steta,bili bi osvjezenje u ovoj ligi.Plus steta zbog omladine koja igra u tom klubu.gorazdak je napisao/la:
DEFINITIVNO : FK GAZIJE NE IGRAJU DRUGU LIGU....
Druga Liga - grupa Centar
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Druga Liga - grupa Centar
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
jao lige.
10 klubova(ustvari 11, jer je teritorijalno i Mladost Župča iz) sa ZDK i plus još 5(4) kluba iz BPK i SAK...
http://www.sportzdk.ba/foto-deset-ekipa ... tiv-azota/" onclick="window.open(this.href);return false;
10 klubova(ustvari 11, jer je teritorijalno i Mladost Župča iz) sa ZDK i plus još 5(4) kluba iz BPK i SAK...
http://www.sportzdk.ba/foto-deset-ekipa ... tiv-azota/" onclick="window.open(this.href);return false;
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Ocel sad korigovati zdrijeb za ZDK buduci su Rudar Brezu izvlacili kao takmicara? Ukoliko ne koriguju onda ce u svakom kolu bit po 2 slobodna 

neće u svakom. pa ima ono kolo kad je trebao Rudar biti slobodan.
vjerovatno neće mijenjati žrijeb...

vjerovatno neće mijenjati žrijeb...
Znam, u tom ce igrat svi. Trebali su debili malo izmjenit zdrijeb i da to lici na nesto. Ovako je smijesno
možda ba i promijene. ima još mjesec dana do početka takmičenja...
Ne mozes to znat, jer nisu objavili kad pocinje prvenstvo
Al za pretpostavit je da pocinje 31.8.

Prvenstvo pocinje 16.08. valjda, ne znam s kojim ce igracima Rudar igrat jer ih nema, znaci jedva 10 na trenignu od toga petero sestero neke djece koja ni sama ne znaju sto su tu. Moglo bi ovo na dobar cirkus izac
Prvo kolo, odmah kod nas u Tešnju derbi, biti će zanimljiva utakmica, Bosna pretenduje na prvo mjesto, a i ovi naši iz ovog što sad do sada gledao imaju solidnu ekipicu, možda čak i bolju nego prošle godine. 

FGR !
ovo je potpuni krah fudbala u KS. šteta. neznam ovaj Pofalički što je i osvajao ligu kad nemaju para za ovu ligu, treba li su pustiti SAŠK da igraju barem ljudi imaju para za ovu ligu.
Ma prica je bila za ligu ZDK.lisander je napisao/la:Prvenstvo pocinje 16.08. valjda, ne znam s kojim ce igracima Rudar igrat jer ih nema, znaci jedva 10 na trenignu od toga petero sestero neke djece koja ni sama ne znaju sto su tu. Moglo bi ovo na dobar cirkus izac
Rudar je smijurija, a prije 2 sezone se borili za ulazak u Prvu federalnu

Tri kluba u premier ligi, ni jedan u Prvoj i 5 u Drugoj, al zato u svakoj ligi imaju sluzbenih lica ko da sve sarajevski klubovi igrajuBistrik je napisao/la:ovo je potpuni krah fudbala u KS. šteta. neznam ovaj Pofalički što je i osvajao ligu kad nemaju para za ovu ligu, treba li su pustiti SAŠK da igraju barem ljudi imaju para za ovu ligu.
Ma jarane seoski mentalitet ljudi da ne ulazimo u detalje, al Rudar je sa manje para od opštine prije 2 godine bio prvi a sad nemaju ni omladinske selekcije, isto bi ti i u Bosni bilo da nisu dogovoriili saradnju sa SarajevomSignore je napisao/la:Rudar je smijurija, a prije 2 sezone se borili za ulazak u Prvu federalnu
- samo_lijevo
- Kontakt:
ko ce davati pare u ove seoske lige?
igraci nesta glume,hoce svi pare a pola ih nije u stanju prebaciti loptu sa jedne aut linije na drugu.
Svi umisljaju nesto cim postignu jedan gol,lokalne vlasti vise nece da izdvajaju novac,ili ako i izdvoje onda to ide podanickim klubovima u cilju obezbjedjivanja glasova(kao sto kod nas klub iz najveceg ranga u drzavi dobije isto kao sto dobije i opcinska nogometna liga
).
igraci nesta glume,hoce svi pare a pola ih nije u stanju prebaciti loptu sa jedne aut linije na drugu.
Svi umisljaju nesto cim postignu jedan gol,lokalne vlasti vise nece da izdvajaju novac,ili ako i izdvoje onda to ide podanickim klubovima u cilju obezbjedjivanja glasova(kao sto kod nas klub iz najveceg ranga u drzavi dobije isto kao sto dobije i opcinska nogometna liga

Svaka opstina ima obavezu da finansira sport i tako u skladu sa potrebama kolektiva izdvaja sredstva njima, nije lako biti u klubu i normalno ga voditi trebas od nekih mizernih prihoda i uplata da isfinansiraš 4 omladinske selekcije i seniore, trebaš svake sedmice autobus naći da ti djeca idu u Bugojno il u Tešanj, igrači kakvi god da su oni očekuju neka primanja i plus bruka novaca se potroši na službena slica
- samo_lijevo
- Kontakt:
evo vidis kako to ide kod nas.Bas kako ti napisa "po potrebama",ustalom znas i ti situaciju.
drugi broj su odobrena sretstva
treci broj je prikaz bodovanja
nije Mamic u stanju sa ovako mizernim novcem izgurati sezonu.Jos se zna unaprijed da nema sponzora.
prvi broj je potraznja
1. Općinski nogometni savez Općinska nogometna liga«Visoko» 14.080,00---- 11.000,00---- 85
2. NK „Bosna“Visoko Škola nogometa„Bosna“ 27.556,00----- 11.000,00---- 84
3.RK „Bosna- Prevent“Visoko Premijer ligaBiH 61.402,00---- 11.000,00----- 84
drugi broj su odobrena sretstva
treci broj je prikaz bodovanja
nije Mamic u stanju sa ovako mizernim novcem izgurati sezonu.Jos se zna unaprijed da nema sponzora.
Sutra pocinje karneval, predvidjam minimalno dvije neodigrane utakmice
Kakva li je Pobjeda ako ih dobije raspali Rudar Breza
Hrasnica: Famos – Ilijaš 1:2
Tešanj: TOŠK – Bosna Visoko 2:1
Maglaj: Natron – Mladost Župča 0:1
Hadžići: Radnik – Borac Jelah 2:0
Breza: Rudar – Pobjeda 2:1

Hrasnica: Famos – Ilijaš 1:2
Tešanj: TOŠK – Bosna Visoko 2:1
Maglaj: Natron – Mladost Župča 0:1
Hadžići: Radnik – Borac Jelah 2:0
Breza: Rudar – Pobjeda 2:1
ovu ligu treba ukinuti,jucer u Hrasnici svira penal za Ilijasu 90 min,koji uopste nije bio u kaznenom prostoru uz obrazlozenje nije faul tamo gdje si ga udario vec gdje je igrac pao. Znaci pravis faul na 25 metara od gola i bacis se u 16 i svirati penal,logicno. Sudija je bio iz Zenice.
Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Rudar Zenica-Azot 1:0
Usora-Stupčanica 4:2
http://www.sportzdk.ba/foto-tosk-u-derb ... ona-borca/" onclick="window.open(this.href);return false;
Usora-Stupčanica 4:2
http://www.sportzdk.ba/foto-tosk-u-derb ... ona-borca/" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.