FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

MaGiCa
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la MaGiCa » 01 sep 2012, 13:46

Devil je napisao/la:KK Partizan,Crvena Zvezda ups FMP,Vaterpolo sve zive teme ste ukenjali tom pricom.Moglo bi se malo i stati u kraj tome bar ovde. :roll:

Banuj nas. 8-)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 01 sep 2012, 14:04

Ajde moji objektivni posmatrači i veliki borci za pravdu mi recite kada je npr KK Partizan imao prelazni rok kao njegova bliznakinja?
Onda @markonato čovječe tvoj post sa Dinamove teme meni je dovoljan...
@braoylo suviše drsko i samouvjereno pričaš o vremenima dok si išao u vrtić, ili kasnijim kada po sopstvenom priznanju nisi pratio intezivno dešavanja u Srbiji, bar dok nije zaživio net...
@magica čudi me da ne primjecuješ cudnovato odlično finansijsko stanje društva CZ? Na ovu skupotinju i recesiju kada i Arapi počinju da štede...
@grobari oladite malo... Ljudi se raduju što opet postaju faktor u sportu... Mi smo jedan od uzroka tome... Žele da budu kao mi... Normalno.... Isto bismo mi radili u njihovoj poziciji....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 01 sep 2012, 14:18

DANTES je napisao/la:@grobari oladite malo... Ljudi se raduju što opet postaju faktor u sportu... Mi smo jedan od uzroka tome... Žele da budu kao mi... Normalno.... Isto bismo mi radili u njihovoj poziciji....
Upravo to!

[youtube][/youtube]

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 01 sep 2012, 14:21

DANTES je napisao/la: Isto bismo mi radili u njihovoj poziciji....
pa radili ste.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 sep 2012, 14:27

Prelazni rok je skoro pa zavrsen pa je vreme da se sumiraju utisci istog.

U klub su ovoga leta dosli Ljubo Nenadic,Eli Babalj,Nenad Milijas,Milan Jovanovic,Aleksandar Pantic i Ognjen Mudrinski. Iz Sopota su prebaceni Stevan Lukovic i Uros Spajic.

Iz kluba su otisli: Borja,Evandro,Nikola Petkovic,Uros Cosic,Milan Vilotic,Bojan Djordjevic,Pacheco, Dusko Tosic,Vladan Binic. Dragoljub i Slavoljub Srnic su poslati na kaljenje u Cukaricki,Ognjen Ozegovic u Banat,Petar Djurickovic u Radnicki iz Kragujevca,i Stevan Lukovic u Kolubaru.

Ljubo Nenadic dosao za smesnu cifru iz Radnickog.A u njemu smo dobili odlicnog back-up levog beka sa mnogo defanzivnih karakteristika i mnogo boljom defanzivom od Mladenovica.Nece on dobiti puno prilike ove sezone,do 10-ak utakmica sve ukupno,ali kazem opet za taj kes sasvim dovoljno i zadovoljavajuce resenje.

Eli Babalj Dosao kao velika "faca" u klub.Mnogo su se busali njegovim dovodjenjem ali za sada to nije opravdao.Istina na treninzima koje sam posmatrao vidi se da momak ima odredjene kvalitete.Dosta je bilo tu i do same isplate Melbournu,kasnilo je neko placanje,pa se govorilo da je u ocajnoj spremi,sto svako ko je gledao treninge zna da nije istina,ali eto "poverovali" smo.Dobio je sada priliku u finisu protiv Bordeauxa,nije imao sta da pokaze ali ja verujem da on moze da bude od pomoci.Istina smatram i dalje da smo mnogo kesa dali za njega ali jbg sad.

Milan Jovanovic Veliko pojacanje,verovatno i najvece.Nakon odlaska Tosica mislio sam da cemo tesko nadomestiti njegov odlazak ali bgm Jovanovic ako ovako nastavi kroz par utakmica cu sa sigurnoscu moci reci da je i bolji od Tosica.Moze na njegovu dusu da se stavi prvi gol Bordeauxa ali isto tako sprecio je milion akcija Francuza,objasnjavao stvari i u ostalim utakmicama.Mnogo jak u duelu sto je najbolje osetio Gouffran kada ga je devastirao ramenom,mnogo dobar u skoku,u postavljanju i u njemu smo dobili sve sto nam je trebalo.

Nenad Milijas stize u sami smiraj prelaznog roka.Veliko pojacanje,mnogo ce da nam znaci,ali nisam ga jos gledao na treninzima.Ocekuje se da debituje protiv Radnickog u nedelju i mnogo ce to da nam znaci.Napredovao je od odlaska u Wolves i za JSL i vise nego dobar igrac.

Ognjen Mudrinski Eee jos jedno glupavo poslovanje nase uprave.Nudio nam se Mudrinski pre odredjenog vremena besplatno,ali je nasa uprava odlicno prosudila da nam on nije potreban,i onda ga zatim dovodimo za kes. :roll: Mlad igrac pred kojim je zasigurno buducnost.Moze on da napreduje kod nas itekako.

Aleksandar Pantic Zadnje pojacanje sinoc.Odbrambreni igrac lepih karakteristika i sto je najvaznije igrac koji moze da pokrije sve u odbrani od levog i desnog beka pa do stopera.Iako mlad imao internacionalno iskustvo ali veoma brzo se vratio u Srbiju i ceka sansu za novi pocetak pravljenja karijere.Verovatno ce u pocetku biti back-up a onda cemo videti kako ce se razvijati.

Uros Spajic Bio je on odavno uz prvi tim,ali je kasnije vracen u Sopot.Govorilo se svasta za njega.Te da je vanserijski talenat,te da je odron od igraca.Istina je tu negde na sredini,moje misljenje je da je on u ovome trenutku kvalitetima slican Krneti,ali da je ipak mnogo bolji sa glavom.Videlo se to protiv Bordeauxa u finisu prve utakmcie kada je usao.Dakle ocekuje se od njega jedan kvalitetan stoper da izadje,ne za vrhunskih klubova ali za osrednjih svakako.

Kada se sve sabere i oduzme,ako ostane Lazovic jer prelazni rok u Rusiji traje jos sledecu sedmicu,a opasno je zagrizao Dynamo iz Moskve slobodno smem da kazem da smo mi jaci nego prosle sezone.Bolji trener,mladjarija iskusnija za jednu godinu.Jedini pravi odlazak koga jos ne mogu da prezalim je Borja.Za Tosica imamo zamenu,za Evandra u stanju kakvom je on bio imamo zamenu,ostali odlasci i nisu bili igraci koji su nosili tim i koji su igrali.Takodje zao mi je jos Petkovica veoma,jer bi nam on sada legao kao budali samar za back-up igraca u odbrani.
Dakle mi u novu sezonu ulazimo sa :

Golmani: Bajkovic,Kirovski,Dmitrovic,Vesic
Levi bek:Mladenovic,Nenadic
Desni bek:Mikic,Stojkovic,Pantic
Stoperi:Jovanovic,Maksimovic,Krneta,Spajic
Centralni/zadnji vezni:Mijailovic,Milivojevic,Dimitrijevic,Milijas,Kadu,Savicevic,Cikic
Desno krilo:Darko Lazovic,Marko Miric,Marko Vesovic,
Levo krilo:Luka Milunovic,Veljko Simic
Napad:Filip Kasalica,Nathaniel Asamoah,Eli Babalj,Ognjen Mudrinski

Rotacije u pozicijama su itekako moguce kao sto rekoh Pantic igra sve u odbrani,Vesovic moze da desnog beka,Savicevic i Cikic na krila,Simic na suprotno krilo,Asamoah na krilo,Kasalica na krilo,Milunovic u sredinu...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 01 sep 2012, 14:41

DANTES je napisao/la:Ajde moji objektivni posmatrači i veliki borci za pravdu mi recite kada je npr KK Partizan imao prelazni rok kao njegova bliznakinja?
Ja tebi mogu 90 puta napisati isto o prelaznom roku u KKCZ, kao što sam bar 2 puta uradio, ali ti na to nikad nećeš odgovoriti već ćeš se držati svoje mnogo ljepše verzije istine.
DANTES je napisao/la: @braoylo suviše drsko i samouvjereno pričaš o vremenima dok si išao u vrtić, ili kasnijim kada po sopstvenom priznanju nisi pratio intezivno dešavanja u Srbiji, bar dok nije zaživio net...
Mani se više mojih godina, smorio si. Uostalom, ovdje ništa nisam napisao vezano za neka davna vremena već za prošlu sezonu.

skeva
Kontakt:

Post Postao/la skeva » 01 sep 2012, 15:50

Bitno je da je BLIZNAKINJA u pitanju... Ala kakva zajebancija....
Po zimi ,kisi ,suncu ,snegu ili kosavi!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 01 sep 2012, 16:50

@braoylo
Ma šta možeš pisati? Bajke za djecu i servirane informacije... Dovesti ovoliko kvalitetnih igrača u jednom prelaznom roku, preko noći, to nisu radili ni najjači evro klubovi... To je praksa timova za jednokratnu upotrebu.... U Rusiji si imao milion primjera.... Tvoje godine moram spomenuti kad pričaš o stvarima na način kao da si im lično prisustvovao i svjedočio...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 sep 2012, 16:57

A kosarkaski klub sa fudblaskom temom ima kakve veze ? :?
Hajde bar jednom se u zivotu drzite teme. :roll:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 01 sep 2012, 17:01

Devil je napisao/la:A kosarkaski klub sa fudblaskom temom ima kakve veze ? :?
Hajde bar jednom se u zivotu drzite teme. :roll:
Samo sam se uključio... Ovo traje zadnje 2-3 strane... Ima tako zanimljivih stavova, izjava, i amnezija... Nego zaboravih... @tribaline dobro došao nAzad... Pa jesi živ?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 sep 2012, 00:49

[youtube][/youtube]

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 sep 2012, 12:04

[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 02 sep 2012, 12:22

Nego kako ste zadovoljni novim pojacanjem Panticem?Kako ce biti prihvacen s' obzirom na navijacku opredeljenost i onu tugu na konferenciji za stampu?Decko kao da je doveden na streljanje :mrgreen:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 sep 2012, 14:04

Ma brzo ce on postati ciganstura, cim prvi put istrci na teren i osjeti huk Marakane, za koga god bio opredeljen... :)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 sep 2012, 14:51

sasagmp je napisao/la:Nego kako ste zadovoljni novim pojacanjem Panticem?Kako ce biti prihvacen s' obzirom na navijacku opredeljenost i onu tugu na konferenciji za stampu?Decko kao da je doveden na streljanje :mrgreen:
Bice prihvacen isto kao i svi ostali,kao Kirovski,kao Zigic,Kovacevic,Ninkov....svi su oni navijali za Partizan pre dolaska u Zvezdu.
Sa druge strane kamaru primera je i u Partizanu u proslosti koji su navijali za Zvezdu. ;)

Danas protiv Radnickog iz Nisa.Vrlo bitna utakmica,posle ove sledi reprezentativna pauza i dobro bi bilo da se oprostimo pobedom.To nam je prioritet.Kiksali smo protiv Rada i sada nema prava na gresku.Tesko je reci koji ce sastav da izadje.Verujem da bi Jovanovic mogao na klupu,a Spajic umesto njega,te da bi i Dimitrijevic mogao da se odmori a da umesto njega igra Vukan.Ocekujem i Milijasa bar nekih pola sata. ;)
Nadam se lepoj poseti,treba to ovim momcima,ali ipak nedelja je pa i nisam bas neki preterani optimista za to ali nadam se opet da ce me prijatno iznenaditi i u velikom broju doci.Pre ovoga meca od 17:00 na Marakani igrace klinci 2001.godiste protiv vrsnjaka i istoimenika iz Bobotova ali ja ipak odoh do Karaburme da vidim sta se tamo desava. ;)

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 02 sep 2012, 15:12

marconato je napisao/la:Ma brzo ce on postati ciganstura, cim prvi put istrci na teren i osjeti huk Marakane, za koga god bio opredeljen... :)
:lol:
"Indija,Pakistan..."

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 sep 2012, 17:51

hoće li negdje biti prenosa?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 sep 2012, 21:12

aaaaaaa kakav debi mudrinskog!!! :D ako se po jutru dan poznaje, dobili smo veliko pojačanje.
nakon svega što se desilo u francuskoj, očekivao sam tešku utakmicu, ali ovako tešku sigurno nisam. Opet užasno u odbrani, Jovanović u pojedinim situacijama jako nonšalantan, mladenović plivao, sredina bezidejna.
Radnički se predstavio u odličnom svjetlu, preko našeg Binića su radili dar-mar po našoj odbrani, dali su dva gola i još jedan zicer je odlično izvadio bajko uz pomoć stative. i u drugom poluvremenu su fulali zicere. nakon jedne takve situacije gdje su nas vile pronosale, odigrali smo kontru, asamoah koji je ušao na poluvremenu i koji je unio dosta energije u ekipu, sjajno zavrće u sredinu, mudriski pogađa. nakon toga smo izvršili pritisak, bilo je šansi, nišlije su se povukle i igrali na kontre preko binića. u sudijskom vremenu smo ipak stigli do nevjerovatno bitne pobjede.
Radnički je po svemu viđenom zaslužio bod, ali i mi smo zaslužili da igramo u grupama Lige Evrope, ali...
Ovakve pobjede su mi najdraže.
RIP Adis Selmanović

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 02 sep 2012, 21:13

Majo Vujovic-Dolazim za 5 minuta :lol: :lol: :lol:

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 02 sep 2012, 21:28

sasagmp je napisao/la:Majo Vujovic-Dolazim za 5 minuta :lol: :lol: :lol:
Imaš obraza nešto se javljati nakon onog "crvenog" danas ? :roll:
Nego,gledam danas na areni,"zabranjeni",tuku "neuhranjene"" a gleda ih nekakva "unija" :lol: Ja fanova :lol:
Sve zajdeno ni 1000 "tifoza" na svim stranama :lol:
Zadnja izmjena: soba 39, dana/u 02 sep 2012, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
"Indija,Pakistan..."

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []