don_burza je napisao/la:nemoj ba ici u off topicSTEVEN je napisao/la:Samo se nadam da ce Cesare biti dovoljno mudar da Cassana ostavi na klupi, a Balu u igri.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
don_burza je napisao/la:nemoj ba ici u off topicSTEVEN je napisao/la:Samo se nadam da ce Cesare biti dovoljno mudar da Cassana ostavi na klupi, a Balu u igri.
Virtu4l je napisao/la:
Bolje spuštanje odavno nisam vidio
Postao/la Toxicity dana 18 jun 2012, 14:49
mandraX je napisao/la:
VAMOS TAMOS ESPAÑA!!!
Danas ću prekucati ovaj topicstarmo94 je napisao/la:Kako ces svezati japanke ?mandraX je napisao/la:Pa hajde vi nešto normalno napišite/odgovorite na naše postove, koji vam qrac treba to odmah prozivanje kako vas mrzimo, kako smo nacionalisti i ostale pizde materine, kako vas nije stid? Šta hoćete vi inače, došli ste na bošnjački portal, jel' ste to očekivali da će neko ovdje svršavat na Hrvatsku? E'o hoću, samo da japanke svežem.
Imam pravo da pratim repku koju želim, u ovom slučaju to je Španija, kao i na svakom prvenstvu dosad, pa makar oni igrali protiv Srbije, Hrvatske, Tanzanije, Kine i sl, osim BiH, naravno.
Dobar, dobarVirtu4l je napisao/la:starmo94 je napisao/la:Kako ces svezati japanke ?mandraX je napisao/la:Pa hajde vi nešto normalno napišite/odgovorite na naše postove, koji vam qrac treba to odmah prozivanje kako vas mrzimo, kako smo nacionalisti i ostale pizde materine, kako vas nije stid? Šta hoćete vi inače, došli ste na bošnjački portal, jel' ste to očekivali da će neko ovdje svršavat na Hrvatsku? E'o hoću, samo da japanke svežem.
Imam pravo da pratim repku koju želim, u ovom slučaju to je Španija, kao i na svakom prvenstvu dosad, pa makar oni igrali protiv Srbije, Hrvatske, Tanzanije, Kine i sl, osim BiH, naravno.
Ok.mandraX je napisao/la:Samo se nadam da ovaj nije bio ozbiljan kad me ovo pitao.
Čim ih uspijem svezat', počet' ću navijat za Hrvatsku repku.
Titova-Juga je napisao/la:Guzite li vi ista osim Grupe C ?
gavran je napisao/la:zar on nije crnac ?GaziHusrevbeg je napisao/la:Gabeljić, onaj Amerikanac.
spielführer_21 je napisao/la:mandraX je napisao/la:
VAMOS ESPANA!!!hodža je napisao/la:All in !
VAMOS ESPAÑA !!!
FORZA RAGAZZI !!!Ne tugujte dečki, nećete vi meni ostati gladni. Kupio sam stroj za cijepanje drva, a Grmeča hvala bogu ima. Jedan na žagu, drugi na sjekiru, treći dodaje metarice i vozi traktor.legenda reala je napisao/la:All in !
VAMOS ESPAÑA !!!
FORZA RAGAZZI !!!
![]()
[youtube][/youtube]
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:nezapamćena je dominacija kakvu sada ima Španija u reprezentativnom fudbalu, gube jednu od 30 utakmica, osvajaju titule i vrijede za favorite po svim relevantnim prognozama. Ja sam svjestan toga da se ljudi zasite dominacije bilo koga i da bi dali sve da to prekine i da je upravo to razlog omalovažavanja svega što su oni napravili. I ne samo oni, i Barcelona i Željezničar i bilo ko ko radi sličnu stvar
pa zar nije tako ?Titova-Juga je napisao/la:NedozvoljenaPozicija je napisao/la:nezapamćena je dominacija kakvu sada ima Španija u reprezentativnom fudbalu, gube jednu od 30 utakmica, osvajaju titule i vrijede za favorite po svim relevantnim prognozama. Ja sam svjestan toga da se ljudi zasite dominacije bilo koga i da bi dali sve da to prekine i da je upravo to razlog omalovažavanja svega što su oni napravili. I ne samo oni, i Barcelona i Željezničar i bilo ko ko radi sličnu stvar
odavno nesto bolje nisam pročitao...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa zar nije tako ?Titova-Juga je napisao/la:NedozvoljenaPozicija je napisao/la:nezapamćena je dominacija kakvu sada ima Španija u reprezentativnom fudbalu, gube jednu od 30 utakmica, osvajaju titule i vrijede za favorite po svim relevantnim prognozama. Ja sam svjestan toga da se ljudi zasite dominacije bilo koga i da bi dali sve da to prekine i da je upravo to razlog omalovažavanja svega što su oni napravili. I ne samo oni, i Barcelona i Željezničar i bilo ko ko radi sličnu stvar
svi imaju 2 noge i 2 ruke i svi imaju sansu da ih pobjede...mogu da nas mrze oni sto nam zavide..ugodno noć zelimTitova-Juga je napisao/la:Pa da, inace je normala stavljati u isti kontest dominaciju Eu i Spa ligom ( do ove godine ) Barcelone i jednu sezonu Zeljeznicara... E moj narode...
pintol_TM87 je napisao/la:svi imaju 2 noge i 2 ruke i svi imaju sansu da ih pobjede...mogu da nas mrze oni sto nam zavide..ugodno noć zelimTitova-Juga je napisao/la:Pa da, inace je normala stavljati u isti kontest dominaciju Eu i Spa ligom ( do ove godine ) Barcelone i jednu sezonu Zeljeznicara... E moj narode...
ti zivis u spaniji ?
lijepo si to rekao..sto su oni morali za 5-6 godina zeljo je u jednoj sezoni uradio..Titova-Juga je napisao/la:pintol_TM87 je napisao/la:svi imaju 2 noge i 2 ruke i svi imaju sansu da ih pobjede...mogu da nas mrze oni sto nam zavide..ugodno noć zelimTitova-Juga je napisao/la:Pa da, inace je normala stavljati u isti kontest dominaciju Eu i Spa ligom ( do ove godine ) Barcelone i jednu sezonu Zeljeznicara... E moj narode...
ti zivis u spaniji ?
![]()
Kakvoj Spaniji ?
Usporeduje se jedna EXTRA sezona Zelje sa dominacijom Barcelone zadnjih nekoliko godina u SPA i EU ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.