Bane igra desno a Abdul Rahman lijevoBluesForever je napisao/la:Kad Baba izdominira i izbaci Baneta.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Bane igra desno a Abdul Rahman lijevoBluesForever je napisao/la:Kad Baba izdominira i izbaci Baneta.
JoseMourinho je napisao/la:Pa kazeBluesForever je napisao/la:Ne sudim ja po klipovima,ali kažem da je sigurno bolji od Oscara koji je jako spor kada se treba vratiti nazad,pa onda koliko lopti izgubi,za mene je Pedro bolji i treba igrati sa WillianomPa kakoBluesForever je napisao/la:Moram priznati nisam nešto puno pratio Pedra u Barseloni,![]()
Bluz izdrži.JoseMourinho je napisao/la:Pa kazeBluesForever je napisao/la:Ne sudim ja po klipovima,ali kažem da je sigurno bolji od Oscara koji je jako spor kada se treba vratiti nazad,pa onda koliko lopti izgubi,za mene je Pedro bolji i treba igrati sa WillianomPa kakoBluesForever je napisao/la:Moram priznati nisam nešto puno pratio Pedra u Barseloni,![]()
Kao sto sam preko vise BiH volio da nije došao, al et svidja mi se jedna karakteristika koju nemaju trenutno naši ofanzivci, a to je to u ljeta je u prazan prostor nešto stanje imao i njemac pa vidjet ćemo kako god donijet ce nešto novo, sad kako ce se uklopit ostaje da vidimo
Sutra bi trebao.JFH9 je napisao/la:Kad ce Pedro biti official?
Hvala ti na muštulukutopnik1 je napisao/la:http://www.chelseafc.com/news/latest-ne ... lsea-.html
Gdje si to procitaoBluesForever je napisao/la:Navodno dajemo 50mil i Cuadrada Juvetu za Pogbu, eto im i Oscar kojeg su jako željeli što se mene tiće.
Ako ga ne proda Celziju ove sezone,prodace njega Juventus sljedece Barceloni,Realu ili Sitiju.S obzirom da stvarno dosta medija javlja da je se krenulo po Pogbu,vidim da su nasi skontali da im je najbolja sansa da ga dobiju ove sezone.I da,ovaj tip igraca nam je itekako potreban,sa Maticem i Fabregasom kao tim zadnjim veznim igracima necemo se dobro provest protiv najjacih.S druge strane neka 4-3-3 formacija sa Maticem,Pogbom i Fabregasom bi bila dovoljna da pokorimo Evropu.alex1991 je napisao/la:Ma kakav crni Pogba,to je sve suplja prica,ne bi njega Juventus prodao za sva blaga svijeta,a i nije to tip igraca koji je nama toliko neophodan,sta ce nam Pogba kad nam je odbrana ko svicarski sir.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.