timpramosavePla je napisao/la: ↑27 avg 2020, 14:01Ma ovo gurati do kraja, mi smo dosli da igramo. Nek jednom mi prodjemo na guzove..
Ali vece su sanse da nas prebace u kantonalnu, nego da prodjemo.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
timpramosavePla je napisao/la: ↑27 avg 2020, 14:01Ma ovo gurati do kraja, mi smo dosli da igramo. Nek jednom mi prodjemo na guzove..
Ali vece su sanse da nas prebace u kantonalnu, nego da prodjemo.
To ce sigurno tako i biti... Treba samo cim se sazna termin tekme sa Izraelcima odmah poslati dopis Širokom i Savezu da se ne probije termin od 7 dana pred utakmicu....
sve tacno brateBrkooo je napisao/la: ↑27 avg 2020, 14:27Nismo trebali pristati na odgodu utakmice. Trebali smo ici do kraja. Imamo dovoljno igraca za utakmicu, delegat iz UEFE je rekao da je sve ok i da se utakmica moze igrati. Bukvalno nas "izbacili" iz drzave i onda kad su vidjeli da su se preracunali i da bi mogli izgubiti za zelenim stolom iz Makabija dali kao pristanak na odgodu utakmice. Trebali smo izvrsiti veci pritisak i traziti da se delegat i UEFA striktno drze pravila. U tom slucaju bi tekma bila registrovana za nas 0:3..
Nek se igra.... Trebamo se s rogatim bosti, bas me zanima muslimani protiv cufti.... Prije bi njima pobjedu dodjeliliBrkooo je napisao/la: ↑27 avg 2020, 14:27Nismo trebali pristati na odgodu utakmice. Trebali smo ici do kraja. Imamo dovoljno igraca za utakmicu, delegat iz UEFE je rekao da je sve ok i da se utakmica moze igrati. Bukvalno nas "izbacili" iz drzave i onda kad su vidjeli da su se preracunali i da bi mogli izgubiti za zelenim stolom iz Makabija dali kao pristanak na odgodu utakmice. Trebali smo izvrsiti veci pritisak i traziti da se delegat i UEFA striktno drze pravila. U tom slucaju bi tekma bila registrovana za nas 0:3..
Igra se tekma, neko se stvarno dobro sjetio da dole povede djecu da nas ne mogu diskvalificirati...
Pogba amaterPogba i Ndombele pozitivni na koronavirus, otpali sa spiska reprezentacije
Ulica prica da je bio kod Zeca na shishi
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, avalPacidoroP, b00t, Burberry46, bvsic, CentarsutNaClanak921, Google Adsense [Bot], mnon46, Orvel, perodeformero, riki46, Tarapi, WeekendOffender i 211 gostiju.