Kimmich je odličan veznjak. Pravljenje novog Lahma od njega je glupost koja je mogla pasti na pamet samo škrtim idiotima u upravi Bayerna. Najgore je što i repku koriste za to. Logično da će loše izgledati kad ni sam više ne zna šta igra. Ko da meni svake sedmice mijenjaju predmete na faxu i očekuju da uspješno završim fax.Zdena04 je napisao/la:Kimmich je najveća prevara u novijoj historiji njemačkog fudbala.
Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Reprezentacija Njemačke - Elf
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Govorim u kontekstu sansi kohr se kreiraju na postavljenu odbranu iz zadnje trecine, u tome je spanija vrh.Vijadukt je napisao/la:A di je ta Spanija? Jel u finalu cekaju. Mislim da je spominjanje Spanije ili bilo koje reprezentacije uz ovakvu Njemacku potpuno suvisno.sljivo je napisao/la: Dosad bi spanija uvalila tricu.
Gledas jednostrano.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Gledam sta bi mogao biti problem I sta je mana ove igre. Ne znaci da se nece promjeniti. Moze l se igdjr ista napisat da na valja da ti neko ne skoci na ledja.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Odbrana je previse rupicasta, da je 3:3 ne bi bilo nezasluzeno.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Nek nije Besko pogodio 
Nema veze nisi ni ti pogodio 
Nešto kontam Ter Stegen je uvijek dobar protiv Vidalovih i Alexisovih ekipa,a i finala ne gubi... Just sayin
Nešto kontam Ter Stegen je uvijek dobar protiv Vidalovih i Alexisovih ekipa,a i finala ne gubi... Just sayin
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ter Stegen je panjina samo takva.
Ka'e bolji od Neuera

Ka'e bolji od Neuera
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trapp u finalu 
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Ni Neuer ne bi skinuo ono
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kombinacija B i C sastava u finalu, strasno.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma Low se zaje.... al fakat. Odigra koliko treba u datom trenutku, mijenja sastav iz meca u mec, doveo rezerve i mlade reprezentativce, opet ostavio dovoljno u U21 da i oni dodju do finala.
Goretzka strasan! Nevjerovatno kako je odigrao. Vidio sam dva gola iz prvog poluvremena i gledao sam drugo i ono sto sam vidio od ovog covjeka je odlicno.
Werner takodjer dobar, prezentan, trudi se i pokriva teren. Mogao bi on biti zacementiran u prvih 11. Treba dodati da je trebao onu situaciju kada je izasao sam pred golmana u drugom poluvremenu mnogo bolje odraditi.
Odbrana veoma slabo. Meksiko je svakako zasluzio gol. MATS-a se ne moze kriviti za primljen gol, jednostavno predobar sut i kao sto rece @Besic ono ni najbolji golman na svijetu ne bi odbranio.
Sve u svemu dobra partija. Moglo bi se probrati za prvog tima. Mislim da se Younesu treba davati vise sanse. Henrich pokazuje potencijal takodjer.
Werner takodjer dobar, prezentan, trudi se i pokriva teren. Mogao bi on biti zacementiran u prvih 11. Treba dodati da je trebao onu situaciju kada je izasao sam pred golmana u drugom poluvremenu mnogo bolje odraditi.
Odbrana veoma slabo. Meksiko je svakako zasluzio gol. MATS-a se ne moze kriviti za primljen gol, jednostavno predobar sut i kao sto rece @Besic ono ni najbolji golman na svijetu ne bi odbranio.
Sve u svemu dobra partija. Moglo bi se probrati za prvog tima. Mislim da se Younesu treba davati vise sanse. Henrich pokazuje potencijal takodjer.
Spamm
Ter Stegen nikad ne gubi finala, dokazano
tako da Elf uzima Mundialito 2017
-
KayserSose
- Kontakt:
MATS je sinoć bio fenomenalan. Mislim da si je definitivno zacementirao poziciju 2. vratara. Ugodno me je iznenadio Ginter.
Goretzka ako ovako nastavi bi mogao biti bitan faktor sljedeće ljeto na SP. Werner unatoč svim svojim falingama je definitivno trenutno najbolji njemački klasični špic. On i Stindl bi meni po trenutnoj situaciji bili ispred Gomeza. Hector je kroz zadnjih godinu dana značajno podigao svoju igru i mislim da bi mu bilo glupo mijenjati klub i komfor koji u njemu ima, pogotovo sad kad su izborili EL. Osporavani Rudy dosta pouzdan, ali mislim da si je on transferom u Bayern potpisao odsutstvo sa SP.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
I ono još bitnije,uvijek je strašnan u clutch utakmicama i kad mu ekipa uđe u zonu (CL 2015 1/2 Bayern)let3 je napisao/la:Ter Stegen nikad ne gubi finala, dokazanotako da Elf uzima Mundialito 2017
A za finala ,iz mozga što ja znam ima 4/4 s Barcom , 3 kupa i finale 2015 ,ispravite me ako grijesim.
Besko, a veceras?
Ne znam stvarno dok ne vidim formaciju oko 19 časova.sljivo je napisao/la:Besko, a veceras?
Ako me ne bude,a ovaj izvede bilo kakvu sa 4 igrača u odbrani samo da upišem 2-0 za Španjolce .
Tako je, 4/4Besic je napisao/la:I ono još bitnije,uvijek je strašnan u clutch utakmicama i kad mu ekipa uđe u zonu (CL 2015 1/2 Bayern)let3 je napisao/la:Ter Stegen nikad ne gubi finala, dokazanotako da Elf uzima Mundialito 2017
A za finala ,iz mozga što ja znam ima 4/4 s Barcom , 3 kupa i finale 2015 ,ispravite me ako grijesim.
Problem MATSa je što ispred sebe ima najboljeg golmana svijeta, jbg tako mu grah pao. Ne samo njemu, nego i svim ostalim golmanima dojčlanda.. Neuer ce braniti još 4-5 godina na onom svom ludom nivou
I talijani imaju dobrih golmana, vazda su ih imali - ali šta to vrijedi kad ce Buffon braniti ludacki do 50-te kako je krenulo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.