SP 2014 - Generalno
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: SP 2014 - Generalno
Gdje je onaj sa hrckom Ahmom, cini mi se tokom proslog SP-a je pisao kolumne kako trenira i hrani hrcka za velike stvari. 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Consigliere
- Kontakt:
Koliko je engleza?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Steta sto nema Irske na mundijalu. Nebi puno iraca otislo u Brazil jedno 100 hiljada
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Puma je napisao/la:Gdje je onaj sa hrckom Ahmom, cini mi se tokom proslog SP-a je pisao kolumne kako trenira i hrani hrcka za velike stvari.
analiticar_ je napisao/la:Nedavno sam zapoceo novi projekt inspirisan sa onom hobotnicom Paul sto je onako uspjesno predvidjala rezultate.
Kupio sam sebi hrcka i dobio je profesionalno ime "Ahmo". Ahmo je trenutno na obuci i u trenaznom procesu. Kuci je i sprema se za svoju uspjesnu karijeru. Dnevno mu pustam na TV-u na desetine utakmica i reportaza iz bosanske, njemacke, engleske, spanske i italijanske lige, kao i razne sportske emisije....Takodje mu dajem lekcije, tacnije objasnjavam mu timove, njihove grbove i zastave i igrace koji igraju. Hranim ga sa dosta slatke hrane da mu razvijem mozak,npr narocito voli domace dzemove i pekmeze. No prije par dana mu je pozlilo od toga jer je pojeo previse,pa se onesvjestio pa sam ga morao staviti u hladnu vodu da dodje sebi. Stoga sam malo smanjio i moram pripaziti malo da ne dobije "secernu bolest"...
Mislim da ce Ahmo biti spreman do septembra pa cemo poceti slijediti njegove tipove!!!! Ahmine dojave prodajem po marku i ceteres za pocetak, no nadam se milionskom ugovoru za Ahmu vec nakon zavrsetka prve sezone. Cilj mi je da Ahmo zaradi ko i Dzeko i da budu isti po vrijdnosti i da imaju slicne ugovore.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Mogao bi Čile biti pozitivno iznenađenje ovog Mundijala,nešto slično kao Urugvaj u Južnoj Africi. Sinoćnjom igrom su me očarali.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Pitam se ja sta si ti gledao.samocelik je napisao/la:Mogao bi Čile biti pozitivno iznenađenje ovog Mundijala,nešto slično kao Urugvaj u Južnoj Africi. Sinoćnjom igrom su me očarali.
Najslabije rangirana momcad na FIFA ljestvici ih je pritiskaal cijelu utakmicu. Odigrali su dobrih 15-20 minuta i kasnije nista.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Sa stoperima od 170 cm bit će sretni ako prođu grupu, Klokani da su sinoć bili malo pametniji mogli su bod izvući samo tako.
Možda baš zbog toga što je Australija najsalbije rangirana malo su popustili jer su vrlo brzo dali 2 gola i skoro obezbjedili 3 boda.Vjerovatno su onda išli na kartu da privedu kraju utakmicu jer valaj im na Špance i Holanđane.U ostalom za nekoliko dana ćemo vidjeti jesam li u pravu ili ne,ali nekako sam siguran da ih Španci neće dobiti.Lillard je napisao/la:Pitam se ja sta si ti gledao.samocelik je napisao/la:Mogao bi Čile biti pozitivno iznenađenje ovog Mundijala,nešto slično kao Urugvaj u Južnoj Africi. Sinoćnjom igrom su me očarali.
Najslabije rangirana momcad na FIFA ljestvici ih je pritiskaal cijelu utakmicu. Odigrali su dobrih 15-20 minuta i kasnije nista.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Čile ide dalje. A onda na Brazil u osvetu za prošlo SP 
Arapi za 8 godina mogu i drzavu napraviti jos ,kamoli grad 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Neki najavljivali 70 000Consigliere je napisao/la:Koliko je engleza?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Steta sto nema Irske na mundijalu. Nebi puno iraca otislo u Brazil jedno 100 hiljada
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Berlin
http://www.dodaj.rs/f/1T/f7/hvCYdY3/unionbjpg-large.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Union Berlin stadion
http://www.dodaj.rs/f/1T/f7/hvCYdY3/unionbjpg-large.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Union Berlin stadion
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Sheyi je napisao/la:
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nisu veću grešku mogli napraviti nego dati prvenstvo katru, al nije ni čudo pošto su potkupili veću onih sto odlučuju o zemlji domaćina.
jedino je problem zbog temperatura, što se tiče ostalog ne vidim zasto ne dati priliku Kataru. Ljudi imaju strasnu infrastrukturu, imaju pare i mogu odlično organizovati veliko takmičenjeterabajt je napisao/la:Nisu veću grešku mogli napraviti nego dati prvenstvo katru, al nije ni čudo pošto su potkupili veću onih sto odlučuju o zemlji domaćina.
15.10.2013.
Nece se po svemu sudeci odrzati SP tamo. Najvjerovatnije da ce domacinstvo preuzeti Engleska.
Call the coroner!
jest da je neodoljivo da pustiš arape da dadnu jedno 4 triliona za izgradnju stadiona, Bog sami zna kakva bi čuda napravili, al pravi bi potez bio dati Engleskoj. Već imaju stadione za svjetskogPuma je napisao/la:Nece se po svemu sudeci odrzati SP tamo. Najvjerovatnije da ce domacinstvo preuzeti Engleska.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Dao bih narednih pet velikih takmičenja Englezima i Njemcima, neka vidi ostatak svijeta kako se to organizuje.Puma je napisao/la:Nece se po svemu sudeci odrzati SP tamo. Najvjerovatnije da ce domacinstvo preuzeti Engleska.
LUHG!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne može Engleska jer nije Evropa na rasporedu te godine (nego je 4 god prije, a to je dobila Rusija), mogu Australci koji su i bili kandidatiPuma je napisao/la:Nece se po svemu sudeci odrzati SP tamo. Najvjerovatnije da ce domacinstvo preuzeti Engleska.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- OnlyUnited
- Kontakt:
Za mene, ubjedljivo najjace SP, ono 2006.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.