12.06.2015. / BiH - Izrael
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: 12.06.2015. / BiH - Izrael
Ljudi vidim izbacivate imena te ovaj dobio poziv te onaj..i vracam stranicu po stranicu da vidim da nisam slucajno gdje preskocio taj spisak al nista..
Dajte link tog spiska da i ja vidim..
Dajte link tog spiska da i ja vidim..
Ma to izbacuju igraci odnosno oficijalne stranice igrača , zvanicnog spiska jos uvijek nema.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
sta je ovo samo 6000 ulaznica za mec sa izraelom
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ma nije prvi put da puštaju u prodaju 6 hiljada, ne kontam zašto, ali vjerovatno je neka mućka.zsolinas je napisao/la:sta je ovo samo 6000 ulaznica za mec sa izraelom

ja ozbiljno ti se sprdas.sad sa posla,nije mi do sege,jbg znam da bilino prima preko 10 000 sjedecih..zato mi je nejasnoSheyi je napisao/la:Ma nije prvi put da puštaju u prodaju 6 hiljada, ne kontam zašto, ali vjerovatno je neka mućka.zsolinas je napisao/la:sta je ovo samo 6000 ulaznica za mec sa izraelom![]()
![]()
"Modra boja,na bijelome platnu,
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ma buraz tako svaki put bude, dok oni podjele ovim turistickim agencijama, bh fanaticosima, gostujucim navijacima, VIP smradovima, sponzorima, porodicama ljudi iz saveza itd. na kraju ostane ti ostane sitnis za nas obicne ljude haha al zato kad se obratis nekoj turistickoj agenciji mozes preko nnjih uzet,a da ti sam ides na sluzbeno prodajno mjesto vjeruj mi nece ostat hiljada a kamoli 6solinas je napisao/la:ja ozbiljno ti se sprdas.sad sa posla,nije mi do sege,jbg znam da bilino prima preko 10 000 sjedecih..zato mi je nejasnoSheyi je napisao/la:Ma nije prvi put da puštaju u prodaju 6 hiljada, ne kontam zašto, ali vjerovatno je neka mućka.zsolinas je napisao/la:sta je ovo samo 6000 ulaznica za mec sa izraelom![]()
![]()

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Da li je to pocela prodaja karata... ili je samo izbacena info koliko ce karata biti u prodaji???
Prvog pocinje.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Đurić i Zec dobili pozive. Moglo bi se desiti da Ibišević ne dobije poziv.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
zec.. djuric.. dzeko..pa ima mjesta za jos barem jednog napadaca.. ja bih volio mahmutovica.. ali i ibisevica radi imena.. ma hajde ima mjesta za 5 napadaca
Ja vjerujem da će Vedo dobiti poziv ovaj put. Već u septembru, ako bude ista situacija, ne bi trebao očekivati poziv.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Pa uvijek je i išlo u prodaju samo 5-6k ulaznica.
Opet će biti borba za ulaznicu, sreća sad sam punoljetan, pa mogu sam sebi uzeti, u ponedeljak ako bog da u Tešanj i uzeti ulaznicu, e ne bude li ulaznica kada dođem u 9h, ranit ću se.
Idemo dobiti Izrael rutinski 1:0

Opet će biti borba za ulaznicu, sreća sad sam punoljetan, pa mogu sam sebi uzeti, u ponedeljak ako bog da u Tešanj i uzeti ulaznicu, e ne bude li ulaznica kada dođem u 9h, ranit ću se.

Idemo dobiti Izrael rutinski 1:0

Ako upari Besica i Cimirota na zadnjem veznom onda mozemo nesto ocekivati od ove utakmice. Bilo koja druga kombinacija je porazavajuca.
1946
Počelo jeHead je napisao/la:Ako upari Besica i Cimirota na zadnjem veznom onda mozemo nesto ocekivati od ove utakmice. Bilo koja druga kombinacija je porazavajuca.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
......Radovac....Cimirot
Duljevic.....Pjanic.......Suljic
..............Dzeko
..............Dzeko
Stojčevu dati naše državljanstvo i staviti ga umjesto Pjanića, i eto hajde neka Džeke u špicu pošto nema niko iz Sarajeva mada mi je Emir Hadžić nekako realna opcija?SjeverniVjetar je napisao/la:......Radovac....Cimirot
..............Dzeko

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
Nemoj pretjerivati, treba biti realan i suditi po kvalitetu, a ne navijacki !FaraonTM je napisao/la:Stojčevu dati naše državljanstvo i staviti ga umjesto Pjanića, i eto hajde neka Džeke u špicu pošto nema niko iz Sarajeva mada mi je Emir Hadžić nekako realna opcija?SjeverniVjetar je napisao/la:......Radovac....Cimirot
..............Dzeko

Drugo je na klupi, Handzic, Mihojevic, Dupovac... to moze.
Je li Benko igrao zvanične utakmice za Hrvatsku, ako nije možda još stigne promijeniti, pa da za nas igra.
Šta će nam Đeko kloc.
edit: Šteta odigrao je dvije minute protiv Islanda, tako da otpada.
Ajde, more i Đeko igrat...
Šta će nam Đeko kloc.
edit: Šteta odigrao je dvije minute protiv Islanda, tako da otpada.

Hajde idi se spremaj za maturu to bi ti bilo pametnije.BelminM23 je napisao/la:Je li Benko igrao zvanične utakmice za Hrvatsku, ako nije možda još stigne promijeniti, pa da za nas igra.
Šta će nam Đeko kloc.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.