Kakvi likovi majko dragaSarajlijc@ je napisao/la:To moze izjaviti neko ko nikad u zivotu nije iskusio slast gradskog derbijaSaurman je napisao/la:Nazvati duel Valencie-Reala atraktivnijim od npr Milan - Inter je .........![]()
![]()
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Primera Division (Liga BBVA)
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Sve zavisi čemu vas strasti vode...
Praćenju malo sporijeg nogometa i starijih ljudi, ili praćenju nogometa zbog njegove brzine i atraktivnosti
Praćenju malo sporijeg nogometa i starijih ljudi, ili praćenju nogometa zbog njegove brzine i atraktivnosti
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
ovde neki ocigledno ne znaju sta znaci ATRAKTIVAN :ugeek:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Starački ili ne , gradski derbi Milana i Intera se ne može ni na koji način stavljati u isti rang sa duelom Valenice i RealaNail for Real je napisao/la:Kakvi likovi majko dragaSarajlijc@ je napisao/la:To moze izjaviti neko ko nikad u zivotu nije iskusio slast gradskog derbijaSaurman je napisao/la:Nazvati duel Valencie-Reala atraktivnijim od npr Milan - Inter je .........![]()
![]()
. Sad ispade da je duel starackih ekipa atraktivniji od madafaka Reala i Valencie
.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nisi kompatentan, tako da...
Ovo vazi i za tebe...Starački ili ne , gradski derbi Milana i Intera se ne može ni na koji način stavljati u isti rang sa duelom Valenice i Reala
ovde neki ocigledno ne znaju sta znaci ATRAKTIVAN
Zadnja izmjena: Hulaga, dana/u 20 nov 2011, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
brzi,zanimljiviji,napetiji,intenzivniji,prljaviji !Starački ili ne , gradski derbi Milana i Intera se ne može ni na koji način stavljati u isti rang sa duelom Valenice i Reala
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Za ovo se slažem.Reuf je napisao/la:brzi,zanimljiviji,napetiji,intenzivniji,prljaviji !Starački ili ne , gradski derbi Milana i Intera se ne može ni na koji način stavljati u isti rang sa duelom Valenice i Reala
htio ti ili ne za sve se sloziti moras, a da je prljaviji naravno pa jel derbi ili nije ?Saurman je napisao/la:Za ovo se slažem.Reuf je napisao/la:brzi,zanimljiviji,napetiji,intenzivniji,prljaviji !Starački ili ne , gradski derbi Milana i Intera se ne može ni na koji način stavljati u isti rang sa duelom Valenice i Reala
tempo utakmice koji je bio sinoc je fenomenalan u Italiji izmedju 2 Milanska kluba to ne mozes vidjeti ni na Fifi
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Meni je zanimljiviji Real-Valencia za razliku od ostalih kompetentan sam da to kažem.Žabare pratim samo Napoli(urijetko)i normalno ove veće derbije nažalost istrošenih ekipa.Juventus je tračak nade igraju moderan fudbal,ali čini mi se da nemaju dovoljno sredstava da se ubace u top 6 u Evropi(Real,Barca,BVB,Bayern,City i United s tim da Valencia nije ništa lošija od Uniteda
)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ja mislim da si ovo slucajno napiso, potkralo ti se 100%LBJ MVP je napisao/la:Meni je zanimljiviji Real-Valencia za razliku od ostalih kompetentan sam da to kažem.Žabare pratim samo Napoli(urijetko)i normalno ove veće derbije nažalost istrošenih ekipa.Juventus je tračak nade igraju moderan fudbal,ali čini mi se da nemaju dovoljno sredstava da se ubace u top 6 u Evropi(Real,Barca,BVB,Bayern,City i United s tim da Valencia nije ništa lošija od Uniteda)
a nema teorije da je BVB bolji od Chelsea i Arsenala, pa ni Juventusa
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
BVB jeste bolji od tih ekipaZELJO DO GROBA je napisao/la:ja mislim da si ovo slucajno napiso, potkralo ti se 100%LBJ MVP je napisao/la:Meni je zanimljiviji Real-Valencia za razliku od ostalih kompetentan sam da to kažem.Žabare pratim samo Napoli(urijetko)i normalno ove veće derbije nažalost istrošenih ekipa.Juventus je tračak nade igraju moderan fudbal,ali čini mi se da nemaju dovoljno sredstava da se ubace u top 6 u Evropi(Real,Barca,BVB,Bayern,City i United s tim da Valencia nije ništa lošija od Uniteda)
a nema teorije da je BVB bolji od Chelsea i Arsenala, pa ni Juventusa
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma nema teorije, BVB moze igrati protiv nekih ekipa iz Bundeslige, imaju dosta dobrih igraca, Subotic, Goetze, Kagawa je klasa, Hummels, sve stoji, al jednostavno sjeti se prosle sezone, haraju Bundesom, a ne mogu proci grupnu fazu LE, a i ove sezone je slicno...
ima dosta boljih klubova od njih, Arsenal, Chelsea, Juventus, Milan, Tottenham koji je vjerovatno bolji od Liverpoola, po meni poslije dva Manchestera i Arsenala najbolji klub EPL-a, jos imaju strasnog trenera (krene sa dva rezervna golmana,
tim me stvarno kupio)...
ovim ne kazem da su losi, al definitivno ima boljih u Europi...
ima dosta boljih klubova od njih, Arsenal, Chelsea, Juventus, Milan, Tottenham koji je vjerovatno bolji od Liverpoola, po meni poslije dva Manchestera i Arsenala najbolji klub EPL-a, jos imaju strasnog trenera (krene sa dva rezervna golmana,
ovim ne kazem da su losi, al definitivno ima boljih u Europi...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Što je prekinuta utakmica Granade i Mallorce, tj. čiji navijači su pogodili pomoćnog arbitra? Zna li iko?
Kako pisu mediji radi se domacem navijacu, inace radi se o 15godisnjaku državljanin Maroka.

tebi city spada u top 6 i BVB, vi fanovi španske lige stvarno me nekad brineteLBJ MVP je napisao/la:Meni je zanimljiviji Real-Valencia za razliku od ostalih kompetentan sam da to kažem.Žabare pratim samo Napoli(urijetko)i normalno ove veće derbije nažalost istrošenih ekipa.Juventus je tračak nade igraju moderan fudbal,ali čini mi se da nemaju dovoljno sredstava da se ubace u top 6 u Evropi(Real,Barca,BVB,Bayern,City i United s tim da Valencia nije ništa lošija od Uniteda)
stvarno ste čudni likovi
Vođa zna.
Koliko kola ovaj Betis nije ostvario pobjedu, 9?
Preslaba izdanja za ekipu koja je sezonu počela sa 4 pobjede, bez obzira što su se tek vratili u društvo najboljih. Nego, i Levante se ponovo vraća na pobjednički kolosijek. Demolirali su Sporting 4:0...
Malagi tek u 47. minuti sviran prvi prekršaj na utakmici
.
http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Spanska liga stvarno nije fer za ostale klubove, sta su Valensija, Sevilja, A.Madird Bogu zgrijesili da igraju u ligi gdje je REAL i Farsa, da igraju u drugim ligama svake druge godine bi jedan od tih timova osvajao lige...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Pa ovaj Falcao stvarno nije normalan
atletiko nije mogao bolje potrositi 45 miliona ... bio je nevjerovatan u portu , a sad je u najmanju ruku isto kvalitetan ... steta sto ga nije doveo neki veći klub ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Atletico je napravio glupost sa dovođenjem Falcoa tih 45 mil mogli su utrošiti na pametniji način a to je dovođenje nekoliko kvalitetnih igrača.Ovako su pare od Aguera samo prebacili u kasu Porta a ostatak tima je i dalje krš.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.