokon da neko i ove podere.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Trpaj 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.