FK Velež (opšte diskusije)

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: FK Velež (opšte diskusije)

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 01 jul 2015, 19:49

Ja kad sam ovde napisao da bi vam super pojačanja bili Hasanović, Zeljković, Stanić ili Čolić dočekan sam na nož i predstavljen k'o najveći dušman, "vodi ih u Sarajevo, nama ne trebaju polovnjaci, nećemo polovnjake iz Želje, nemoj se ti za nas brinuti...", rek'o bi čovjek kad im od navedenih niko ne valja ovi će 8 kapitalaca dovest kako mi drsko odbrusiše... kad za par dana osvanu im Nuspahić kao pojačanje koji nije 3 nastupa skupio za Želju...

Da me ko ne shvati pogrešno, ne provociram i nije mi to u cilju, Velež mi je drag klub i imam lijepu brojku prijatelja koji navijaju za Velež, čak i rodbine, k'o dijete sam često bio u Mostaru itd. pa mi sigurno nije u cilju da provociram niti imam lošu neku namjeru, sa dosta njih sam lično pričao o vašim odlascima i dolascima i svi su do bola realni...
1946

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 jul 2015, 19:53

BitiSrcemVezan je napisao/la:Ja kad sam ovde napisao da bi vam super pojačanja bili Hasanović, Zeljković, Stanić ili Čolić dočekan sam na nož i predstavljen k'o najveći dušman, "vodi ih u Sarajevo, nama ne trebaju polovnjaci, nećemo polovnjake iz Želje, nemoj se ti za nas brinuti...", rek'o bi čovjek kad im od navedenih niko ne valja ovi će 8 kapitalaca dovest kako mi drsko odbrusiše... kad za par dana osvanu im Nuspahić kao pojačanje koji nije 3 nastupa skupio za Želju...

Da me ko ne shvati pogrešno, ne provociram i nije mi to u cilju, Velež mi je drag klub i imam lijepu brojku prijatelja koji navijaju za Velež, čak i rodbine, k'o dijete sam često bio u Mostaru itd. pa mi sigurno nije u cilju da provociram niti imam lošu neku namjeru, sa dosta njih sam lično pričao o vašim odlascima i dolascima i svi su do bola realni...
od te grupe igrača je ostao čolić. Možda baš on i dođe, pošto se od sutra očekuju prava pojačanja, iako je Nuspahić dobar igrač.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 01 jul 2015, 20:00

@BSV i ti da imas informacije koje mi imamo mozda bi drugacije razmisljao.I nije te niko na noz docekao ,nego su ljudi ovdje ocekivali jaca imena ,a ona se jos ne pojavljuju.Dakle ako smo na koga kivni to je onda tim ljudi koji se brine o nasim pojacanjima.Mi imamo ,tj mi znamo za situaciju u Velezu koja se od nedavno promijenila na bolje i cekamo prve rezultate njihovog rada
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 01 jul 2015, 20:21

BitiSrcemVezan je napisao/la:Ja kad sam ovde napisao da bi vam super pojačanja bili Hasanović, Zeljković, Stanić ili Čolić dočekan sam na nož i predstavljen k'o najveći dušman, "vodi ih u Sarajevo, nama ne trebaju polovnjaci, nećemo polovnjake iz Želje, nemoj se ti za nas brinuti...", rek'o bi čovjek kad im od navedenih niko ne valja ovi će 8 kapitalaca dovest kako mi drsko odbrusiše... kad za par dana osvanu im Nuspahić kao pojačanje koji nije 3 nastupa skupio za Želju...

Ma sve okej,mi znamo ko bi nama dobro dosao a ne neko dodje sa strane vama ovaj vama onaj to raja ne voli.Skontaj da vama neko pametuje vama bi on sigurno pojacanje bio bla bla sta on zna koja je vama pozicija deficitarna i ostalo isto ko sto i ti ne znas kakve se price pricaju po Mostaru ko bi trebo doc,koje pozicije bi trebalo popunit i svasta nesto.Uzivaj
#musvdg

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 01 jul 2015, 22:15

Izgleda da su za Zvijezdu potpisali Pejić i Zvonic,šta možemo očekivati od istih,pogotovo mi je ovaj Zvonic nepoznanica?

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 01 jul 2015, 22:34

zmaj348 je napisao/la:Izgleda da su za Zvijezdu potpisali Pejić i Zvonic,šta možemo očekivati od istih,pogotovo mi je ovaj Zvonic nepoznanica?
Zvonic je bio dobar igrac prije i onda mu je neko dao aplauz i on je umislio da je zvijezda...visok igrac dobar u skoku...pomalo traljav kad je u njeg lopta...u zasutavljanju protivnickih napada dobar...Ugl ako vam je i dalje Feja trener poradit ce on sa njim...sigurno da moze bit pojacanje u federalki...Pejic ce vam sigurno bit pojacanje on je i u Velezu bio standardan..Drago mi je za Peju sto je izabro Zmajeve...poz za Gradacac i aBd vidimo se sljedece sezone u eliti :D

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 01 jul 2015, 22:38

zmaj348 je napisao/la:Izgleda da su za Zvijezdu potpisali Pejić i Zvonic,šta možemo očekivati od istih,pogotovo mi je ovaj Zvonic nepoznanica?

Zvonić je najgori igrač Veleža u istoriji. Pri tome mislim na ove koji su se zadržali jedan ozbiljan period u klubu, a ne na neke letače i prolaznike.

Pejić je ok, prosječan bek. Defanzivno ok, u napadu beskoristan.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 01 jul 2015, 22:45

Hvala za info i sretno u sledećoj sezoni..

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 15 jul 2015, 22:43

Dolazi vam najvjerovatnije Makedonac Dragan Cadikovski, iskusan napadač 33 godine, a vjerovatno vam se i Merzić vraca..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 15 jul 2015, 22:52

Željooooo je napisao/la:Dolazi vam najvjerovatnije Makedonac Dragan Cadikovski, iskusan napadač 33 godine, a vjerovatno vam se i Merzić vraca..
:thumbup: prica se o tome vec neko vrijeme i nije to sve ,bice jos pojacanja ,sutra press predstavljaju dvojcu

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 15 jul 2015, 23:06

rodjenisa je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:Dolazi vam najvjerovatnije Makedonac Dragan Cadikovski, iskusan napadač 33 godine, a vjerovatno vam se i Merzić vraca..
:thumbup: prica se o tome vec neko vrijeme i nije to sve ,bice jos pojacanja ,sutra press predstavljaju dvojcu
Pored tog predstavljanja pojacanja potpisuju se i sponzorski ugovori :mrgreen:
Po meni treba vam još 1 napadač, pregovarali ste sa Kajkutom ali je on cini mi se produžio sa onom svojom ekipom u Grčkoj, a kontaktirali ste i Fajića mada on traži puno para a realno je pao dosta što se tice svoje igre. Stokić vam je bio prva želja što se tice napada ali on završi na moju radost u Želji :D
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 15 jul 2015, 23:10

:rol: :rol: koji si majstor Dzelaludine hahahaha
Ne mogu vjerovati :urnebes: :urnebes: ,vise znas od podpredsjednika Veleza

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 15 jul 2015, 23:17

Pa sta jos kaze Dzelo, hoce li bit sta od nas.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 15 jul 2015, 23:20

rodjenisa je napisao/la::rol: :rol: koji si majstor Dzelaludine hahahaha
Nisam ja ba Dželo, necemo se sad vrijeđati :lol: , ako si pratio moje postove znaš da sam protiv Džele i da ga blago receno ne volim jer je zavio Želju u crno ..
Ove informacije mi je rekao čovjek blizak vašoj upravi, nije me nikad slagao.. :wave:

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 15 jul 2015, 23:21

Zeljooo recu Deni da te banuje sa rodjeni.com :urnebes: :urnebes: :thumbup:
DŽELO ODLAZI

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 15 jul 2015, 23:24

Tifoz je napisao/la:Zeljooo recu Deni da te banuje sa rodjeni.com :urnebes: :urnebes: :thumbup:
Ovo rodjeni.com je neka vaša stranica ?
Imam jednog druga, Denu iz Mostara, pored Veleža navija za Juve pa ako je on glavni baja na toj stranici prenesite mu pozdrave :lol:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 15 jul 2015, 23:27

Željooooo je napisao/la:
Nisam ja ba Dželo, necemo se sad vrijeđati :lol: , ako si pratio moje postove znaš da sam protiv Džele i da ga blago receno ne volim jer je zavio Želju u crno ..
Ove informacije mi je rekao čovjek blizak vašoj upravi, nije me nikad slagao.. :wave:
Salim se malo drug ,al si me syebo ,haman sve znas ,cudi me da ti nije rekao za jos jednog koji je vjerovatno vece fudbalsko ime od nabrojanih ,ali jbg to nam je haman propalo (jos mrvica sanse)
I daaaa nemoj nam prtiv sefa struke molim te ,mi ce mo Dzelu opjaviti do 6 kola i utakmice protiv vas ,a poslije te tekme mozda postane junak rodjenih :angel:

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 15 jul 2015, 23:28

Željooooo je napisao/la:
Tifoz je napisao/la:Zeljooo recu Deni da te banuje sa rodjeni.com :urnebes: :urnebes: :thumbup:
Ovo rodjeni.com je neka vaša stranica ?
Imam jednog druga, Denu iz Mostara, pored Veleža navija za Juve pa ako je on glavni baja na toj stranici prenesite mu pozdrave :lol:
Ma salim se drug. Sve sto si napisao je davno ispisano na nasem forumu pa te malo zezam :thumbup: zivio tebra :wave:
DŽELO ODLAZI

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 16 jul 2015, 01:31

Pa sto nam ovaj sarajlija ne rece nesto sto ne znamo :lol:
#musvdg

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 16 jul 2015, 01:33

rodjenisa je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:
Salim se malo drug ,al si me syebo ,haman sve znas ,cudi me da ti nije rekao za jos jednog koji je vjerovatno vece fudbalsko ime od nabrojanih ,ali jbg to nam je haman propalo (jos mrvica sanse)
I daaaa nemoj nam prtiv sefa struke molim te ,mi ce mo Dzelu opjaviti do 6 kola i utakmice protiv vas ,a poslije te tekme mozda postane junak rodjenih :angel:
Ma opušteno druže samo..
Nisam nikakav menadžer, ili agent igraca samo pratim druže dešavanja u skoro svim klubovima naše lige, može se reci dobro sam obavješten :D Spomenuo mi je par igraca što bi vas navodno trebali pojacati, to je sve u domenu pregovora, razgovora, ništa od toga nije još uvijek zvanicno završeno,ja licno mislim ako se radi o napadacu možda je u pitanju Milan Purović, znam da ste za njega bili jako zagrizli prošle sezone cini mi se, a možda je u pitanju i Ivan Krstanovic, mada ne vjerujem da ce on ici iz Hrvatske lige,ili ostaje tu ili ide u inostranstvo i Emir Hadžić, cuo sam da je raskinuo ugovor u Izraelu pa sad ne znam da li je to istina..
Sve najbolje

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.