Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

JameS
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la JameS » 02 jul 2009, 13:16

Ribery silno zeli u Real.M i mislim da ce ga ovaj put morati pustiti bez obzira na swe :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 jul 2009, 13:43

barcelona se mora dobro zabrinuti :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 02 jul 2009, 14:02

Ako bi Real doveo Riberija onda će morati igrati sa dva zadnja vezna, jer će sastav biti previše ofanzivan i dva destruktivca igre će biti potrebna Realu. Mislim da je formacija 4-5-1 trenutno najbolja za Real.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 02 jul 2009, 14:04

el-fighter je napisao/la:Ako bi Real doveo Riberija onda će morati igrati sa dva zadnja vezna, jer će sastav biti previše ofanzivan i dva destruktivca igre će biti potrebna Realu. Mislim da je formacija 4-5-1 trenutno najbolja za Real.
Ja mislim da ce to prije biti 4-1-3-2

znaci lass zadnji vezni ili alonso, onda sredina ispred njega kaka, na krilima ronaldo i ribery, i u napadu raul i benzema najvjerovatnije, osim ako ne dovedu villu, onda ce villa umjesto benzeme :D a karim naravno na klupu

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 jul 2009, 14:24

Prema izjavi koju je dao za francuski magazin L'Equipe, francuski reprezentativac Franck Ribery želi napustiti Bayern i preseliti se u redove madridskog Reala, kluba u kojem ne skrivaju želju da osiguraju usluge ovog 26-godišnjeg nogometaša.

Riberyev sunarodnjak Karim Benzema jučer je preselio u Madrid i tako postao treće veliko pojačanje Reala u ovom prijelaznom roku, nakon Kake i Cristiana Ronalda.

"Donio sam odluku i želim otići iz Bayerna. Bit će Real Madrid ili ništa." rekao je Ribery za današnje izdanje L'Equipea.

Ovo ce brat bratu previse biti,bukvalno citava ekipa ce se promjeniti ostat ce 3 igraca iz prve postave :o ,
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 02 jul 2009, 14:53

a bilo je spekulacija da ce i Maicon doci
Real vec ima dobrog desnog bocnog ( Ramos je dobar u napadu , a kritican u odbrani )
Nisam siguran da ce Chelsea pustiti Essiena , iako izjavi da bi mogao u Barcu ili Real
Odakle lova Realu neznam al ocito imaju jos kada imaju u namjeri dovesti Riberya ili Silvu ( Robben )
Ako ne mogu dovesti Riberya ja ne bih doveo Silvu , Robben je slican kao Silva ako ne i malo bolji ( bolji sut i brzi )

A barca se nema sta brinuti , dovesti cemo Villu , Filipea , Mascherana ili Cesca :)
+ promocije
npr.Barca ima dobar omladinski pogon , i igraci poput Gai-a , Pedra i Jeffrena ( i Thiago ) su dobar izbor i imaju pred sobom veliku igracu karijeru ( moje misljenje :)

Biti ce zanimljivo gledati El Classico
Mes que un club , Visca´l Barca :)

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 02 jul 2009, 15:01

Furymaker je napisao/la:a bilo je spekulacija da ce i Maicon doci
Real vec ima dobrog desnog bocnog ( Ramos je dobar u napadu , a kritican u odbrani )
Nisam siguran da ce Chelsea pustiti Essiena , iako izjavi da bi mogao u Barcu ili Real
Odakle lova Realu neznam al ocito imaju jos kada imaju u namjeri dovesti Riberya ili Silvu ( Robben )
Ako ne mogu dovesti Riberya ja ne bih doveo Silvu , Robben je slican kao Silva ako ne i malo bolji ( bolji sut i brzi )

A barca se nema sta brinuti , dovesti cemo Villu , Filipea , Mascherana ili Cesca :)
+ promocije
npr.Barca ima dobar omladinski pogon , i igraci poput Gai-a , Pedra i Jeffrena ( i Thiago ) su dobar izbor i imaju pred sobom veliku igracu karijeru ( moje misljenje :)

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 52695.aspx

Et,maloprije procitao vijest, maiconov agent tvrdi da ce Real jos malo poslati ponudu za njega. Ramos je karijeru poceo na mjestu stopera, gdje je igrao u prvoj sezoni u realu, ali capello smatrao da je bolji na mjestu beka.. on ce 100% igrati u prvom sastavu, sad me zanima, ako dodje maicon, i ako njega ubace u prvi, koji ispada, pepe ili albiol... :roll:

BTW da ti dodam to na Villu - http://www.as.com Llorente negirao sve navode da pregovaraju s Barcom oko Ville. Sto se tice Mascherana, u tu pricu ne vjerujem, jer nisu tolike budale da puste i njega i Alonsa, a svi znamo da je Alonso dosta blize realu nego Masc Barci.

Cesc...on bi vam bio dobar izbor, ali umjesto koga ce igrati?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 jul 2009, 15:27

BrnJeeH je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:a bilo je spekulacija da ce i Maicon doci

+ promocije

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 52695.aspx

Et,maloprije procitao vijest, maiconov agent tvrdi da ce Real jos malo poslati ponudu za njega. Ramos je karijeru poceo na mjestu stopera, gdje je igrao u prvoj sezoni u realu, ali capello smatrao da je bolji na mjestu beka.. on ce 100% igrati u prvom sastavu, sad me zanima, ako dodje maicon, i ako njega ubace u prvi, koji ispada, pepe ili albiol... :roll:

BTW da ti dodam to na Villu - http://www.as.com Llorente negirao sve navode da pregovaraju s Barcom oko Ville. Sto se tice Mascherana, u tu pricu ne vjerujem, jer nisu tolike budale da puste i njega i Alonsa, a svi znamo da je Alonso dosta blize realu nego Masc Barci.

Cesc...on bi vam bio dobar izbor, ali umjesto koga ce igrati?
Na kraju krajeva Masch nije potreban uopste al uopste,davati za njega 40 mil.je besmisleno,prvo jer na toj pozociji imamo Tourea koji ce biti odsutan mjesec dana,kao rezerve na toj pozociji ima Sergio B,Keita i Marquez moze igrati na toj poziciji,a kad skontas Masccherano je patuljak a dobro je poznato da su u Barci skoro svi patuljci zamislite kako bi bilo poslije svakog kornera gol...i ove sezone smo najvise golova primili nakon ubacaja i slicnih stvari,tako da je dovodjenje Mascherana glupost,i molim boga da ga ne dovedu hebo ih on...

Fabregas ove sezone sigurno nece doci,prvo ove sezone nije potreban jer bi sjedio na klupi,nebi mogao igrati pored Iniesta i Xavia,Fabregas ce doci iduce godine ili one tamo,posto Xavi vec ulazi u godine i Fabregas ce ga odlicno zamjeniti za sezonu-dvije kad vec dodje,tako da i on otpada trenutno....

Villa nije prijeko potrebam jer imamo Etoa,dolazi Keirrson ima jos Bojan tu,tako da je i napad popunjen jedino u slucaju da se proda Eto dovest ce Villu...dakle i on nam ne treba trenutno...

E jedino taj Felipe moze pomoci ali i on ce biti na klupi,kao zamjena Abidalu...

Sry na off tema je Real al eto da se malo nadovezem kad ste poceli pricu ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 02 jul 2009, 15:45

Ako ne dovedemo mascherana a dovedemo cesca on ce na iniestino mjesto , xavi i toure u sredini , a iniesta na lijevo krilo , a etoo , henry i ostalo nek se hvataju za centralnog .
A Ramos je dobar i na zadnjem veznom pa moze i ta opcija ako Maicon dodje :S

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 02 jul 2009, 15:51

miky ...
S mascheranom imamo mogucnosti rotacije
Toure
Xavi - Iniesta
Mascherano moze na toureovo mjesto a toure na iniestino s tim da njega gurnemo na lijevo krilo
I keita ce biti odsutan mjesec dana , ostaje busquets, xavi , iniesta , s mascheranom dobivamo puno vise opcija ( naravno ako dodje )
A ako ne dodje Cesc ostaje kao opcija i s njim dobivamo na rotacijama
Ako nisi znao toureva prirodna pozicija je ofanzivni vezni sto ce reci na mjestu gdje igra Iniesta tako da Mascherano dobro dodje , on mozda jeste patuljak , al to je igrac za barcu , rusitelj igre , takav barci treba jer je njihova politika cuvanje lopte , pa nemoj neke gluposti govoriti . Ako trebamo ikoga dovesti to je Mascherano zbog razloga navedenih gore :)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 jul 2009, 16:24

Furymaker je napisao/la:miky ...
S mascheranom imamo mogucnosti rotacije
Toure
Xavi - Iniesta
Mascherano moze na toureovo mjesto a toure na iniestino s tim da njega gurnemo na lijevo krilo
I keita ce biti odsutan mjesec dana , ostaje busquets, xavi , iniesta , s mascheranom dobivamo puno vise opcija ( naravno ako dodje )
A ako ne dodje Cesc ostaje kao opcija i s njim dobivamo na rotacijama
Ako nisi znao toureva prirodna pozicija je ofanzivni vezni sto ce reci na mjestu gdje igra Iniesta tako da Mascherano dobro dodje , on mozda jeste patuljak , al to je igrac za barcu , rusitelj igre , takav barci treba jer je njihova politika cuvanje lopte , pa nemoj neke gluposti govoriti . Ako trebamo ikoga dovesti to je Mascherano zbog razloga navedenih gore :)
Toure nemoze na Iniestinom mjesto jer nije kreativac,ako je on kreativac i igrac koji ce napadace hraniti loptama i ja sam Figo...Toure je klasicni razarac,koji zna nekad i povuc prema naprijed..zato moze igrat i na stoperu i ko zadnji vezni,a sigurno Barca nece igrati sa zadnja dva vezna tako da ce jedan biti visak tj sjedit na klupi,jedino da Tourea vrate na stopera pa ce Mascherano igrati...

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 02 jul 2009, 16:26

Pa znas li ti odakle je Toure dosao u Barcu i koju je poziciju igrao ?
Bio je playermaker Monaca , i vec je par puta igrao u Barci na iniestinom mjestu i to je odigrao za peticu .
A ti nisi Figo

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 jul 2009, 16:34

Benzema: Real je ostvaranje dječačkih snova

Od nekolicine ponuda koje su bile pred njim, a među njima i izdašna Manchester Uniteda, Lyonov napadač Karim Benzema (21) opredijelio se za prihvaćanje one Real Madrida...

Španjolski nogometni div u izgradnji je projekta koji bi mogao jamčiti dominaciju u domaćem prvenstvu, ali pojačanja poput Benzeme, Kake ili Cristiana Ronalda (i Raula Albiole) jamče i pohod na europski tron. Naći se u toj priči imponiralo je i mladom Francuzu koji niti trenutka nije dvojio o prihvaćanju poziva u "kraljevski klub".

- Igrati za Real Madrid ostvarenje je svih dječačkih snova - prisnažio je Benzema na rastanku od bivšeg kluba.

Karim Benzema lani je odigrao 37 prvenstvenih utakmica za Lyon, iskoristivši ih za postizanje 17 pogodaka.

Smatran je, unatoč svojoj mladosti, ponajvećom zvijezdom Le Championnata.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 02 jul 2009, 16:44

kad covjek malo bolje prelista ove forume pomisli da ih pisu vajni strucnjaci a ne obicni posmatraci kao sto smo mi...ljudi za rotacije ima gvardiola venger hidink anceloti ciro :D :D :D ..pa ljudi osvojili sve sto se moglo uzeti i sad treba pametovat...cekajmo slijedecu sezonu i uzivajmo....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 jul 2009, 17:26

BrnJeeH je napisao/la:Lyon zeli Ruuda

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 52866.aspx

ne bih volio da ode ruud, kad bi ostao bio bi odličan napad, raul, ruud, benzema, higuain....

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 02 jul 2009, 20:16

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/

Za nesto vise od 40 minuta pocinje predstavljanje Raula Albiola. Na gore navedenom linku,predstavljanje mozete pratiti uzivo!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 jul 2009, 22:31

Dok sve te zvezde stižu u Real Madrid, jasno je da neko mora i da ode.

Nemački defanzivac Krištof Mecelder veoma je blizu prelaska u turski bešiktaš

U redovima crno-belih šampiona sa Bosfora već igraju Fabijan Ernst i Mihael Fink, a nedavno je stigao i Nihat Kahveči.

Mecelder, koji je, iako podložan povredama, odigrao 47 mečeva za nacionalni tim Nemačke, bi trebalo da potpiše trogodišnji ugovor.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 jul 2009, 22:37

nek ode mecelder, ne znam što ga dovedoše, lik veze nema.........

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 02 jul 2009, 22:39

Albiol je inace veceras predstavljen oko 9 hiljada navijaca Madridskog kluba,izabrao je broj 18 :!:

ako ko zeli da pogleda predstavljanje nek ode na Marca.com tu ima :!: mada sumnjam da ima takvih :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.