KK Bosna Visit Sarajevo

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: KK Bosna Royal

Post Postao/la Kobe Bryant » 12 nov 2016, 13:57

haris004 je napisao/la:I šta je sad sa KK Bosnom, kako sam razumio, postaju klub bez igrača i lige u kojoj se takmiče. Samo su dugovi ostali ?
Ovo je cirkus veliki. Najavljena je ABA liga i moguće plaćanje pozivnice koja košta, a sa druge strane radi ovog jednog potraživanja klub se gasi ?
Još jedan u nizu tužnih dana za BH košarku..
FIBA donjela odluku , jer se ovaj žalio , a KSBIH bi svakako onda iskljucio iz svih takmicenja. Ovi su se nadali kako se i CZ pomocu FMP izvukla i sad postala vodeci klub sa ovih prostora , da podju cisto od pocetka, da nekako i dugove otplacuju ali sa nekim oprostima i bez kamata, ali eto domaci izdajnici su najgori :roll:

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 12 nov 2016, 14:02

Ovo samo pokazuje da je Sarajevo u k.rcu
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 nov 2016, 14:07

badel62 je napisao/la:**** ti državu i ove uhljebase i ove nesposobne likove i sve one koji su doveli do ovoga! Pa zar se ne može naci 180.000 KM da se spasi Bosna ovaj put, pa otvoriti neku grupu na fb,pa da se aktiviraju mediji ,a ne samo natpisi kao da je ve gotovo, pa ako Bosna ode kosarka u BiH SE NEĆE OPORAVITI NAREDNIH 20 GODINA. Gdje su sponzori,gdje su privatnici, pa zasto se ne ukljuce nasi kosarkasi,fudbaleri,zar će se tako lako ovo sve završiti.

Kako mi je krivo ,ne mogu da opišem,taman se ponadao i razmisljao o punoj skenderiji, mečevima protiv najbolih ekipa i onda ovo. I ovaj Jely nek se odmah ugasi ,nit ce ga ko pratiti niti će biti ozbiljni konkurenti.
Isti sam ti..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 nov 2016, 14:10

emil02in je napisao/la:Ovo samo pokazuje da je Sarajevo u k.rcu
Bitno je da si ti Sarajevo spomenuo u negativnom kontekstu pa kud puklo da puklo :facepalm:

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 12 nov 2016, 14:11

Kobe Bryant je napisao/la:
haris004 je napisao/la: Ovi su se nadali kako se i CZ pomocu FMP izvukla i sad postala vodeci klub sa ovih prostora , da podju cisto od pocetka, da nekako i dugove otplacuju ali sa nekim oprostima i bez kamata, ali eto domaci izdajnici su najgori :roll:
Nisam baš toliko upućen u prijašnja zbivanja u košarci, ali čini mi se da je i Sloboda "krenula od nule". Dodala predznak OKK i sve je prošlo bez problema, a ako me sjećanje dobro služi govorilo se o višemilionskim dugovima tog kluba.
Prošle godine sam imao priliku gledat Bosnu u drugoj ligi i igra im je bila prilično dobra. Ove godine još pojačanja, sve je krenulo nabolje i onda ovo.
Da sam iz Sarajeva iskoristio bi priliku pa gledao ovu ekipu Royala, barem dok su ovi igrači tu, jer pitanje je koliko Vasiljević i Ikonić npr imaju motiva da igraju za ovaj klub.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 12 nov 2016, 14:12

MortemHz je napisao/la:
Bitno je da si ti Sarajevo spomenuo u negativnom kontekstu pa kud puklo da puklo :facepalm:
Hoćeš reći nešto?KK Bosna je sinonim grada,a taj grad je ugasio Bosnu.Ali eto Sarajevo je metropola,svjetski grad gdje cvjetaju ruže i teče med i mlijeko.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 nov 2016, 14:13

haris004 je napisao/la:
haris004 je napisao/la: Ovi su se nadali kako se i CZ pomocu FMP izvukla i sad postala vodeci klub sa ovih prostora , da podju cisto od pocetka, da nekako i dugove otplacuju ali sa nekim oprostima i bez kamata, ali eto domaci izdajnici su najgori :roll:
Nisam baš toliko upućen u prijašnja zbivanja u košarci, ali čini mi se da je i Sloboda "krenula od nule". Dodala predznak OKK i sve je prošlo bez problema, a ako me sjećanje dobro služi govorilo se o višemilionskim dugovima tog kluba.
Prošle godine sam imao priliku gledat Bosnu u drugoj ligi i igra im je bila prilično dobra. Ove godine još pojačanja, sve je krenulo nabolje i onda ovo.
Da sam iz Sarajeva iskoristio bi priliku pa gledao ovu ekipu Royala, barem dok su ovi igrači tu, jer pitanje je koliko Vasiljević i Ikonić npr imaju motiva da igraju za ovaj klub.
Kosarkaski klub Sloboda se ugasila, taj klub ne postoji vise. OKK je novi klub. KK Bosna i KK Bosna Royal ti je isto jer je sve zadrzano u istoimenom klubu, zato je i ovo problem sada i zato ce sada otici u stecaj bas radi toga.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 nov 2016, 14:16

MortemHz je napisao/la:
Upravu je, nekad su bili KK Bosna, KK Zeljeznicar i KK Sarajevo jaki klubovi.
U rukometu su bili Zeljo i Bosna.
U odbojci je bila jaka Bosna.
Imao si cak i hokej.

Sta sad imas?

Royal?

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 12 nov 2016, 14:16

Smješno je to i govoriti. Pa jedan Zagreb koji ima 10x vise love ne moue Cibonu izvuci iz dubioze , pa Partizan tone a toliko stanovnika u Srbiji i akademija kosarke i trenera i tradicije....

Mi bi se k'o drzava jedva vratili da krenemo ponovo ispocetka '95 .

Prividino ljudi misle da se nesta puno trosi u Sarajevu .

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 nov 2016, 14:18

ASD je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Upravu je, nekad su bili KK Bosna, KK Zeljeznicar i KK Sarajevo jaki klubovi.
U rukometu su bili Zeljo i Bosna.
U odbojci je bila jaka Bosna.
Imao si cak i hokej.

Sta sad imas?

Royal?
Joj nekad jarane, nekad je u Sarajevu bila olimpijada i nekad smo bili centar svijeta, mnogo ljudi je dolazilo da ostane, sta sad imas? Ne moze Sarajevo kao grad biti krivo za sve, zato mi je i zasmetalo, ovakvim neupucenim ljudima je Sarajevo krivo sto su se oni rodili, zato i kazem.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 12 nov 2016, 14:29

Joj nekad jarane, nekad je u Sarajevu bila olimpijada i nekad smo bili centar svijeta, mnogo ljudi je dolazilo da ostane, sta sad imas? Ne moze Sarajevo kao grad biti krivo za sve, zato mi je i zasmetalo, ovakvim neupucenim ljudima je Sarajevo krivo sto su se oni rodili, zato i kazem.[/quote]

Ti nađi post u kojem meni smeta grad Sarajevo slobodno dođi na Zdravu Vodu i jedi i pij koliko možeš ja ću sve platiti.
Bez razloga izvrćeš moje riječi,a ako nije sramota grada kao nekog koga je ta Bosna proslavila,njegovih građana i vlasti da se Bosna ugasi ovako onda sve o.k.A što se tiče Cibone i Partizana pogledaj gdje su u odnosu na Bosnu pa reci gdje je razlika.

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 12 nov 2016, 14:37

"Čitao sam zadnjih dana šta se dešava i zato sam se odlučio javiti Krupaliji. Bosna ima i dugovanja prema meni koja nisu tako mala, ali sam odlučio sve oprostiti i apelovati i na sve ostale da se pokrene neka inicijativa da se dugovi oproste. Ja sam spreman da oprostim dug, da se koliko toliko pomogne Bosni te smatram da se može pokrenuti neka akcija i za ostale igrače. Naravno, za one koji bi to prihvatili i koji žele da pomognu klubu da se izvuče, jer Bosna je ipak veliko ime", rekao je Rakočević te nam je otkrio i da su dugovanja prema njemu u visini između 15 i 20 hiljada eura plus premije.
Zadnja izmjena: badel62, dana/u 12 nov 2016, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 nov 2016, 14:38

Dragi Emile, ne moze Sarajevo biti krivo samo za to. To jeste klub grada Sarajeva ali vjeruj da je ovo nesto vise od toga. Veci ljudi i vece stvari su odgovorni, Sarajevo je samo mali dio toga.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 nov 2016, 14:42

Smješno je to i govoriti. Pa jedan Zagreb koji ima 10x vise love ne moue Cibonu izvuci iz dubioze , pa Partizan tone a toliko stanovnika u Srbiji i akademija kosarke i trenera i tradicije....

Mi bi se k'o drzava jedva vratili da krenemo ponovo ispocetka '95 .

Prividino ljudi misle da se nesta puno trosi u Sarajevu .
I jedni i drugi igraju i ABA ligu i Evropu.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 12 nov 2016, 14:51

vise mi je zao igraca kojima se duguje novac ,nego KK Bosne :!:

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 12 nov 2016, 15:21

Kad bi I ostali bili kao Rakocevic.Bukva se znao metnuti na bandere i zacesljati da bude nacelnik a ovamo se ne javlja na pozive. Koji klosari

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 nov 2016, 15:23

slika

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 12 nov 2016, 15:59

Vucevic-Djogic-Benacek-Bosiocic-Izic-Raso-Zrno-Varajic-Kindze-Bilalovic-Sabe-Pesic

I na sam pomen ovih imena mi srce zaigra kao i '79

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 12 nov 2016, 19:20

Jeste. Za razliku od mostara.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 13 nov 2016, 00:39

Da li se KK Bosna Royal takmici pod ovim imenom do pokretanja stecajnog postupka KK Bosne?
SARAJEVO

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, StevieG8 i 16 gostiju.