Samo ostro

Ja stvarno ne znam gdje ti vidis problem. Evo koristim priliku da se zahvalim MUPu Kantona i momcima iz Gama sekjuritija, naravno u svoje licno i nicije drugo ime, stvarno su bili korektniC-01 je napisao/la: ? " "..." " $, овај ' " & " ту % / " " " ? ". Сова ? ? ? " него % % "...
Kao sto sam odavno rekao, ovo je istorijski uspjeh, iskreno ja sam rezultat gori od ovoga ocekivao od Albroga na Kosevu. Kosice su iz zemlje ciji je prvak pobijedio Zrinjski 4-0. Da su lose odigrali jesu, ali izgleda da je horoskop bio los ovih dana za mnoge klubove...harishp je napisao/la:Ah sto se i nasekira![]()
Jedino lose je sto brukaju BIH fudbal.Cuj izbaciti alborg i onda od nekih Slovakinja ovako fasovati.
Po cemu si ga prepoznao?miky_hz je napisao/la:Ovaj igrac sto izlazi je Srbin,igra za mladu reprezentaciju Srbije tako nekako,ako sam ga dobro prepoznao a vjerujem da jesam
Ja cu da probam da se pravim vazanmikael je napisao/la:Hello friends,
could I ask you to write some short report from the match?
How did you see it?
IMHO, the result 0:2 for Kosice is quite suprise. 2nd match in Kosice will be interesting and full house (9000 att.)
With respect to your team, I think our chance is 80:20 for us.
Have a nice day. and good luck.
Svi smo, ali mislim da nas je neocekivan uspjeh protiv Alborga, sve uzdigao pa smo tako, sami sebi, dodjelili ulogu favorita u mecu protiv, realno gledajuci, mnogo kvalitetnijeg protivnika.Kevin je napisao/la:stet za Slaviju iako jos ima i uzvrat..mislio sam da vi imate najvece sanse za proci ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.