HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

plemic1
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la plemic1 » 21 jun 2010, 15:22

Dabar je napisao/la:
HUM je napisao/la:koji smo mi baksuzi, lani su igrali kući sa galatasarajem 1:1, a godinu prije dobili austriju beč 1:0.
od oba su ispali ali rezultati domaćih utakmica nam ne daju neki optimizam.

moramo danas ili sutra krenuti da stignemo na vrijeme... fuj,fuj,fuj!
ajde čovječe pa imate najlakši put za 3. pretkolo,pa oklen kazastanaca da igraju nogomet..šta bi mi trebali reć olimpija,pa austria beč....ždrijeb vam je dobar
sta bi vi trebali reci :?: :o

hocete se mjenjat????

nasih bi otislo gore drama.....a ovako?? trebaju vize i za nase putovnice....plus 8000 KM u oba pravca...i vi se zalite..nemoguce :o

svake godine vas zapadne (osim jedne godine) najdalje austrija,te crnogorci,te slovenci...nama portugal,kazahstan....

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 21 jun 2010, 15:23

plemic1 je napisao/la:
Dabar je napisao/la:
HUM je napisao/la:koji smo mi baksuzi, lani su igrali kući sa galatasarajem 1:1, a godinu prije dobili austriju beč 1:0.
od oba su ispali ali rezultati domaćih utakmica nam ne daju neki optimizam.

moramo danas ili sutra krenuti da stignemo na vrijeme... fuj,fuj,fuj!
ajde čovječe pa imate najlakši put za 3. pretkolo,pa oklen kazastanaca da igraju nogomet..šta bi mi trebali reć olimpija,pa austria beč....ždrijeb vam je dobar
sta bi vi trebali reci :?: :o

hocete se mjenjat????

nasih bi otislo gore drama.....a ovako?? trebaju vize i za nase putovnice....plus 8000 KM u oba pravca...i vi se zalite..nemoguce :o

svake godine vas zapadne (osim jedne godine) najdalje austrija,te crnogorci,te slovenci...nama portugal,kazahstan....
to jest...ja sam na našoj temi napisao da je dobro što je blizu...nego ogvorim o jačini ekipe...morete doći do 3. pretkola

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 jun 2010, 15:24

Pa nije u tome poanta jedina. Poanta je prolaznosti ekipa, zarade... Shvacam ja normalno logiku gostovanja, atraktivnosti. Al to se obicno ceka sto kasnije, i onda napraviti spektakl. Bar ja tako razmisljam.
Al, ne zalim se, samo da je proci Olimpiju, jao, spektakl opet...
...Život za Široki...

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 21 jun 2010, 16:08

A jesmo se usrećili s ovom Europom. I da bude ironija veća priželkivani protivnik iz San Marina nas čeka u eventualnom drugom kolu. Gledajući njihove rezultate uzadnjih nekoliko godina ovi nisu nimalo bezazleni,a nama kadar još nije definiran.
Zajebana je situacija ali borit ćemo se pa šta god bude jer nas prolaz ovog kola šalje daleko...

HUM
Kontakt:

Post Postao/la HUM » 21 jun 2010, 16:12

realno bolji ste od olimpije, drugo blizu drama, treće kad ih prođete opet blizu drama, pa sve da i ispanete od austrije imat ćete dvije strašne tekme i treba biti zadovoljan i s tim.
još možete sa sto maraka otić na obje.

mi smo **** sreće jer smo u 2 pretkolu bili nositelji za razliku od vas pa smo zato dobili protivnika koji je prolazan ali na žalost jako teško ćemo dobiti šansu da ga prođemo.
pa galatasaraj bi dobio svaki klub u bih, budimo realni, a ove nisu dobili! ipak ne treba se predavati unaprijed, stisnuti zube i odigrati muški pa šta bude.

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 21 jun 2010, 16:37

slika
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 jun 2010, 16:46

Nevjerovatno, kakvu samo priliku imate, samo hrabro. Možete i 1 i drugo pretkolo prilično lahko proći.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 21 jun 2010, 17:50

puuuu ... jeb ti srecu !
HSK Zrinjski Mostar

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 21 jun 2010, 18:40

Sretno vam imate dobru sansu i zelim da nas na najbolji moguci nacin predstavljate u evropi.Nadam se da ce doci i pojacanja.
AMAR OSIM!

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 21 jun 2010, 18:48

Aj ...ako su im ostali ovi igraci imaju slabu zadnju liniju,sporu! :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

HUM
Kontakt:

Post Postao/la HUM » 21 jun 2010, 19:52

evo im proslave gola protiv austrije beč

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 22 jun 2010, 20:27

2003 Intertoto Cup 1R Poland Polonia Warszawa 3–0, 2–1
2R Belgium K. Sint-Truidense V.V. 2–0, 1–0
3R Austria SV Pasching 0–1, 0–3
2006/07 UEFA Cup 1Q Switzerland FC Basel 1–3, 0–0
2007 Intertoto Cup 1R Georgia (country) FC Zestaponi 3–0, 0–2
2R Czech Republic Slovan Liberec 1–1, 2–0
3R Greece OFI Crete 1–0, 1–0
2007/08 UEFA Cup 2Q Poland Dyskobolia Grodzisk 0–1, 0–2
2008/09 UEFA Cup 1Q Austria Austria Wien 1–0, 0–2
2009/10 UEFA Europa League 2Q Turkey Galatasaray 1–1, 0–2

:o :o :o
HSK Zrinjski Mostar

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 22 jun 2010, 21:56

Desila nam se ista stvar kao i sa Vaduzom, dobili smo njabolje rangiranog nenositelja koji je izbacivao i neke jake klubove zadnjih godina. Stvarno nemamo sreće sa ovim ždrijebanjem.
Opet, Vaduza smo prošli pa se nadam da bi mogli i ove jer u tom slučaju 2. kolo je maltene formalnost,a treće bi bilo Jackpot bez obzira na protivnika.
Ostali smo bez dosta igrača ali ne može se reći da imamo neiskusnu ekipu kad su i dalje tu:Melher, Šunjič, Maka Ivanković, Džidić, Žižović, Zadro, P. Sušić, Dragičević, Stjepanović. Samo nam je trenutni problem što će na klupi sjediti uglavnom juniori i oni koji su upravo odradili taj staž. To će se sigurno popraviti do prvenstva ali do tada nam treba luda sreća u ovom kolu.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 jun 2010, 22:49

Marin je napisao/la:Desila nam se ista stvar kao i sa Vaduzom, dobili smo njabolje rangiranog nenositelja koji je izbacivao i neke jake klubove zadnjih godina. Stvarno nemamo sreće sa ovim ždrijebanjem.
Opet, Vaduza smo prošli pa se nadam da bi mogli i ove jer u tom slučaju 2. kolo je maltene formalnost,a treće bi bilo Jackpot bez obzira na protivnika.
Ostali smo bez dosta igrača ali ne može se reći da imamo neiskusnu ekipu kad su i dalje tu:Melher, Šunjič, Maka Ivanković, Džidić, Žižović, Zadro, P. Sušić, Dragičević, Stjepanović. Samo nam je trenutni problem što će na klupi sjediti uglavnom juniori i oni koji su upravo odradili taj staž. To će se sigurno popraviti do prvenstva ali do tada nam treba luda sreća u ovom kolu.
Upravo to je boljka svih klubova umjesto da se dodatno pojacaju raspe se jedan dio igraca a to se i te kako osjeti.
Kako god ja vam zelim puno srece i da prodjete dalje!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

HUM
Kontakt:

Post Postao/la HUM » 23 jun 2010, 00:38

Dragan Jović: I ove godine borit ćemo se za vrh

Nogometaši Zrinjskog nalaze se na Kupresu na prvom...
...dijelu priprema pred početak nove sezone. Igračka križaljka još nije u potpunosti složena jer do sada se uglavnom bilježe odlasci, a o svemu tome smo
porazgovarali sa trenerom Zrinjskog Draganom Jovićem.

"Na Kupresu stvarno imamo optimalne uvjete za pripreme uostalom kao i svake godine do sada otkako sam ja trener Zrinjskog. Što se dakle uvjeta tiče mi smo
prezadovoljni, a akutni problem nam je selektiranje tima za novu sezonu. Kao što sam i rekao ranije mi ćemo imati jedan tim za Europu, a drugi potpuno
kvalitetniji za prvenstvo BiH".

Kakvi su razlozi za sve to?

"Razloga je više, a nama je otišlo dosta igrača koji još nismo zamijenili. Prijelazni rok nije još ni blizu gotov i svi oni koji išta vrijede traže inozemne
angažmane. Oni na neki način žele brzo riješiti svoju egzistenciju, a mi ćemo morati još malo sačekati da bi došli do kvalitetnih pojačanja".  

Što to konkretno znači?

"To znači da te kvalitetne nogometaše nećemo moći dobiti za ovo prvo predkolo Europskog kupa. Naša želja je opet stvoriti jak Zrinjski koji će boriti za
sami vrh u oba domaća takmičenja i Zrinjski koji neće da drhti za svoj plasman u Europu do zadnjeg kola Premier lige. To je naša želja, i ja razumijem
nervozu i nezadovoljstvo navijača , ali mora se uvažiti činjenica da mi ne želimo sada gomilanje igrača što bi značilo da poslije ne možemo dovoditi pojačanja".

Od igrača koje danas imate na raspolaganju dobar dio otpada na dojučerašnje juniore i kadete omladinske škole HŠK Zrinjski. Kako ste zadovoljni njihovim
učinkom?

"Naše opredjeljenje i sportska politika je tako da probamo stvoriti što više nogometaša iz svoje škole. Tu ima dosta potencijala, sve to su mladi momci
i na nama je da im pružimo što više šansi da se dokažu. Ja se iskreno nadam da će oni to znati iskoristiti".

Po vama gdje je sada Zrinjski najtanji?

"Mi smo najviše oslabljeni na bočnim pozicijama . Po toj igri po bokovima Zrinjski je već dugi niz godina prepoznatljiv i mi ćemo ponovo težiti upravo tome.
Mi razgovaramo sa nekoliko igrača i vi morate uvažiti da ne želimo sa imenima izlaziti u javnost. Razlog je jednostavan jer ako se sazna da Zrinjski pregovara
sa nekim nogometašem njemu se odmah diže cijena. Prije svega tražimo igrače na bočnim pozicijama i ja se nadam da ćemo te bokove uspješno riješiti. Mi
ćemo za prvo predkolo Europske lige prijaviti ovaj kadar koji trenutno imamo, a uz to imamo pravo prijaviti još jednog nogometaša 24 sata prije prve utakmice.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 23 jun 2010, 03:34

Zrinjski prolazi ;) nebojte se

Mogu oni igrat sa austrijancima i slicnim al Bosanski klubovi su Bosanski klubovi !!

HUM
Kontakt:

Post Postao/la HUM » 23 jun 2010, 10:07

samo što bosanci u ovom slučaju ne igraju! očito si samo jedan obični miš provokator...

mi nećemo proći, niti moramo, baš nas nešto zaboli, ali naredne godine idemo u europu ponovo možda te to hebe direkt u mozak?

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 23 jun 2010, 10:10

HUM je napisao/la:mi nećemo proći, niti moramo, baš nas nešto zaboli, ali naredne godine idemo u europu ponovo možda te to hebe direkt u mozak?
Koji je onda cilj izlaska u Evropu ako vec nikog ne interesuju pobjede i prolazi? Da se uzmu pare ili sta?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 23 jun 2010, 11:31

Ne počinjitew opet besmislene rasprave.
Naravno da svi želimo igrati Europu i proći što dalje ali je ralnost takva da svako kolo koje se prođe je veliki uspjeh za bilo koji klub u ovoj državi.
Mi smo nabasali na najgoreg mogućeg protivnika i realno bit će baš zajebano, jednostavno nismo imali sreće. Ne samo da je najudaljeniji (Kaz. graniči sa Kinom i samo 10ak % teritorije mu je u Europi) nego je i najbolje rangirani nenositelj.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 23 jun 2010, 11:34

Marin je napisao/la:Ne počinjitew opet besmislene rasprave.
Naravno da svi želimo igrati Europu i proći što dalje ali je ralnost takva da svako kolo koje se prođe je veliki uspjeh za bilo koji klub u ovoj državi.
Mi smo nabasali na najgoreg mogućeg protivnika i realno bit će baš zajebano, jednostavno nismo imali sreće. Ne samo da je najudaljeniji (Kaz. graniči sa Kinom i samo 10ak % teritorije mu je u Europi) nego je i najbolje rangirani nenositelj.
Ovo boldirano je ono sto i ja mislim zato mi je i bilo cudno sto @HUM napisa da ga ne interesuje hoce li Zrinjski proci dalje ili ne.
Nije mi bio cilj nikakva rasprava .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.