Relativni sam početnik igre pa me zanima kako povećati limit regimenata koji je trenutno 13 i ima li neko neki tip za trejdanje pošto sam tu pravi laik
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
U mene bas obratno, vise mi se igralo na krntiji koja je jedva pokretalaMokroguz je napisao/la:To mi se desavalo dok nisam novi kompjuter kupio.
Nasamaraj taj novi pa ce ti raditi k'o stariSarmelino je napisao/la:U mene bas obratno, vise mi se igralo na krntiji koja je jedva pokretalaMokroguz je napisao/la:To mi se desavalo dok nisam novi kompjuter kupio.
Ja ih sto prije pocnem napadati i odmah poslije svakog primirja, uzmem 50 loans ako mi treba i naplatim Osmanlijama kasnije. Jedini problem je kad se udruze sa Tunisom pa tako ne mozes povecati war score, a oni ako dovoljno vremena dobiju onda mogu preokrenuti.Kanye je napisao/la:Osmanlije ne osvoje ništa osim Konstantinopolja i u 1530 sa 180k vojnika siluju sve redom. Balkan je besmisleno igrati ako hoćeš na nešto jače od normala.
Zadnja igra koju sam s Bosnom probao morao sam emigrirati u južnu Italiju.
samo pravi djecu matariKanye je napisao/la:Ja hocu malo na CK2 da se prebacim. Sacekacu da urade vecini zemalja mission tree na EU4 pa da igram.
Aerials je napisao/la:Makedonci dočekali kancelara Kurza sa zastavom Latvije umjesto Austrije.![]()
Is this for real?Mokroguz je napisao/la:Aerials je napisao/la:Makedonci dočekali kancelara Kurza sa zastavom Latvije umjesto Austrije.![]()
ima ona paradox igrica bazira se na dinastijama, meni umre kralj u 90 oj, dođe sin u 60oj umre isti dan kad preuzme vlastMokroguz je napisao/la:Jednom igram, kralj mi umre, heir preuzme, novi heir 3 godine mladji od oca.Big baller
Volim takve stvari u igrama, k'o u Age of Empires kad kralj debelindzo presprinta kartu prije onog auta.
Ne razumije se ona u ovo, ali ja joj mogu objasniti ako želi. Samo nek zovne, mada ponekad i sam dođem.Mokroguz je napisao/la:Aerials je napisao/la:Makedonci dočekali kancelara Kurza sa zastavom Latvije umjesto Austrije.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.