Champions League 2014/15
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Champions League 2014/15
Grupa A: Vrijeme je da Juventus ode u osminu finala. Ne vidim kako ih Olympiakos i(li) Malme mogu zaustaviti. Atl. Madrid bi trebao proci grupu sa prve pozicije, Juventus sa druge. Volio bih da Svedjani budu treci, ali misljenja sam da je njih dovoljno "posralo" sto su se nasli ovdje.
Grupa B: Real prolazi sa 15 bodova. Minimalno. Dobra stvar za Liverpool je sto u povratnickoj sezoni imaju dva protivnika od kojih su, objektivno, jaci. Dakle, Liverpool vidim na drugom mjestu, dok "mom" Baselu ipak odlazi utjesna nagrada u vidu treceg mjesta i odlaska u EL.
Grupa C: Ujednacena grupa. Monaco mi opet ne djeluje k'o ekipa (posebno ukoliko Falcao ode) koja moze proci grupu. Ne znam, nisu mi spremni za to. Leverkuzen je protiv Dortmunda pokazao neke stvari. Bude li takav pristup u grupi, mislim da ce bez problema proci. Nadam se da ce Benfica biti druga, jer ne mogu smisliti Zenit. Hoce li se Falcao i Hulk sada zaigrati jedan protiv drugog?
Grupa D: Dobra grupa. Arsenal opet sa Dortmundom, tu je i neugodni Galatasaray koji ce priliku traziti zbog atmosfere na domacem terenu. Anderlecht moze ugrabiti mozda i pobjedu, ali ne vjerujem da ce proci dalje. Dortmund i Arsenal ovo rjesavaju sa prve dvije pozicije.
Grupa E: Mora se nekoj grupi dati epitet grupa smrti. Eh, to je ta. Koliko god simpatisao Romu, treba biti iskren i reci da su u grupi sa ekipama koje pucaju na najvisi plasman. Bayern prvi u grupi, City na drugom mjestu, Roma (tek) na trecem. Iako bih volio da Roma bude ispred jednog od ovih dvaju klubova. Benatia se vraca na mjesto zlocina, Pellegrini ide Guardioli sa "naucenom matematikom oko gola u gostima" i to je to.
Grupa F: Iako je Ajax simpaticna ekipa, ne vidim kako mogu biti ispred Barcelone i PSG-a. Spanski div prolazi grupu sa prvog, Francuzi sa drugog mjesta. Suarez protiv ekipe gdje je stekao ime. Uh. Ibra ponovo na stadionu gdje se zadrzao samo godinu dana.
Grupa G: Chelsea, Berkovica, Hajatusa i Sloga. Chelsea prolazi sa tristo bodova. Berkovica iliti Schalke prolazi s drugog mjesta.
Grupa H: Bilbao uopce nije prosao lose. Mogu sigurno proci ovu grupu. Iskreno se nadam da ce se to i dogoditi. Portu dajem prednost spram Shakhtara. Bate ce skupljati bodove.
Edit: Samo je grupa A sacinjena od prvaka svojih zemalja.
Grupa B: Real prolazi sa 15 bodova. Minimalno. Dobra stvar za Liverpool je sto u povratnickoj sezoni imaju dva protivnika od kojih su, objektivno, jaci. Dakle, Liverpool vidim na drugom mjestu, dok "mom" Baselu ipak odlazi utjesna nagrada u vidu treceg mjesta i odlaska u EL.
Grupa C: Ujednacena grupa. Monaco mi opet ne djeluje k'o ekipa (posebno ukoliko Falcao ode) koja moze proci grupu. Ne znam, nisu mi spremni za to. Leverkuzen je protiv Dortmunda pokazao neke stvari. Bude li takav pristup u grupi, mislim da ce bez problema proci. Nadam se da ce Benfica biti druga, jer ne mogu smisliti Zenit. Hoce li se Falcao i Hulk sada zaigrati jedan protiv drugog?
Grupa D: Dobra grupa. Arsenal opet sa Dortmundom, tu je i neugodni Galatasaray koji ce priliku traziti zbog atmosfere na domacem terenu. Anderlecht moze ugrabiti mozda i pobjedu, ali ne vjerujem da ce proci dalje. Dortmund i Arsenal ovo rjesavaju sa prve dvije pozicije.
Grupa E: Mora se nekoj grupi dati epitet grupa smrti. Eh, to je ta. Koliko god simpatisao Romu, treba biti iskren i reci da su u grupi sa ekipama koje pucaju na najvisi plasman. Bayern prvi u grupi, City na drugom mjestu, Roma (tek) na trecem. Iako bih volio da Roma bude ispred jednog od ovih dvaju klubova. Benatia se vraca na mjesto zlocina, Pellegrini ide Guardioli sa "naucenom matematikom oko gola u gostima" i to je to.
Grupa F: Iako je Ajax simpaticna ekipa, ne vidim kako mogu biti ispred Barcelone i PSG-a. Spanski div prolazi grupu sa prvog, Francuzi sa drugog mjesta. Suarez protiv ekipe gdje je stekao ime. Uh. Ibra ponovo na stadionu gdje se zadrzao samo godinu dana.
Grupa G: Chelsea, Berkovica, Hajatusa i Sloga. Chelsea prolazi sa tristo bodova. Berkovica iliti Schalke prolazi s drugog mjesta.
Grupa H: Bilbao uopce nije prosao lose. Mogu sigurno proci ovu grupu. Iskreno se nadam da ce se to i dogoditi. Portu dajem prednost spram Shakhtara. Bate ce skupljati bodove.
Edit: Samo je grupa A sacinjena od prvaka svojih zemalja.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- tuzlak1987
- Kontakt:
Moje zelje su samo da opet se nekako ne provuku odroni od ekipa Schalke i Zenit. Znaci to je nazadovanje u fudbalu ako oni prodju opet kao sto su proslih godina..
CL winners by group:
A: 2
B: 15
C: 2
D: 1
E: 5
F: 8
G: 1
H: 2
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Volio bih da prođe Shalke samo zbog See, a za samo Shalke me boli briga kao i za City i Romu.tuzlak1987 je napisao/la:Moje zelje su samo da opet se nekako ne provuku odroni od ekipa Schalke i Zenit. Znaci to je nazadovanje u fudbalu ako oni prodju opet kao sto su proslih godina..

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
The last time Liverpool played Real Madrid in the Champions League this happened!

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma kakvi i on, bolje nasi ovi iz Slovenije da prodju, da se vidi kako se i ovdje igra fudbalUnofficialpage je napisao/la:Volio bih da prođe Shalke samo zbog See, a za samo Shalke me boli briga kao i za City i Romu.tuzlak1987 je napisao/la:Moje zelje su samo da opet se nekako ne provuku odroni od ekipa Schalke i Zenit. Znaci to je nazadovanje u fudbalu ako oni prodju opet kao sto su proslih godina..

Schalke stalno prodje i onda bude najveca zelja svima u osmini finala, neko ih napumpa i haj zdravo
A: 1.Juventus 2.Atletico M. 3.Malmo 4.Olympiacos
B: 1.Real M. 2.Liverpool 3.Ludogorets 4.Basel
C: 1.Zenit 2.Bayer 3.Benfica 4.Monaco
D: 1.Borrusia D. 2.Arsenal 3.Anderlecht 4.Galatasaray
E: 1.Man.City 2.Bayern 3.CSKA 4.Roma
F: 1.Barca 2.PSG 3. Ajax 4.Apoel
G: 1.Chelsea 2. Schalke 3.Sporting 4.Maribor
H: 1.Athletic B. 2.Porto 3.Shakhtar 4.Bate

B: 1.Real M. 2.Liverpool 3.Ludogorets 4.Basel
C: 1.Zenit 2.Bayer 3.Benfica 4.Monaco
D: 1.Borrusia D. 2.Arsenal 3.Anderlecht 4.Galatasaray
E: 1.Man.City 2.Bayern 3.CSKA 4.Roma
F: 1.Barca 2.PSG 3. Ajax 4.Apoel
G: 1.Chelsea 2. Schalke 3.Sporting 4.Maribor
H: 1.Athletic B. 2.Porto 3.Shakhtar 4.Bate

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- IlPrincipe
- Kontakt:
A: Juve, Atletico
B: Real, Liverpool
C: Bayer L., Benfica
D: Arsenal, Dortmund
E: Bayern, City
F: Barca, PSG
G: Chelsea, Schalke
H: Porto, Athletic Bilbao
B: Real, Liverpool
C: Bayer L., Benfica
D: Arsenal, Dortmund
E: Bayern, City
F: Barca, PSG
G: Chelsea, Schalke
H: Porto, Athletic Bilbao
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Consigliere
- Kontakt:
The last time Real Madrid played CL match this happened!Andrej je napisao/la:The last time Liverpool played Real Madrid in the Champions League this happened!

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Consigliere
- Kontakt:
Ludogorec je u sezoni 2009–10 igrao 3. bugarsku ligu
U ovoj ce istrcati na Santiago Bernabeu i Anfield.

U ovoj ce istrcati na Santiago Bernabeu i Anfield.

Fit Tony: I keep my friends close...
Ajde prevalicu preko tipki i napisat, nikad slabija LP.. tri su favorita a najveci je Real mada ocekujem da svabe opet izmarsiraju do cetvrtfinala ali dalje od toga samo Bayern.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Dzeko, Pjanke, Rahimic u istoj grupi
opet Bayern, opet dobar nogomet 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
joj grupa ,kolika slicnost u odnosu na prosle godine ,
barca uvijek sa istim doqurcilo vise igrat sa ajaxom milanom psgom..,da je bio milan jos ubacili bi ga umjesto apoela
celtic isto
,sve iste grupe
vam chelsea i schalke vec znaju da ce biti u istoj grupi svake godine ,bayern i city,dortmund i arsenal isto ccc
barca uvijek sa istim doqurcilo vise igrat sa ajaxom milanom psgom..,da je bio milan jos ubacili bi ga umjesto apoela

vam chelsea i schalke vec znaju da ce biti u istoj grupi svake godine ,bayern i city,dortmund i arsenal isto ccc

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
da, super si u priču o sisama ubacio vic o djokuConsigliere je napisao/la:The last time Real Madrid played CL match this happened!Andrej je napisao/la:The last time Liverpool played Real Madrid in the Champions League this happened!
![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Po čemu "nikad slabija"?brazzo je napisao/la:Ajde prevalicu preko tipki i napisat, nikad slabija LP.. tri su favorita a najveci je Real mada ocekujem da svabe opet izmarsiraju do cetvrtfinala ali dalje od toga samo Bayern.
Ja baš mislim da ima puno jakkih timova (kao i uvijek)!
Ako nema Uniteda,ne znači da je Liga prvaka "nikad slabija". xd
A.F.C. Bournemouth!
Prvi red favorita Bayern,Real,Chelsea ostali će vrebati iz sjene.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Re: Odg: Champions League 2014/15
Real, Atletico pa onda ostali...Saurman je napisao/la:Prvi red favorita Bayern,Real,Chelsea ostali će vrebati iz sjene.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Meni je Chelsea prvi ukoliko iskontrolisu zavrsnicu EPL. Iza Real, Barsa i Bayern sa podjednakim sansama.Saurman je napisao/la:Prvi red favorita Bayern,Real,Chelsea ostali će vrebati iz sjene.
- DragonReborn
- Kontakt:
Kako ovaj Ajaks nema sreće. Čas je sa Realom, čas je sa Barçom u grupi.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.