Ja igram 8 min četvrtine al samo sa rajom, ne protiv cpu-a, pa bude 180+ koseva , nekad i preko 200, a najbolja partija je Harden 45-50, nismo nikad uspjeli vise sa nekim igračem

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
reinstalacija bgmHead je napisao/la:Mogu li se kako vratiti stare arene, skino sam neke HD sa floor dodatkom i sad mi stopa jer mi nije bas najbolja grafika. Imaju li se gdje skinuti na netu obicne.
Evolution87 je napisao/la:Kao da zakucam, yebo ga led?
Ma brat mi poceo igrati pa ne zna, uvjek mu polozi loptu kad hoce da zakucaviKK je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:Kao da zakucam, yebo ga led?kod mene je uvijek bilo RT (ili koja ti je već tipka za sprint) + kocka (tipka za šut)
Samo nek' navali na kocku prije nego sto dodje do kosa u trku i zakucace 100%. Na vecim tezinama je teze zakucati sa evropskim igracima, ali na nesto manjim ces zakucavati i sa igracima iz ABA lige (ako imas taj proslosezonski patch) vrlo lahko.Evolution87 je napisao/la:Ma brat mi poceo igrati pa ne zna, uvjek mu polozi loptu kad hoce da zakucaviKK je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:Kao da zakucam, yebo ga led?kod mene je uvijek bilo RT (ili koja ti je već tipka za sprint) + kocka (tipka za šut)
I ja igram na tastaturi i redovno zakucavam. Na kojoj tezini igra?Evolution87 je napisao/la:On igra na tastaturi i nema sanse da zakuca nikakoJedino zakuca na onom trainingu sut+brzo, ali na utakmici mu nece nikako.
Taj sam upravo prije nekoliko trenutaka i skinuo.JoseMourinho je napisao/la:Meds
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.