[youtube][/youtube]
Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,dubrava,Trigger,VanBasten,Devil
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Ljajic strijelac u debiju za Romu! 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
Milivojević i Mitrović danas asistenti za Anderlecht.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
Dejan Meleg večeras strijelac dva gola u derbiju mladih timova PSV-a i Ajaxa koji se takmiče u drugoj holandskoj ligi. Ajax slavio u gostima 4:2.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ne sumnjam da ce on uskoro u A tim Ajaxa..
Pantic (Villareal), Nastasic (City), Spajic (Toulouse), Djuricic (Benfica), Meleg (Ajax), Pavlovski (Porto), Markovic (Benfica), Mitrovic (Anderlecht), Veljkovic (Tottenham), Kostic (Groningen)... a svi U21
Pantic (Villareal), Nastasic (City), Spajic (Toulouse), Djuricic (Benfica), Meleg (Ajax), Pavlovski (Porto), Markovic (Benfica), Mitrovic (Anderlecht), Veljkovic (Tottenham), Kostic (Groningen)... a svi U21
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
Sve u redu samo Pantiću nije mjesto na ovom spisku. On je školski primjer menadžerskog igrača i od njega u budućnosti nema ništa, uvjeren sam u to. Fali ti na spisku i Rišairo koji će u najskorijoj budućnosti, nadam se, zaigrati za Srbiju.
Nešto čitam da Švajcarci pritiskaju Veljkovića da igra za njih.
Nešto čitam da Švajcarci pritiskaju Veljkovića da igra za njih.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pa dobro, ne mora znaciti da Pantic nece napraviti dobru karijeru, jer vrlo dobro znamo da Zvezda, odnosno igre pojedinih igraca u njoj i nije neki preveliki argument za donosenje nekog suda...
Citao sam u vezi Richaira da nam ga Holandjani navodno otimaju...
Zar je Veljkovic dijasporac
Citao sam u vezi Richaira da nam ga Holandjani navodno otimaju...
Zar je Veljkovic dijasporac
- alan_kardec
- Kontakt:
Pa jeste, rođen je u Švajcarskoj. Bar tako rekoše oni komentatori na ES za vrijeme U19 evropskog prvenstva.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ucesnici Lige sampiona su prijavili igrace na koje racunaju za ovo takmicenje! Srbija ce naime imati 15 predstavnika u istom:
- Vidic (Manchester United)
- Milivojevic i Mitrovic (Anderlecht)
- Fejsa, Matic, Djuricic, Sulejmani i Markovic (Benfica)
- Nastasic i Kolarov (Manchester City)
- Tosic (CSKA)
- Ivanovic (Chelsea)
- Subotic (Borussia Dortmund)
- Lukovic (Zenit)
- Meleg (Ajax)
- Vidic (Manchester United)
- Milivojevic i Mitrovic (Anderlecht)
- Fejsa, Matic, Djuricic, Sulejmani i Markovic (Benfica)
- Nastasic i Kolarov (Manchester City)
- Tosic (CSKA)
- Ivanovic (Chelsea)
- Subotic (Borussia Dortmund)
- Lukovic (Zenit)
- Meleg (Ajax)
znači Ajaks prijavio Melega? da li to znači da ce ga priključiti prvom timu brzih dana
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pa vjerovatno, ne bi ga dzabe prijavljivali... 
Evo majstorije i gola Melega protiv PSV-a
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Večeras hrabro pa šta nam Bog da.
Lazar bi mogao bit čovjek odluke.
Lazar bi mogao bit čovjek odluke.
A sad lijepo fino otjerati Sinišu, uz njega Tomislava, a uz njih Đoriće, Saviće, Šekularce i ostale koji ništa dobro nisu donijeli ovoj ekipi... Ako se može vratiti Antara i da gledamo ove klince kako haraju narednih 10-ak godina. Samo je bitna jasna strategija i da nam reprezentacija postane nešto što ne djelimo, nešto za šta navijamo,a ne nešto gdje želimo bacit svu negativnu energiju.
JEDAN JE NEMANJA MATIĆ!
JEDAN JE NEMANJA MATIĆ!
Mitrovic i Matic objasnili!
Kakav igrac nama do sad nikako nije igrao
, pa covjek je doktor fudbala, igra tako nonsalantno da je to za ne povjerovati! Definitvno jedan od njaboljih DMF na svijetu
Sta reci o Mitrovicu, osim da je izdominirao njihove stopere! Za par god ce sigruno biti jedan od jacih centarfora svijeta...
Sad samo otjerati Mihu i Toleta, dovesti recimo Drulovica i da pravimo show!
Kakav igrac nama do sad nikako nije igrao
Sta reci o Mitrovicu, osim da je izdominirao njihove stopere! Za par god ce sigruno biti jedan od jacih centarfora svijeta...
Sad samo otjerati Mihu i Toleta, dovesti recimo Drulovica i da pravimo show!
najbolje kod mitrovića je to.što on baš kao Pantelić voli reprezentaciju i bori se... + je što je veći potencijal od Pantelića.... zašto niko ne hvali Sulejmanija? asistencija, iznuđen crveni, čovjek utakmice... nadam se da ga mesar nije teže povrijedio...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Matic, Mitrovic i Sulejmani - KAPA DO PODA!
Matic maestro, nema dalje, Sulejmani od kako je usao napravio je mnogo dobrih poteza, svaki njegov ubacaj iz slobodnog udarca je bio perfektan (za razliku od Tosicevih), odlican mec za Mikija.
I na kraju slag na tortu Aleksandar Mitrovic, momak stariji od mene nekih 3 mjeseca, kakva igra, kakva je MASINA samo, napokon krsteni napadac u ovoj reprezentaciji, pravi centarfor, nadam se da je Mou osim posmatranja Baneta, uocio ovog momka i da ce zabaciti udicu u buducnosti, samo mu Boze daj zdravlja i da nastavi ovako i nema brige!
Matic maestro, nema dalje, Sulejmani od kako je usao napravio je mnogo dobrih poteza, svaki njegov ubacaj iz slobodnog udarca je bio perfektan (za razliku od Tosicevih), odlican mec za Mikija.
I na kraju slag na tortu Aleksandar Mitrovic, momak stariji od mene nekih 3 mjeseca, kakva igra, kakva je MASINA samo, napokon krsteni napadac u ovoj reprezentaciji, pravi centarfor, nadam se da je Mou osim posmatranja Baneta, uocio ovog momka i da ce zabaciti udicu u buducnosti, samo mu Boze daj zdravlja i da nastavi ovako i nema brige!
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Sta za Subotica citam da nece da igra vise u kvalifikacijama??
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Da, izjavio da ae povlaci privremeno, hoce da se posvati klubu, kad smo vec izgubili sve sanse za baraz...
Meni se to cini bezobrazno. Cuj "individualni napredak"marconato je napisao/la:Da, izjavio da ae povlaci privremeno, hoce da se posvati klubu, kad smo vec izgubili sve sanse za baraz...
Mislim, ljudi se u Srbiji ljute sto ne poziva neke igrace, a ovi otkazuju.
RIP CITY!
Pa ne otkazuju sigurno bzvz! Sve je to plod nezdrave atmosfere u samoj reprezentaciji... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.