Ali sumnjam da ce i to sutra da pokvari atmosferu.
31.03.2015 / Austrija - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: 31.03.2015 / Austrija - Bosna i Hercegovina
Vrijeme kao i uvijek sranje kad ja idem na utakmicu reprezentacije. Zadnjih 5 utakmica na kojim sam bio uvijek je padala kisa, tako ce i sutra biti.
- sigurnoable
- Kontakt:
Evo ga krecu otkazivanja, sad nek jos Everton i City posalju zabranu igranja prijateljski i mi smo tuta sutra. 
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne smiju, jer je ovo oficijelni FIFIn termin. Mogu zamoliti Bazdarevica, ali narediti ne mogu. Ovo sto je Mesa uradio sa Lulicem je cisto iz opreza jer je odigrao u visokom tempu protiv Andore, a tek se oporavio od duge povrede.sigurnoable je napisao/la:Evo ga krecu otkazivanja, sad nek jos Everton i City posalju zabranu igranja prijateljski i mi smo tuta sutra.
Steta, makar da hoce Salihovic odigrati, ovako imacemo problema oko sastava. Izgleda da Hajrovic dobiva priliku od pocetka onda.
Mesa dragi zar sumnjas u svoje zemljake u Austriji?
Nema Austrija ni u tom segmentu prednost nad BIH, naravno da je i BIH domacin,a to ces ako Bog da vidjeti sutra, uz kafu "zlatne djezve"
Nema Austrija ni u tom segmentu prednost nad BIH, naravno da je i BIH domacin,a to ces ako Bog da vidjeti sutra, uz kafu "zlatne djezve"
Selektor Mehmed Baždarević ne smatra da je Austrija prevelik favorit, možda im jedina prednost domaći teren, na reprezentativcima je da pokažu dovoljno argumenata i odgovore im na to.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
bravo Meša, hajde izvedi drugi sastav ako ikako može, napravi 7 izmjena, poseri nam se svima u ćejf 
- sigurnoable
- Kontakt:
Ma znam ali krivo ti bude, toliko ce raje doci da pogleda repku i sad mi izlazimo sa sastavom gdje 3 ili 4 igraca nemaju dvije kvalitetne utakmice u ovoj sezoni. Nek nam je Bog na pomoci ako jos neko odustane, je li Spahic definitivno nece igrati sutra?Goalgetter je napisao/la:Ne smiju, jer je ovo oficijelni FIFIn termin. Mogu zamoliti Bazdarevica, ali narediti ne mogu. Ovo sto je Mesa uradio sa Lulicem je cisto iz opreza jer je odigrao u visokom tempu protiv Andore, a tek se oporavio od duge povrede.sigurnoable je napisao/la:Evo ga krecu otkazivanja, sad nek jos Everton i City posalju zabranu igranja prijateljski i mi smo tuta sutra.
Steta, makar da hoce Salihovic odigrati, ovako imacemo problema oko sastava. Izgleda da Hajrovic dobiva priliku od pocetka onda.
- Nerminovic
- Kontakt:
Spahić bi sutra mogao igrati izgleda
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Koji qurac kukate prijateljska utakmica, novi selektor, valjda i jeste prilika da se upozna sa igracima koje je pozvao i njihovim mogucnostima.
Samo naprijed Mesa spartaj trazi najboljih 11 za narednu kvalifikacionu a prije svega za iduce kvalifikacije za svjetsko jer smo ove 99% ispusili jos prije tvog dolaska.
Samo naprijed Mesa spartaj trazi najboljih 11 za narednu kvalifikacionu a prije svega za iduce kvalifikacije za svjetsko jer smo ove 99% ispusili jos prije tvog dolaska.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Nije valjda da ce igrati Seadov Hadzic? Nama je potrebna pobjeda, ili barem remi, da bi ostali u drugim sesiru za kvalifikacije SP
- DragonGirl
- Kontakt:
Ne razumijem čemu tolika bojazan od povreda, bez obzira što je prijateljska utakmica, ipak je važna, važno je da vidimo na čemu smo sa udarnim timom, a izmjene mogu biti prilika i da se okušaju novajlije, ima ih dovoljno i možda isprobaju neki noviteti. I ovo sa Sejom mi je stvarno smiješno, kada je došao, lakše je povrijeđen, istegnuo mišić, ali bit će spreman za Andoru, pa onda, nećemo rizikovati sa Andorom, spremamo ga za Austriju, pa sad, nećemo rizikovati ni s Austrijom, a momak sve vrijeme trenira baš kao i ostali i čak je i sam izjavio da se osjeća dobro i da je protiv Andore spreman zaigrati.
Ja ne znam u cemu je problem da ovu utakmicu sa tolikim nabojem ocekujete. Tebe sam citirao,al mislim na vecinu forumasa.Chinaglia je napisao/la:bravo Meša, hajde izvedi drugi sastav ako ikako može, napravi 7 izmjena, poseri nam se svima u ćejf
Prijateljska,taman protivnik,dosta novih igraca,mora se to sve nekako ukomponovat do Izraela.A kako drugacije rijesit neke dileme nego da se sve isproba u utakmici.
Kako bi se Djuric sam u napadu snasao sa raspolozenim krilima,Visca ili Hajrovic,koji stoperski par uigravat kad se Spaha definitvno oprosti,kako bi vezni red izgledao sa Stilicem,mozda i izbacit Pjanica pa da vidimo hocemol proigrat u sredini,jos vise past,ili igrati isto kao i sa njim ...
Za sve to sluze prijateljske,to sto smo se zazelili utakmica sa normalnom postavom i da gledamo otprilike nasih najjacih 11 na terenu,zato jer je onaj radio to sto je radio,je druga stvar.
Uostalom trazimo da se zovu ti potencijalni igraci,a kad dodje prijateljska bunimo se sto se ne igra sa najjacim sastavom,sto ih zovemo,da ljepse spisak izgleda?
Nad tobom sunce najljepše sja
Sto nas ima masala. Gdje ce biti okupljanje navijaca prije utakmice?
100% sportski i krajnje opušten potpis
Za ovog momka što pita što nam je ova utakmica ovoliko bitna.. Za mene lično druže ova tekma ima naboj iz razloga što smo skoro dvije godine bez igre (izuzev Argentine na SP) i od neviđene euforije naši navijači su u zadnje vrijeme utakmice reprezentacije čekali kao što čekaju navijači Kazahstana... Ja sam se lično poželio euforije, dobre igre, pobjeda protiv kvalitetnog protivnika (kud ćeš bolje nego Austriju) i to u jednom od najboljih i najljepših gradova na svijetu, na prelijepom stadionu pred 20.000 naših navijača, i da se konačno vratimo na pravi kolosijek 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- sigurnoable
- Kontakt:
Sve to stoji ali mi smo mala zemlja sa malim brojem nogometasa i ovo sto je trenutno u ekipi to je to, nemamo mi sta provjeravati igrace jer znamo kako koji igrac igra, tu ce jos doci Kolasinac i Vrancic i to je to sto se tice sastava. Jedino ako ovi igraci sto se na njih trenutno racuna da ih zamjenimo sa igracima iz nase lige ako se ide na nekakvu provjeru mda ne vjerujem da je iko trenutno iz nase lige toliko zasluzio da bude medju prvih 11(mozda momak Bajic jedino).pinoglavi je napisao/la:Ja ne znam u cemu je problem da ovu utakmicu sa tolikim nabojem ocekujete. Tebe sam citirao,al mislim na vecinu forumasa.Chinaglia je napisao/la:bravo Meša, hajde izvedi drugi sastav ako ikako može, napravi 7 izmjena, poseri nam se svima u ćejf
Prijateljska,taman protivnik,dosta novih igraca,mora se to sve nekako ukomponovat do Izraela.A kako drugacije rijesit neke dileme nego da se sve isproba u utakmici.
Kako bi se Djuric sam u napadu snasao sa raspolozenim krilima,Visca ili Hajrovic,koji stoperski par uigravat kad se Spaha definitvno oprosti,kako bi vezni red izgledao sa Stilicem,mozda i izbacit Pjanica pa da vidimo hocemol proigrat u sredini,jos vise past,ili igrati isto kao i sa njim ...
Za sve to sluze prijateljske,to sto smo se zazelili utakmica sa normalnom postavom i da gledamo otprilike nasih najjacih 11 na terenu,zato jer je onaj radio to sto je radio,je druga stvar.
Uostalom trazimo da se zovu ti potencijalni igraci,a kad dodje prijateljska bunimo se sto se ne igra sa najjacim sastavom,sto ih zovemo,da ljepse spisak izgleda?
- Goalgetter
- Kontakt:
Samo me je strah da Mesa bude previse eksperimentisao, nadam se da je i on svjesan toga da nas tim nije toliki kvalitet da u prvoj postavi moze da bude bez Dzeke, Pjanica, Lulica, Zukanovica, Spahica, Mujdze, pa da izostavi 3-4 njih odjednom. Slazem se da treba dosta igraca dobiti priliku, ali ne moze se nazalost svaki isprobati, a niti cemo moci imati puni uvid na kvalitete jednog igraca ako zaigra sa ostalim debitantima oko sebe.
I ti ga sad pretjera, cuj 2 godineFaraonTM je napisao/la:Za ovog momka što pita što nam je ova utakmica ovoliko bitna.. Za mene lično druže ova tekma ima naboj iz razloga što smo skoro dvije godine bez igre (izuzev Argentine na SP) i od neviđene euforije naši navijači su u zadnje vrijeme utakmice reprezentacije čekali kao što čekaju navijači Kazahstana... Ja sam se lično poželio euforije, dobre igre, pobjeda protiv kvalitetnog protivnika (kud ćeš bolje nego Austriju) i to u jednom od najboljih i najljepših gradova na svijetu, na prelijepom stadionu pred 20.000 naših navijača, i da se konačno vratimo na pravi kolosijek
Ono prijateljska nije bitna rezultatski, ali u ovom slucaju jeste i tu se slazem sa tobom.
Bitna je i iz razloga ako zelimo vratiti samopouzdanje, ako nas ljudi zbog previse izmjena nakantaju, kako onda kao takvi da docekamo Izrael u junu. Uz sve to vec si napisao 20.000 nasih.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Jedina stvar koja ce sutra smetati je Marjan na Face TV.
Kad pocne o svemu i svacemu samo ne o utakmici.
Kad pocne o svemu i svacemu samo ne o utakmici.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Menadzer Anela Hadzica je Adis Junuzovic-Paun. Inace od nedavno i zvanicno menadzer Miralema Pjanica. Svakodnevno ga mozete vidjeti sa Midhatom Dzekom po gradu, naravno veza je Edin Dzeko kod kojeg je pomenuti visio u Mancgesteru.PapeSusic je napisao/la:Nije valjda da ce igrati Seadov Hadzic? Nama je potrebna pobjeda, ili barem remi, da bi ostali u drugim sesiru za kvalifikacije SP
Hadzic trenutno nema nikakve veze sa Germaniom.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Sutra je Hadzic u prvih 11, umjesto Besica!
Ajde bolan, ne kvari mi cejf, pusti da uživamo u ovoj euforiji.Pasha_car_aga je napisao/la:Sutra je Hadzic u prvih 11, umjesto Besica!
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 9 gostiju.