Evo vidis nema te dan-dva, i sta banda od teme i ankete nacini.
Nije planirano da ovako bude, trebali ste glasati samo za filmove koji su vama previse odvratni, a tako su popularni ili nagradjivani.
Jeste li normalni glasate za Sindlera, Sosenka..., i jos govorite dobri su filmovi, mozda u tOP10, a glasate za nj, e nije uredu.
Jedini koji je pravilno glasao jeste pegi, koji nam eto na kraju ipak osvijetla obraz

, ko bi rekao.
A evo filmova koji su glupi da se lupis po glavi, a kad neko kaze da su to dobri filmovi ja znam da taj covjek blage nema o bilo cemu sto se filma tice.
Into The Wild
Ovo nekakva drama u stilu dokumentarca o stavovima koje treba cenzurisati da svijet poludio ne bi.
Amelie
Tipicni francusko-evropski uradak, sa francuskim neukusom za humor, likovima koji blage o glumi nemaju, reziseru koji patetiku voli, te kamermanu koji drzati kameru ne zna.
Oldboy
Nit je pos'o nit je dos'o, nekakav lik osvetu trazi, ubacili nesto akcije, j.ebo lud zbunjenog, ne znaju ni oni sto su snimali sta su radili.
Star Trek
Kako je ovo dosadno, oni u svemiru nesto u svemirskom brodu i govore

eno zvijezde.
Das Boot
Kako je ovo naporan film, oni nesto u podmornici dole osluskuju valove, a pritom je i neukusan film.
Indiana Jones
Max kliseizirano, Spielberg ovdje pokusava da zastrasi djecu, ali ni to ne uspjeva.
Good Will Hunting
Patetika, patetika, patetika, ono sto opisuje ovaj film, a onda mi cudno kako neki sto vole ovaj film imaju obraza reci za nesto da je pateticno.
Amores Peros
Independence Day
Trainspotting
Monty Python
Edward Scissorhands
Citizen Kane
Mission Impossible
Ovo je medu najpopularnijim fransizama, nazalost.
James Bond, takodjer, a plan je bio da budu parodije
Dead Poets Society
Opet Williams u svom stilu.
Speed
Najjace u ovom filmu kad autobus preskoci rupu dugu 10m.
Life of Brian
Ghost Busters
Ferris Bueller's Day Off
As Good as It Gets
Top Gun
Apollo 13
Pretty Woman
Dances with Wolves
What's Eating Gilbert Grape
Before Sunrise
Gandhi
Sleepers