http://www.klix.ba/sport/nogomet/halilh ... #komentari" onclick="window.open(this.href);return false;
Vaha

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Cartman je napisao/la:Ko je ono spomenuo Brahimia prije tekme? Svaka cast.
KLEKNIMO PRED VAHOM!
Sent fra min GT-I9100 via Tapatalk
Mislim da veceras posebnu paznju treba obratiti na Brahimija. Odlican krilni igrac, a moze igrati i kao poluspic. Prije 5 godina vazio za vanserijskog talenta dok je igrao za mladje kategorije Francuske... Upamtio sam ga kao odlicnog driblera.. Nije igrao prvu, evo sad vidim igra za Granadu, nisam ga pratio zadnje dvi godine mozda. Nadam se da ce biti prevaga.
rob do bagro je napisao/la:Jesu li navijaci na tribinama u jednom trenutku skandirali Vahidee Vahideee pa onda nastavak nesto na alzirskom ?![]()
![]()
Aa lapsusa, ne znam sta me ponese pa napisa alzirskom.DRHAUSE je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:Jesu li navijaci na tribinama u jednom trenutku skandirali Vahidee Vahideee pa onda nastavak nesto na alzirskom ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Alžirci su arapi (suniti) i pričaju arapski jezik kao i sci arapi bliskog istoka i sjeverne afrike.
Nije Vaha budala da mu Džeko i Spahic određuju gdje ce se pripremati i koga ce zvati u reprezentaciju.floyd je napisao/la:Vaha, ayatolah. To je covjek koji izvlaci maksimum iz raspolozivog materijala, znaci 100%. Onaj nas sreco nije presao ni granicu od 50%. Taktika, priprema utakmice i skautiranje protivnika, motivacija, autoritet...sve to ima Vaha. Susic je reko da ce gledat Nigeriju tek kad odigraju protiv Irana, a ko zna jel i tad.
Slonovaca je mogla daleko dogurat prije cetri godine da nisu dirali Vahu i doveli tele Eriskona.
Vaha, daj neki popust i preuzmi Maticu...Mora te golicat potencijal koji imamo. Neko polufinale Eura, nesto
zar mislis da bi to mogli raditi kod njega?ibrakadabra je napisao/la:Nije Vaha budala da mu Džeko i Spahic određuju gdje ce se pripremati i koga ce zvati u reprezentaciju.floyd je napisao/la:Vaha, ayatolah. To je covjek koji izvlaci maksimum iz raspolozivog materijala, znaci 100%. Onaj nas sreco nije presao ni granicu od 50%. Taktika, priprema utakmice i skautiranje protivnika, motivacija, autoritet...sve to ima Vaha. Susic je reko da ce gledat Nigeriju tek kad odigraju protiv Irana, a ko zna jel i tad.
Slonovaca je mogla daleko dogurat prije cetri godine da nisu dirali Vahu i doveli tele Eriskona.
Vaha, daj neki popust i preuzmi Maticu...Mora te golicat potencijal koji imamo. Neko polufinale Eura, nesto
Namjestili bi oni njemu igranku.Uhodan je to tandem.samo_lijevo je napisao/la:zar mislis da bi to mogli raditi kod njega?ibrakadabra je napisao/la:Nije Vaha budala da mu Džeko i Spahic određuju gdje ce se pripremati i koga ce zvati u reprezentaciju.floyd je napisao/la:Vaha, ayatolah. To je covjek koji izvlaci maksimum iz raspolozivog materijala, znaci 100%. Onaj nas sreco nije presao ni granicu od 50%. Taktika, priprema utakmice i skautiranje protivnika, motivacija, autoritet...sve to ima Vaha. Susic je reko da ce gledat Nigeriju tek kad odigraju protiv Irana, a ko zna jel i tad.
Ako se to uopce isitna,ja ne mogu o tome pricati.ibrakadabra je napisao/la:
Namjestili bi oni njemu igranku.Uhodan je to tandem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.