Ne znam iskreno, sem onog IDF-ovca Zuferovog koji bi trebao nastupiti ovog ljeta, tu su još euroligaški igrači koji nisu za potcijeniti, ali nisu ni za neke sad nepremostive kvalitete. Dokazali smo da možemo itekako protiv njih 2023. kada smo ih mlatnuli.
Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Zadnja izmjena: TripleThreat, dana/u 27 mar 2025, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
- JayCatwright
- Kontakt:
rekao bih da smo po snazi peta najbolja ekipa na eurobasketu, uz malo sreće ni borba za medalju nije nemoguća 

Ako ne mogu u fudbalskoj selekciji (Barbarez i Ahmedhodzic) sjesti i popricati - moze li bar Beciragic sjesti sa Sulejmanovicem i izgladiti stvari za opste dobro
nije mrtva glava pala majka mu stara....stalno neke svađe kod nas, zamjerke, ego tripovi.
Ovo je idealna prilika za plasman u narednu rundu, gdje mozemo daleko otici. Treba nam svaki dobar igrac.

Ovo je idealna prilika za plasman u narednu rundu, gdje mozemo daleko otici. Treba nam svaki dobar igrac.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 27 mar 2025, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Dobro receno za nas roster.U sustini nasa najveca mana igracki je ujedno i nas najbolji igrac-Nurkic. Postoje velike sanse da kulturno sje.be sve sto su momci uradili u kvalifikacijama svojom losom formom, prevodjenjem lopte, pretjeranim sutem za 3 i generalno glumljenjem zvijezde.Mi vec imamo jednog takvog u Musi, dva su previse i to nas lako moze kostati.Nadam se da grijesim.QUARTERBACK je napisao/la: ↑27 mar 2025, 16:21ljudi dragi ovo je eurobasket ne znam sta vi ocekujete, grupa je prolazna itekako i ako hoces da budes medju 16 najboljih moras to i na terenu opravdati
uvijek ista prica sta god igramo, a ustvari ovaj roster koji imamo kad su svi zdravi + castaneda je sigurno blizu top10-12 po kvaliteti sirine istog.. imamo kvalitet, imamo fizikalije, imamo skok, to su nase prednosti koje su ovi momci pokazali da znaju koristiti.. ne znam cemu pesimizam ja nikad optimisticniji nisam bio pred neko takmicenje nego ovo, i to ne iz nekog praznog nafuravanja nego sto imamo oruzje da se potucemo s dosta ekipa..
![]()
U idealnom svijetu, ova repka sa svojim atletikom, visinom, odbranom i sad vec godinama igranja zajedno, moze dobiti bilo koga.Bukvalno.Potrebna je disciplina!
Sve top
idemo se sunčati i navijati 

Do Sulejmanovica je, nek se izvine ekipi, nek kaze da bi zelio opet biti dio Repke, a onda neka novinari i javnost stavi pritiska na Adisa. Do tada nista, jer Sulejmanovic se odrekao repke a ne repka njega…let3 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 17:06Ako ne mogu u fudbalskoj selekciji (Barbarez i Ahmedhodzic) sjesti i popricati - moze li bar Beciragic sjesti sa Sulejmanovicem i izgladiti stvari za opste dobronije mrtva glava pala majka mu stara....stalno neke svađe kod nas, zamjerke, ego tripovi.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
- Kontakt:
Bravo drug odlicno sve napisano ,najveci teret je na Musi i Nurkicu ako se oni budi zajebavali onda nema nista od prvenstva,oni moraju biti ti koji ce na terenu biti sigurnost.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑27 mar 2025, 17:06Dobro receno za nas roster.U sustini nasa najveca mana igracki je ujedno i nas najbolji igrac-Nurkic. Postoje velike sanse da kulturno sje.be sve sto su momci uradili u kvalifikacijama svojom losom formom, prevodjenjem lopte, pretjeranim sutem za 3 i generalno glumljenjem zvijezde.Mi vec imamo jednog takvog u Musi, dva su previse i to nas lako moze kostati.Nadam se da grijesim.QUARTERBACK je napisao/la: ↑27 mar 2025, 16:21ljudi dragi ovo je eurobasket ne znam sta vi ocekujete, grupa je prolazna itekako i ako hoces da budes medju 16 najboljih moras to i na terenu opravdati
uvijek ista prica sta god igramo, a ustvari ovaj roster koji imamo kad su svi zdravi + castaneda je sigurno blizu top10-12 po kvaliteti sirine istog.. imamo kvalitet, imamo fizikalije, imamo skok, to su nase prednosti koje su ovi momci pokazali da znaju koristiti.. ne znam cemu pesimizam ja nikad optimisticniji nisam bio pred neko takmicenje nego ovo, i to ne iz nekog praznog nafuravanja nego sto imamo oruzje da se potucemo s dosta ekipa..
![]()
U idealnom svijetu, ova repka sa svojim atletikom, visinom, odbranom i sad vec godinama igranja zajedno, moze dobiti bilo koga.Bukvalno.Potrebna je disciplina!
Normalo da bi zelio nastupiti na Euru, nije lud.GG3 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 17:20Do Sulejmanovica je, nek se izvine ekipi, nek kaze da bi zelio opet biti dio Repke, a onda neka novinari i javnost stavi pritiska na Adisa. Do tada nista, jer Sulejmanovic se odrekao repke a ne repka njega…let3 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 17:06Ako ne mogu u fudbalskoj selekciji (Barbarez i Ahmedhodzic) sjesti i popricati - moze li bar Beciragic sjesti sa Sulejmanovicem i izgladiti stvari za opste dobronije mrtva glava pala majka mu stara....stalno neke svađe kod nas, zamjerke, ego tripovi.
Da ne voli BiH ne bi nikad ni igrao za nju, a igrao je godinama.
Znaci, patriotizam i motiv nisu upitni kod Sulejmanovica...dakle, pukla je tikva na relaciji igrac-selektor i ponasaju se kao da je mrtva glava pala. Tipicno za nas

Najgore sto Sulejmanovic nece uopste nista da kaze na tu temu. Eto selektor je rekao nekoliko puta. De i ti, pa da vidimo sta je u pitanju tacno. Jos Beciragic lijepo rece da nikoga nisu molili da igra, samo njega i opet ne zeli (naravno ako je ovo istina, a mislim da jeste).
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ali sta god da je bilo, On je napustio repku! I pokusavali su preko neki igraca da ga vrate ali on ne zeli. I selektor je sam izjavio da je svaki igrac ako je kvalitetan dobro dosao. Znaci ako zeli, neka naruci sebi clanan u novinama ili neka ide na neki podcast i kaze javno, pogrijesio sam, Nisam trebao napustat repku, zelio bih biti dio te ekipe. E onda se moze uradit pritisak na Adisa, ovako selektor ima lako.let3 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 17:26Normalo da bi zelio nastupiti na Euru, nije lud.GG3 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 17:20Do Sulejmanovica je, nek se izvine ekipi, nek kaze da bi zelio opet biti dio Repke, a onda neka novinari i javnost stavi pritiska na Adisa. Do tada nista, jer Sulejmanovic se odrekao repke a ne repka njega…let3 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 17:06Ako ne mogu u fudbalskoj selekciji (Barbarez i Ahmedhodzic) sjesti i popricati - moze li bar Beciragic sjesti sa Sulejmanovicem i izgladiti stvari za opste dobronije mrtva glava pala majka mu stara....stalno neke svađe kod nas, zamjerke, ego tripovi.
Znaci, patriotizam i motiv nisu upitni kod Sulejmanovica...dakle, pukla je tikva na relaciji igrac-selektor i ponasaju se kao da je mrtva glava pala. Tipicno za nasto su ti ego tripovi, kao dva bika koja se bodu rogovima i nijedan ne popusta.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Nisi upucen i ne znas sta pises.let3 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 17:26Normalo da bi zelio nastupiti na Euru, nije lud.
Znaci, patriotizam i motiv nisu upitni kod Sulejmanovica...dakle, pukla je tikva na relaciji igrac-selektor i ponasaju se kao da je mrtva glava pala. Tipicno za nasto su ti ego tripovi, kao dva bika koja se bodu rogovima i nijedan ne popusta.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- JohnCleese
- Kontakt:
Nece da sjedi Beqiru na klupi i to je to.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
U pravu si, jest napustio i nesto je jako ljut. Nevjerovatno.GG3 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 17:31
Ali sta god da je bilo, On je napustio repku! I pokusavali su preko neki igraca da ga vrate ali on ne zeli. I selektor je sam izjavio da je svaki igrac ako je kvalitetan dobro dosao. Znaci ako zeli, neka naruci sebi clanan u novinama ili neka ide na neki podcast i kaze javno, pogrijesio sam, Nisam trebao napustat repku, zelio bih biti dio te ekipe. E onda se moze uradit pritisak na Adisa, ovako selektor ima lako.
Ali sve se moze rijesiti ljudski. Ja mislim da moze npr. Musa tu uletiti i povezati. Moze kao neki posrednik to ispeglati. Sad ce neko reci, nije to njegov posao, nije Musa duzan - pa nije, al moze za vece dobro.
Zapravo, ne bih uopste pricao o njemu da je Sulejmanovic nije u nekoj formi, ali momak igra mozda sezonu karijere ! i to u Spanskoj ligi. To se ne moze ignorisati. Valjo bi nam pravo takav jedan na krilnom centru.
Mi smo dobro popunjeni na visokim pozicijama i za njega opet gotovo da ne bi bilo minuta. Uostalom to je i razlog zasto je napustio repku.let3 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 17:37U pravu si, jest napustio i nesto je jako ljut. Nevjerovatno.GG3 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 17:31
Ali sta god da je bilo, On je napustio repku! I pokusavali su preko neki igraca da ga vrate ali on ne zeli. I selektor je sam izjavio da je svaki igrac ako je kvalitetan dobro dosao. Znaci ako zeli, neka naruci sebi clanan u novinama ili neka ide na neki podcast i kaze javno, pogrijesio sam, Nisam trebao napustat repku, zelio bih biti dio te ekipe. E onda se moze uradit pritisak na Adisa, ovako selektor ima lako.
Ali sve se moze rijesiti ljudski. Ja mislim da moze npr. Musa tu uletiti i povezati. Moze kao neki posrednik to ispeglati. Sad ce neko reci, nije to njegov posao, nije Musa duzan - pa nije, al moze za vece dobro.
Zapravo, ne bih uopste pricao o njemu da je Sulejmanovic nije u nekoj formi, ali momak igra mozda sezonu karijere ! i to u Spanskoj ligi. To se ne moze ignorisati. Valjo bi nam pravo takav jedan na krilnom centru.
Kad vidimo kakva nam je bila grupa na proslom EB, ova je zlatna. Tad nam je jos samo Srbija falila
Jos smo u igri bili do zadnjeg kola za prolaz.

Jos smo u igri bili do zadnjeg kola za prolaz.
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 27 mar 2025, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mislim da ce nam Grcka najvise odgovarati, ova generacija zna dobro igrati protiv ciglarskih ekipa.
Valjda budemo protiv ITalije sve preuzimali a ne igrali sa 2 centra u dropu
Valjda budemo protiv ITalije sve preuzimali a ne igrali sa 2 centra u dropu
Light verzija Ćire BlaževićaBećiragić za N1: Nadam se da ćemo pobijediti sve i biti prvi
-
- Kontakt:
https://www.bhbasket.ba/beciragic-o-sul ... i-on-nece/let3 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 17:06Ako ne mogu u fudbalskoj selekciji (Barbarez i Ahmedhodzic) sjesti i popricati - moze li bar Beciragic sjesti sa Sulejmanovicem i izgladiti stvari za opste dobronije mrtva glava pala majka mu stara....stalno neke svađe kod nas, zamjerke, ego tripovi.