Senijad Ibričić.
Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
Idemo po zlato !
Senijad Ibričić.

Senijad Ibričić.
Sretno danas.U koliko igrate?
Hvala, u 22:15SiamoNoi je napisao/la:Sretno danas.U koliko igrate?
Jbg,mi u 22.30 igramo pa neću moć cijelu gledat.Kako bi Španjolci crkli od muke da ih dobijete 
Hocemo zlato !

Imam jedno pitanje,pošto nas ima 15tak u društvu koji bi počeli igrati nešto ovako,da li postoji mogućnost da ja kao trener budem i igrač ? Ukoliko ne,da li mi neko može objasniti koje ovlasti ja imam tu kao trener ?
Španija nam očitala lekciju iz Fid-a..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
mozes,samo moras kada napravis karakter managera koji se ne placa morao bi platiti 350 kredita za drugi slot gdje napravis igraca i koji produzavas svaka 3 mjesecaZeka je napisao/la:Imam jedno pitanje,pošto nas ima 15tak u društvu koji bi počeli igrati nešto ovako,da li postoji mogućnost da ja kao trener budem i igrač ? Ukoliko ne,da li mi neko može objasniti koje ovlasti ja imam tu kao trener ?
350 kredita ti je oko 7-8 maraka
Mozemo ti pokusat sredit nesto preko saveza da dobijes kredite.Ili barem pola od tih 350.Ako trebas kakvu pomoc mozes mi se na pm javit pa ćemo vidjeti...
Gledao sam vas koliko sam mogao pošto smo mi s Brazilom igrali.Šteta,ali i ovo je velik uspjeh.Svaka čast
A mi odlazimo sa broncom oko vrata.Mozda i najbolja utakmica na turniru.Pometena najbolja ekipa po skilovima
Gledao sam vas koliko sam mogao pošto smo mi s Brazilom igrali.Šteta,ali i ovo je velik uspjeh.Svaka čast
A mi odlazimo sa broncom oko vrata.Mozda i najbolja utakmica na turniru.Pometena najbolja ekipa po skilovima
- fanatic1991
- Kontakt:
realno dobili nas na godine....ipak je puno 2 godine stariji od nas..... dobro smo se drzali do drugog penala onda je bio kraj..0..Željooooo je napisao/la:Španija nam očitala lekciju iz Fid-a..
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- SimkeSamke
- Kontakt:
fanatic1991 je napisao/la:realno dobili nas na godine....ipak je puno 2 godine stariji od nas..... dobro smo se drzali do drugog penala onda je bio kraj..0..Željooooo je napisao/la:Španija nam očitala lekciju iz Fid-a..
2 godine u ovim godinama je previse treninga... + 2 penala
ma ne moze al nikako ja dosad na prvenstvu sve sto sam move sam i prosao, sad me ubise sd-ovi,cm-ovi,acmovi cekao jos i napadaca da me slomi i retire bi 
Ja nisam dva puta driblao na prvenstvu...samo passevi 
ma dobro i ja sam 4 puta ja ms od tog 3 faula i to crveni i zuti karton zaradiliSiamoNoi je napisao/la:Ja nisam dva puta driblao na prvenstvu...samo passevi
do 8.2. slot košta 200 kredita.arelinho je napisao/la:mozes,samo moras kada napravis karakter managera koji se ne placa morao bi platiti 350 kredita za drugi slot gdje napravis igraca i koji produzavas svaka 3 mjesecaZeka je napisao/la:Imam jedno pitanje,pošto nas ima 15tak u društvu koji bi počeli igrati nešto ovako,da li postoji mogućnost da ja kao trener budem i igrač ? Ukoliko ne,da li mi neko može objasniti koje ovlasti ja imam tu kao trener ?
350 kredita ti je oko 7-8 maraka
Bilo bi ekstra kad bi dobili još jedan tim...
ps. ko želi da upozna Hajzenberga... https://www.facebook.com/jorgos.fid.papandreu" onclick="window.open(this.href);return false;
Ahmo, igraš li ti više ovo ? i ako igraš koji si ? Vidim ne baviš se Hattrickom.Željooooo je napisao/la:Španija nam očitala lekciju iz Fid-a..
Hvala svima na pomoći,javilo mi vas je se dosta,odlučili smo prvu sezonu provesti u nekom klubu,a već sljedeće ako budemo i dalje zainteresovani napraviti klub.
Dogovorio si se sa Rashom iz Superstarsa?
Rusvaja. Zupanica 1 sut 1 gol. Mi masimo penal, prazan gol, onda nas 4 stoje pred praznim golom i dolazi 5 iz ofsajda i prima loptu, pa covjek se useta sa centra u 16 i onda 1 bar sut preko gola
Avdija 2 interceptiona i 2 passa. Nisu smjeli ni pokusati driblati po mojoj strani no nije da se nisam navikao na to
I naravno, bio sam u 100% prilici 2x no jednom je odlucio driblati a drugi put lobovati golmana
Avdija 2 interceptiona i 2 passa. Nisu smjeli ni pokusati driblati po mojoj strani no nije da se nisam navikao na to
I naravno, bio sam u 100% prilici 2x no jednom je odlucio driblati a drugi put lobovati golmana
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.