Izet Hajrovic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harishp
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la harishp » 29 jul 2013, 16:55

Patriotizam kod Izmeta je fakat je ''izrazen u velikoj mjeri''.Tip je i Svajcarac i Makedonac i Sandzaklija i Bosanac sa roditeljskim bivsim prebivalistem,bio bi i Kambodjanac kad bi vidio kakvu korist ili ucar.
U prevodu zaboravite uopste znacenje te rijeci u vezi ovakvih.
Problem je sto je ovaj sam od sebe prevtaner u neslucenim mjerama.Ako nakon svih ovih saga slucajno i zaigra za nas,zna da nece biti jedini.Jer tu ima iskusnih jos prevrtanera.Profesionalizam i izigravanje prevrtanera i ne idu bas u jednu liniju.
Hul ga je bio posmatrao na turniru u Svajcarskoj i pobjegli ljudi glavom bez obzira.Petkovic k'o fol nesto pricao o transferu u Lazio,i ne pada mu vise na pamet da prica o tome.Bit ce interesantno gledati Grashopers u kvalifikacijama LS,dobili su skakljivu ekipu.Ako i tu bude,busio mreze i igrao kao protiv ovih par ekipa u Svajcarskoj ligi.Moze se reci da je usao u ludu formu.Ovako i Adilovic u fildan ligama bude strasan strelac,cak sta vise i okretan..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 29 jul 2013, 17:13

Fascinira kako pojedinci vide kako Hajrovic nije patriota a u isto vrijeme ne spominju selektora u kojeg se zaklinju.Patriotizam njih dvojice je isti ako realno sagledamo stvari.Je li Safet Susic i na koji nacin pomogao reprezentaciju dok nije postao selektor-nije,je li htio i cuti da je preuzme dok ona nije bila kvalitetna kao danas-nije,je li po dolasku izjavio da mu je ovo odskocna daska u trenerskoj karijeri,prevedeno,da mu je licni interes na prvom mjestu-jeste.Je li poslije ispadanja u barazu od Portugala pola godine cekao da produzi ugovor sa savezom i govorio,zasto zuriti ima vremena,nadajuci se unosnoj ponudi nekog kluba pa mozda cak i njegovog PSG-a-jeste.Izet Hajrovic je dobrodosao u reprezentaciju BiH,ima kvalitet koji je potreban a sto se tice patriotizma u reprezentaciji ima jos dosta igraca kojima patriotizam nije na prvom mjestu.Poenta-ako Susic dobro vodi reprezentaciju neka je vodi bez obzira na evidentni nedostatak patriotizma a to isto vrijedi i za Hajrovica.Izete.dobrodosao!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 jul 2013, 17:27

Miske10 je napisao/la:Fascinira kako pojedinci vide kako Hajrovic nije patriota a u isto vrijeme ne spominju selektora u kojeg se zaklinju.Patriotizam njih dvojice je isti ako realno sagledamo stvari.Je li Safet Susic i na koji nacin pomogao reprezentaciju dok nije postao selektor-nije,je li htio i cuti da je preuzme dok ona nije bila kvalitetna kao danas-nije,je li po dolasku izjavio da mu je ovo odskocna daska u trenerskoj karijeri,prevedeno,da mu je licni interes na prvom mjestu-jeste.Je li poslije ispadanja u barazu od Portugala pola godine cekao da produzi ugovor sa savezom i govorio,zasto zuriti ima vremena,nadajuci se unosnoj ponudi nekog kluba pa mozda cak i njegovog PSG-a-jeste.Izet Hajrovic je dobrodosao u reprezentaciju BiH,ima kvalitet koji je potreban a sto se tice patriotizma u reprezentaciji ima jos dosta igraca kojima patriotizam nije na prvom mjestu.Poenta-ako Susic dobro vodi reprezentaciju neka je vodi bez obzira na evidentni nedostatak patriotizma a to isto vrijedi i za Hajrovica.Izete.dobrodosao!
@Miske10 pises nesto o cemu veze nemas.
Taj isti selektor se odazvao i zaigrao za BIH repku sa ljiljanima na herciki,jednom od prvih utakmica ikada i sav prihod je otisao direktno kao humanitarna pomoc u BIH kad FIFA i UEFA nisu znali cestito i da postojimo.
Ti i poenta,nebo i zemlja.Zato ni jedne vise.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 29 jul 2013, 17:34

harishp je napisao/la: @Miske10 pises nesto o cemu veze nemas.
Taj isti selektor se odazvao i zaigrao za BIH repku sa ljiljanima na herciki,jednom od prvih utakmica ikada i sav prihod je otisao direktno kao humanitarna pomoc u BIH kad FIFA i UEFA nisu znali cestito i da postojimo.
Eto neka ti imas veze, cim se neko javi a da ima suprotno misljenje tebi, ti ga kao HP deskjett printer sje.bes. Nije ti nijedan advokat ravan. A Safet je zadnjih 18 godina bio u najboljem smislu duh bh fudbala, drugim rijecima, nije ga bilo ni na google maps, a ti nastavi po svojem.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 29 jul 2013, 17:50

amko27 je napisao/la:Hajrović: Zahvalan sam Švicarskoj, ali izabrao sam BiH zbog karijere

Momak je izgleda dobar igrac, al nama trebaju igraci koji igraju srcem. Da sam Susic, provjerio bih ovu izjavu s njim, ako je ovo rekao i ovo misli ne bih ga zvao.
Sto se tice srca, tu se puno lakse moze igrac promjenit nego sto se tice talenta. Moze srce kucat za Bosnu jace nego Big Ben u Londonu ali sta ce to pomoc ako lopte ne zna sutnut? Ono sto mene zanima (i gdje sam jos uvjek skeptican) je da li je ovaj igracina. Kada se pocne druzit sa drugima iz repke i kada vidi nase navijace, mozda ce dobit srca.

Pravo da ti kazem, ako ima neki igrac koji bi nam stvarno dobro dosao na nekoj poziciji koja nam fali, kao recimo Kolasinac, mene boli briga da li ce on igrat sa srcem, mozgom, ili slijepim crijevom, samo da on dobro igra. Imamo mi dovoljno igraca sto igraju sa srcem, ne mora bas svaki. Tako je u svakoj reprezentaciji. Ne postoji ni jedna reprezentacija na svijetu gdje svaki igrac igra sa 101% srca. A da ne pricam o klubovima. Navijaci nekih vecih klubova smatraju njihove igrace kao bogovima, a na kraju vecina tih igraca su u klubu radi para.

DonV
Kontakt:

Post Postao/la DonV » 29 jul 2013, 17:52

Izo se pokazao ali ima i gori...
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 29 jul 2013, 17:56

harishp je napisao/la:
Miske10 je napisao/la:Fascinira kako pojedinci vide kako Hajrovic nije patriota a u isto vrijeme ne spominju selektora u kojeg se zaklinju.Patriotizam njih dvojice je isti ako realno sagledamo stvari.Je li Safet Susic i na koji nacin pomogao reprezentaciju dok nije postao selektor-nije,je li htio i cuti da je preuzme dok ona nije bila kvalitetna kao danas-nije,je li po dolasku izjavio da mu je ovo odskocna daska u trenerskoj karijeri,prevedeno,da mu je licni interes na prvom mjestu-jeste.Je li poslije ispadanja u barazu od Portugala pola godine cekao da produzi ugovor sa savezom i govorio,zasto zuriti ima vremena,nadajuci se unosnoj ponudi nekog kluba pa mozda cak i njegovog PSG-a-jeste.Izet Hajrovic je dobrodosao u reprezentaciju BiH,ima kvalitet koji je potreban a sto se tice patriotizma u reprezentaciji ima jos dosta igraca kojima patriotizam nije na prvom mjestu.Poenta-ako Susic dobro vodi reprezentaciju neka je vodi bez obzira na evidentni nedostatak patriotizma a to isto vrijedi i za Hajrovica.Izete.dobrodosao!
@Miske10 pises nesto o cemu veze nemas.
Momak,vidim da ti imas problem sa misljenjem veceg dijela forumasa s toga nemam namjeru polemizirati s tobom.Samo moram ovo,istina je da je odigrao tu neformalnu utakmicu kad je vec bio zavrsio igracku karijeru ali to je sve!Sto se tice tvog bezobraznog ocjenjivanja moje kompetentnosti(ti ne znas nista o meni)ja kad sam isao na utakmice reprezentacije ti si vjerovatno vozao tutu u rikverc.Toliko.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 29 jul 2013, 18:09

Nisam ja ni rekao da su svi u reprezentaciji koji igraju patriote, nisu, nazalost. Medjutim, mene nerviraju njegove izvaje, i to je razlog zasto ga ne bih volio imati u reprezentaciji. Hej, on otvoreno govori da igra za Bosnu zato sto ce tako nastupit na SP-u (ako Bog da mi idemo tamo, sa ili bez njega), samo sto nije rekao Svajcarcima - ako me zelite (ako ne zelite da idem) - vodite me na SP. Opet ponavljam, to je moje misljenje.

@MrMuscle, ne sjecam se da je i jedan od tih nabrojanih igraca davao i slicne izjave, rekao bilo gdje zasto igra za reprezentaciju. Takodjer, mi smo u vrijeme njihovog dolaska u reprezentaciju bili nizerazredna ekipa, kojoj je plasman na neko veliko takmicenje bio samo san, za razliku od sadasnje situacije (hvala Bogu). Mislim da je svaki sljedeci dokaz njihovog patriotizma suvisan, a ima ih jos. Sto se Kolasinca tice, nista rekao nisam, upravo iz razloga sto nisam naisao na slicne izjave s njegove strane.

@Miske10
Moj Miske, koje ti gluposti valjas... Stani, koji to bivsi fudbaler, Bosnjak, pomaze reprezentaciji danas, a da nije nesto u Savezu? Koji, Halilhodzic, Barbarez, eto reci mi ti? I ako na neki nacin pomazu, to sigurno ti i ja necemo znati. A opet, otkud ti dokazi da Susic nije pomagao? Je l' to Susic "danas" dosao pa je reprezentacija kvalitetna kao "danas" (kako ti kazes)? Nije. Susic je dosao u vrijeme kada je atmosfera u reprezentaciji bila uzburkana. I s psiholoske strane, itekako. Poraz u barazu, nesuglasice s Misimovicem, Begovic, itd. Sigurno tadasnja reprezentacija nije bila ni priblizno jaka kao sada, istina, ima tu i igrackog iskustva, sazrijevanja igraca, ali sigurno, puno toga je ucionio i Safet.
Pa svaki igrac, trener (nebitno) ode u neki klub kako bi napredovao, kako bi bio cjenjeniji, bolji u tom smislu. Sto se Susica tice, sigurno ne mozes reci da je gledao samo svoj interes. Kao sto rekoh, danasnja reprezentacija (kvalitetom, rankingom), puno toga njemu duguje, puno toga je on zasluzan. Volio bih i da mi nadjes tu njegovu izjavu, da je rekao da mu je ovaj posao kao odskocna daska u karijeri. Ne vidim razlog tome, opet kazem, dokaz bih volio da mi nadjes. Ne mogu da vjerujem da patriotizam jednog Izeta Hajrovica, koji na sve strane prica zasto je odlucio igrati za BiH poredis sa Susicevim. Sve na osnovu nekih svojih zamisli, pretpostavki... I da, nigdje selektora pomenuo nisam, stavise, da se zaklinjem istim.. :?
Izdržati, to je temelj vrline!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 29 jul 2013, 18:16

Sagledajmo Izetove okolnosti,sta treba reci ko j..e Svicu,ne volim je i sl..
Frajer se cupa na razne nacune da im zamaze oci ,ipak tip zivi tamo.
Budimo malo realni,stavimo se u poziciju,odrastimo.
Nije to tako jednostavno ..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 jul 2013, 18:20

DonCorleone je napisao/la:
harishp je napisao/la: @Miske10 pises nesto o cemu veze nemas.
Eto neka ti imas veze, cim se neko javi a da ima suprotno misljenje tebi, ti ga kao HP deskjett printer sje.bes. Nije ti nijedan advokat ravan. A Safet je zadnjih 18 godina bio u najboljem smislu duh bh fudbala, drugim rijecima, nije ga bilo ni na google maps, a ti nastavi po svojem.
@Kume Kurleone misljenje je ko supak svako ga ima.Eto i ti ko fol djelis svoje misljenje,dok Gudelj ne uleti.
@Miske10 kako ti rekoh,pises nesto o cemu veze nemas,a isto tako i poredis.tako da ne vrijedi gubiti vrijeme s tobom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 29 jul 2013, 18:22

Prijatelju,nisam konkretno mislio na tebe nego generalno pojedinci jednostavno imaju problema sa objektivnoscu,imaju dvostruke kriterije,za nekog vazi jedno a za drugog ne,to ne volim.Susica sam naveo kao primjer,mogao sam navesti i Mujdzu i Begovica i Misimovica i Medunjanina i mnoge druge.Sto se tice izjave Susica,dao je u intervjuu na televiziji i licno sam to gledao i slusao.Necu ti traziti niti mi se da.I nigdje nisam napisao da Susic nije djelom zasluzan za danasnje uspjehe,osvrnuo sam se samo na nedostatak patriotizma koji se ovdje zamjera Izetu Hajrovicu.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 29 jul 2013, 18:26

Patriota ili ne Hajrovic ce Reprezentaciji biti od velike pomoci,momak je vec sad odlican igrac koji ima puno mjesta za napredak....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 29 jul 2013, 18:33

Hajrovic je odlicna igrac i neka zaigra za nas,a ovi patrioti sto se pale na izjave pa normlano je da on balansira ipak momak igra tamo,zivi kod njih plus igrao je prijateljsku za njih i nije to lahko,nek prevde dokumenta,a ove izjave uopste nisu vazne..O kakvom srcu govorite,za SVicarsku igraju 3-4 stranca iz Kosova,Albanije,Bosne Seferovic ko da njih briga dal neki Shaqiri voli Kosovo sve dok profesionalno igra za njih,a sto je ogrno zastavu KOsova na finalu LP niko nije primjetio..

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 29 jul 2013, 18:33

kako ce Izo u dogledno vrijeme da dematuje sve ove likove sto pljuju po njemu...

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 29 jul 2013, 18:41

Blick: Ihr Freistoss zum 2:2 gegen Aarau war Weltklasse. Seit wann besitzen Sie dieses Talent?

Izet Hajrovic: Seit ich 12 oder 13 Jahre alt bin, weiss ich von meiner Qualität bei den Freistössen.

Vier Tore in drei Spielen, denken Sie schon an den Titel des Torschützenkönigs?
Nein, so weit denke ich noch nicht. Ich will einfach so weitermachen und diesen Lauf mitnehmen.

Was flüsterte Ihnen Captain Vero Salatic vor dem Freistoss ins Ohr?
Den haust du rein.

Ihr überraschender Wechsel von der Schweizer Nati zur bosnischen sorgte hier für Kopfschütteln. Wie lebt es sich mit dem Etikett des Verräters?
Ich bin sicher kein Verräter! Aber: Im Nachhinein hätte ich erst mit Nati-Coach Ottmar Hitzfeld und den Verantwortlichen beim SFV reden sollen. Und ihnen meinen Entscheid persönlich mitteilen und begründen sollen.

Weshalb Ihr Sinneswandel nach dem ersten Länderspiel für die Schweiz gegen Tunesien?
Nach meinem Kurzeinsatz Ende letzten Jahres bin ich nie mehr aufgeboten worden, nicht einmal für Freundschaftsspiele. Ich habe einen Riesen-Respekt vor Ottmar Hitzfeld, er ist ein Top-Trainer. Doch mein Ziel ist die WM 2014 in Brasilien. Nach meinem ersten Spiel für die Schweiz haben sich die Bosnier nochmals extrem um mich bemüht. Was mich bewog, meinen Entscheid zu revidieren.

Sie verstehen, dass sich viele Schweizer vor den Kopf gestossen fühlen?
Das ist kein Entscheid gegen die Schweiz, sondern einer für meine Karriere. Ich bin der Schweiz dankbar für alles, was sie für mich gemacht hat. Wenn ich Nati-Spieler bin, an einer WM dabei sein kann, dann steigert sich auch mein Marktwert. Mein Traum ist die WM. Und mein Ziel ist, irgendwann im Ausland zu spielen.

Wie lange dürfen wir Ihren linken Zauberfuss noch in der Super League bewundern?
Das wird sich zeigen. Momentan bin ich in Form, hoffe, dass es so weitergeht. Wenn ein guter Verein anklopft, dann muss ich dieses Angebot prüfen. Aber ich gehe nicht zu irgendeinem Klub. Es muss alles stimmen. Aber klar ist, dass ich den Schritt ins Ausland machen will. Wenn ein konkretes Angebot kommt, wird mich mein Berater informieren. Ich konzentriere mich jeweils aufs nächste Spiel, und das ist jetzt in der Champions-League-Quali gegen Lyon.

Evo intervju u originalu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 jul 2013, 18:43

@Miske10 selektor neke repke moze biti iz bilo koje drzave i voditi tone repki prije ili poslije.
Dok igrac ima pravo da bira izmedju dvije,eventualno tri.I to kad jednom izabere i zaigra kvalifikacionu tekmu za A repku,onda je svoj repertoar izabiranja zavrsio za sva vremena.
Zato kazem,poredis neuporedivo.
U BIH repci igraci a bogami i selektori fakticki nemaju nikakvu finacijsku korist.a isto tako vidimo da i veci ili bolji klubovi ne bendaju da li ovi igraju za repku i kako igraju.Vec ih prate kako igraju u svojim klubovima,pa tek onda mogu ili ne mogu da ostvare bolji transfer.
Zato ce Izmeta biti jos,koji ce do samog kraja vagati gdje i sta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 29 jul 2013, 18:48

Ne razumijem kako neki pojedinci ne bih zvali Izeta u reprezentaciju,pa on je bingo za nas, isto kao Kolasinac i Bicakcic. Ovi patrioti sa foruma bi se prvom prilikom ispalili iz BiH da mogu(Njemacka,Svica,Austrija itd.)i oni to znaju ako su iskreni prema sebi,kao sto bi i vecina ljudi iz Bosne,sto i razumijem.Samo bi ostali oni u BiH sto imaju dobre plate(pozicije koje su dobili preko stele), jer svi znamo kakvo je stanje u drzavi i kakve perpektive ova drzava nudi omladini = nikakve(ovi koji nemaju stelu). Momak je bio najbolji student svoje generacije na medicini(9,2 prosjek, 6 godina, po starom sistemu),zavrsio sve u roku i nije imao stelu,tako da su mu nasi strucnjaci nudili posao od 450 km, sto je i odbio.Trazio je posao dalje i nije bio uspjesan ,pa je otisao u Njemacku gdje je dobio stan,hranu ,novac i specijalizaciju. Sta zelim reci ovim,svaka cast za prave patriote,ali i ovaj momak sta ga licno poznajem,je volio BiH ali nije imao nikakve perspektive ovdje pa je otisao i vjerujem da bi 95% tako postupili da smo na njegovom mjestu bili. Izet zivi u Svici ,tamo je odrastao i tamo zaradjuje svoj hljeb, ne razumiju to neki ljudi,ali je morao nesto ovako slicno izjaviti, jer ga je Svicarska medija bukvalno pojela( i ponavljam tamo on i njegovi zaradjuje hljeb a ne u Bosni). Momak je dobrodosao ako ce igrati za BiH kao sto smo navikli od njega. Bingo
Zadnja izmjena: sanji, dana/u 29 jul 2013, 19:00, ukupno mijenjano 2 puta.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 29 jul 2013, 18:52

harishp je napisao/la:@Miske10 selektor neke repke moze biti iz bilo koje drzave i voditi tone repki prije ili poslije.
Dok igrac ima pravo da bira izmedju dvije,eventualno tri.I to kad jednom izabere i zaigra kvalifikacionu tekmu za A repku,onda je svoj repertoar izabiranja zavrsio za sva vremena.
U BIH repci igraci a bogami i selektori fakticki nemaju nikakvu finacijsku korist.a isto tako vidimo da i veci ili bolji klubovi ne bendaju da li ovi igraju za repku i kako igraju.Vec ih prate kako igraju u svojim klubovima,pa tek onda mogu ili ne mogu da ostvare bolji transfer.

harise harise....ti kao prvo moras da budes zahvalan sto mi uopste imamo svu ovu djecu koja su ili rodjena ili odrasla u zemljama EU...jer da nije tih momaka, vjeruj nama bi reprezentacija bila u rangu Lux, Lichten..i sl...kao drugo nit si ti nit bilo ko drugi mjerodavan da ocjenjujes ko je veci patriota...i sva ova prica oko toga da je on izabrao Bosnu radi koristi je smijesna..jer sve sto moze postici sa nasom repkom moze i sa Svicom...da imas i malo postovanja ne bi momka vise nazivao tim imenom kojim si napisao..nauci da postujes tudja misljenja jer i miske10 ima svoje misljenje i mozda je momak vise upravu nego ti...ali kao sto sam napisao u prethodnom postu jedva cekam da Izo dematuje tebe i tebi slicnima...

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 29 jul 2013, 18:55

Besmisleno je danas, u svijetu moćnika i novca, pričat' o patriotizmu. Bojim se da smo jedina država koja bira igrača prema tome, a trebali bi baš mi biti posljednja na tom polju, jer nemamo veliku mogućnost biranja. Jeb.eš patriotizam, ako on hodat' ne zna. Mislim, da se razumijemo, svaka čast takvim igračima. Dobri su za atmosfere i ništa više, teren ostaviti igračima koji znaju. Izet očigledno zna igrat' lopte i dobrodošao je u repku taman da izjavi kako mu je omiljena država Nigerija. Pišaj ga, nek' gradi karijeru preko repke, to znači da može biti samo bolji, nikako gori igrač. Ni Džeko, od Belgije, skoro ništa ne pokazuje, šeta se po terenu, al' dobro on je super jer je.be majku Pepeu i vrti se sa šup.kom Spahićem po Dubrovniku. Sve patriota do patriote u reprezentaciji..

P.S.

@harishp mnogo sereš prijatelju, nisi u pravu za neke stvari..
Željezničar za život cijeli!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 jul 2013, 19:07

edo07 je napisao/la:
harishp je napisao/la:@Miske10 selektor neke repke moze biti iz bilo koje drzave i voditi tone repki prije ili poslije.

harise harise....ti kao prvo moras da budes zahvalan sto mi uopste imamo svu ovu djecu koja su ili rodjena ili odrasla u zemljama EU...jer da nije tih momaka, vjeruj nama bi reprezentacija bila u rangu Lux, Lichten..i sl...kao drugo nit si ti nit bilo ko drugi mjerodavan da ocjenjujes ko je veci patriota...i sva ova prica oko toga da je on izabrao Bosnu radi koristi je smijesna..jer sve sto moze postici sa nasom repkom moze i sa Svicom...da imas i malo postovanja ne bi momka vise nazivao tim imenom kojim si napisao..nauci da postujes tudja misljenja jer i miske10 ima svoje misljenje i mozda je momak vise upravu nego ti...ali kao sto sam napisao u prethodnom postu jedva cekam da Izo dematuje tebe i tebi slicnima...
Veliki broj te djece koji sad igraju za BIH repku su bez okolisanja zaigrali na kraju za BIH repku.
Vedo bi u USA sjeo ko budali samara,Pjanic bio Tito u Luxemburgu ili se mozda borio za poziciju u Francuskoj,Lulic gotovo sigurnu poziciju startnu u Svajcarskoj itd,itd.
Problem je sto takvi k' ti ili slicni u isti kos tu djecu se stavljaju sa Izmetima,Mudonjama,Begsonima i jos takvima.
Isto tako demant u cemu???Da nisu do samog kraja izvrdavali gdje ce zaigrati i gdje ce imati vise koristi.To jest sanse da budu standardni,ili da imaju makar sanse da zaigraju na velikom prvenstvu.
Sto se misketa tice izgleda i tebi nije jasno da je poredio dva razlicita pojma,koji se porediti ne mogu.
Toliko o misljenju.
@Arthure pisati o patrioizmu i Izmetu je isto preseravanje.Pa te bas ne bihuzurim u tvojim nakanama.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.