VFL Wolfsburg

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

alan_kardec
Kontakt:

Re: VFL Wolfsburg

Post Postao/la alan_kardec » 15 sep 2009, 22:18

Cuprija je napisao/la:imali gdje na netu da gledam utakmicu,,, .. evo me na poslu...

Pa imaš na RTRS-u,FTV-u...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 15 sep 2009, 22:45

tesko wolfsburgu na old trafordu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 sep 2009, 23:18

BOSNA JE ZAKON je napisao/la:tesko wolfsburgu na old trafordu
Nije to vise onaj M.U-tako da je sve u opciji.
A jos ako M.U budu mislili kao ti popusice.Dzeko ce ih sam pojesti :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 16 sep 2009, 00:03

Vidić versus Džeko :D :lol: :lol:
imam osjecaj da ce ga Dzeko izofirat
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 sep 2009, 00:06

Nece se dobro provest ako budu igrali kao veceras,veceras igre nikako nisu imali ,sreca imaju Grafitea kojem je svaka prilika gol i Misimovica koji ce ga pitati loptama,Dzeko solidno odigrao 3 gol njegova zasluga,al u sustini igra im je prelosa bila, odbrana da ne govorim sta ocekuje onaj Barzagli kad bude Rooneya cuvao kad mu je onaj veceras onako pobjegao...ja im ne predvidjam nikako lijep provod u Mancesteru ako se ponovi predstava od veceras skripalo je sa svih strana
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 16 sep 2009, 00:28

Mogla je ova tekma otici vrlo laku na drugu stranu...Imaju srece pa su napadaci Cska fulali nemoguce....

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 16 sep 2009, 00:45

Nije ovo onaj Wolfsburg od prošle sezone. Promjena trenera je ostavila traga na njihovoj igri i sigurno je da će im trebati vremena da se uklope u sistem Vehove igre. Večeras su igrali slabo i mislim da moraju popraviti igru u odbrani, a za ostale segmente igre neće biti teško.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 sep 2009, 01:05

Igraci su nakon svakog poraza imali dupli i tezi trening kod Felixa.Tako da im nije padalo na pamet da gube tekme.
Veh je imao srecu da je uletio u vec gotovi i razradzeni Stutgart i da bukvalno slucajno osvoji BL koji je opet niko drugi vec Felix turirao.Ali ga je odmah u drugoj sezoni skoro i upropastio jer je nemoguce da babel koji nije imao ni trenersku licencu i koji je zamjenio ovu neznalicu od tima na 15 poziciji potpuni isti tim vodi do LS
Najgore od toga sto sa tom titulom drugi misle da je dobar trener iako je garantovano u rangu sa onim nasim klocem Tulicem :roll:
Wolfsburgu i igracima treba rad i samo rad a ovaj to ne zna niti ce ikada znati.
Ako zele da spase ovu sezonu Vehu sto prije noga i ko god drugi dodze nemoze biti gori od ove klocine.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 16 sep 2009, 01:21

Iako mi je Wolf drag zbog nasih momaka, a i zbog lijepe igre prosle godine, mislim da nemaju sta traziti na OT. Naravno da ih ne podcjenjujem, ali brat bratu... bice razmontirani. :mrgreen: Ne igraju vise kao prije, a jos je United mnogo jaci i igra kuci gdje jako jako rijetko gubi bodove. Ali eto vidjecemo. Znam samo da ce utakmica biti dobra cemu se najvise i radujem.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 sep 2009, 01:25

Kako kaze onaj komentator. Mozda je vrijeme da Dzeko proradi protiv Manchestera.... Odmah bi sijevnula ponuda Fergusona za Dzeku...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 16 sep 2009, 01:26

Željoman je napisao/la:Vidić versus Džeko :D :lol: :lol:
Aha,jes,jes i ja vjerujem da hoće. :lol:

p.s.

Dječače,Deda mraz ne postoji. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 sep 2009, 01:38

alan_kardec je napisao/la:

p.s.

Bio je Mrazonja kod Subotica Vidicevog jarana iz repke vec dva puta zajedno i sa Vedom i Dzekom :lol: Rukavina izgubi i mjesto u klubu zbog tog mrazonje :lol:
Tako da i sljedecu tekmu Didaga Mrazonja moze da promjeni prebivaliste makar na ,,obdan,, :mrgreen:
Prvo hop pa onda skotch wiskey 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 sep 2009, 01:43

omerbavarac je napisao/la:Kako kaze onaj komentator. Mozda je vrijeme da Dzeko proradi protiv Manchestera.... Odmah bi sijevnula ponuda Fergusona za Dzeku...
Zato ce CSKA ,,kupiti,, Grafonju :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 16 sep 2009, 01:54

omerbavarac je napisao/la:Kako kaze onaj komentator. Mozda je vrijeme da Dzeko proradi protiv Manchestera.... Odmah bi sijevnula ponuda Fergusona za Dzeku...
Fuj to :D..ne sali se s tim :evil:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 sep 2009, 01:58

Phill Jackson je napisao/la:
Zasto, nek sutne onog Berbatova. Svakako je prosjecan igrac. Dzeko je za njega klasa. Bolje i United nego Milan.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 16 sep 2009, 02:01

omerbavarac je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:
Zasto, nek sutne onog Berbatova. Svakako je prosjecan igrac. Dzeko je za njega klasa. Bolje i United nego Milan.
Ja bi infrakt dobio kad bi neki nas igrac za onu gamad zaigro..sve klubove mogu podnosit al njih nikad necu
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 sep 2009, 02:03

A u tome je fazon. Zezam se ja naravno, kakav Manchester nece on tamo prijeci. Sumnjam i da bi zelio tamo nastaviti karijeru.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 16 sep 2009, 09:52

Ja bih crko kad bi neki nas igrac presao u Liverpool,i da cijelu karijeru ne osvoje ni jedan trofej... A sto se tice Dzeke,nece on Manchester. Pa cim su mu dali igrca da ga prati u stopu,dzeko je zabio samo 1 gol u 8 utakmica (5 u prvenstvu,2 u kvalifikacijama i 1 u LP).
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 16 sep 2009, 11:59

misimović će biti najbolji asistent lige prvaka, živi bili pa vidjeli :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 16 sep 2009, 12:25

harishp je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:

p.s.

Bio je Mrazonja kod Subotica Vidicevog jarana iz repke vec dva puta zajedno i sa Vedom i Dzekom :lol: Rukavina izgubi i mjesto u klubu zbog tog mrazonje :lol:
Tako da i sljedecu tekmu Didaga Mrazonja moze da promjeni prebivaliste makar na ,,obdan,, :mrgreen:
Prvo hop pa onda skotch wiskey 8-)
Hehe napravio si paralelu samo takvu. :mrgreen:

Čova je uporedio Vidića i Džeku,a ti igru si ubacio i Subotića i Ibiševića,i završio si na Rukavini. :lol: Mislim svaka ti dala... :mrgreen:

Rukavina iz ekipe ispao zbog Ibiševića i Džeke? :lol: I sam znaš da to nije istina.Ma bježi tamo...
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.