Puma je napisao/la:Dok smo jos u ovom off-topicu...
Nisu mi nikako jasni ovi nasi ljudi, ali hajde od nas me vise nista ne moze iznenaditi. Otkud ova podrska i idoliziranje albanaca i kacenje nekih statusa i profilnih slika samo zato jer su eto k'o biva muslimani i jer mrze srbe i Srbiju. Ljudi ocito pojma nemaju ko su albanci i da ako mu nesto nije po volji zaklao bi te istim nozem zvao se ti Hasan ili Milivoje.
Je li toliko tesko gledati svoja posla i voljeti svoje a postovati tudje? Meni su ove scene nemile jer sam ocekivao dobru utakmicu i borbu ali samo na terenu. Na kraju krajeva bitan je samo sport.
A ovi "nenormalni" rezultati se nastavljaju i veceras, dosta iznenadjenja i potop za nas kladionicare.
Zaboraviti necemo,oprostiti ne mozemo Srebrenica,Vukovar :!:NIKAD. Nepijatelj moga neprijatelja je moj prijatelj ,iako sa sipcima nemamo nikakvih dodirnih tacaka u bilo kome pogledu ,mozda jednim djelom vjerski mislim na bosnjake i albance islamske vjerosipovjesti koji su takodje dominantni u svojoj zemlji i to je to ali tamo ima i pravoslavnih i katolickih albanaca ali albanija im je SVETINJA i za to