Cuprija je napisao/la:imali gdje na netu da gledam utakmicu,,, .. evo me na poslu...
Pa imaš na RTRS-u,FTV-u...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Cuprija je napisao/la:imali gdje na netu da gledam utakmicu,,, .. evo me na poslu...
Nije to vise onaj M.U-tako da je sve u opciji.BOSNA JE ZAKON je napisao/la:tesko wolfsburgu na old trafordu
Aha,jes,jes i ja vjerujem da hoće.Željoman je napisao/la:Vidić versus Džeko![]()
![]()
![]()
imam osjecaj da ce ga Dzeko izofirat
Bio je Mrazonja kod Subotica Vidicevog jarana iz repke vec dva puta zajedno i sa Vedom i Dzekomalan_kardec je napisao/la:Aha,jes,jes i ja vjerujem da hoće.Željoman je napisao/la:Vidić versus Džeko![]()
![]()
![]()
imam osjecaj da ce ga Dzeko izofirat![]()
p.s.
Dječače,Deda mraz ne postoji.
Zato ce CSKA ,,kupiti,, Grafonjuomerbavarac je napisao/la:Kako kaze onaj komentator. Mozda je vrijeme da Dzeko proradi protiv Manchestera.... Odmah bi sijevnula ponuda Fergusona za Dzeku...
Fuj toomerbavarac je napisao/la:Kako kaze onaj komentator. Mozda je vrijeme da Dzeko proradi protiv Manchestera.... Odmah bi sijevnula ponuda Fergusona za Dzeku...
Zasto, nek sutne onog Berbatova. Svakako je prosjecan igrac. Dzeko je za njega klasa. Bolje i United nego Milan.Phill Jackson je napisao/la:Fuj toomerbavarac je napisao/la:Kako kaze onaj komentator. Mozda je vrijeme da Dzeko proradi protiv Manchestera.... Odmah bi sijevnula ponuda Fergusona za Dzeku.....ne sali se s tim
Ja bi infrakt dobio kad bi neki nas igrac za onu gamad zaigro..sve klubove mogu podnosit al njih nikad necuomerbavarac je napisao/la:Zasto, nek sutne onog Berbatova. Svakako je prosjecan igrac. Dzeko je za njega klasa. Bolje i United nego Milan.Phill Jackson je napisao/la:Fuj toomerbavarac je napisao/la:Kako kaze onaj komentator. Mozda je vrijeme da Dzeko proradi protiv Manchestera.... Odmah bi sijevnula ponuda Fergusona za Dzeku.....ne sali se s tim
Hehe napravio si paralelu samo takvu.harishp je napisao/la:Bio je Mrazonja kod Subotica Vidicevog jarana iz repke vec dva puta zajedno i sa Vedom i Dzekomalan_kardec je napisao/la:Aha,jes,jes i ja vjerujem da hoće.Željoman je napisao/la:Vidić versus Džeko![]()
![]()
![]()
imam osjecaj da ce ga Dzeko izofirat![]()
p.s.
Dječače,Deda mraz ne postoji.Rukavina izgubi i mjesto u klubu zbog tog mrazonje
![]()
Tako da i sljedecu tekmu Didaga Mrazonja moze da promjeni prebivaliste makar na ,,obdan,,
Prvo hop pa onda skotch wiskey
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.