Rekonstrukcija stadiona u BiH

gz234
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la gz234 » 07 maj 2013, 21:14

Bekto doniro 800 stolica sa naslonjačima Azotu

slika
slika
slika

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 maj 2013, 23:42

Elegant je napisao/la:Nema se para da se ovo provede, tesko da ce iko od ovih sto nemaju reflektore to rjesiti.
Resila bi Slavija to davno da nema lopove u upravi koji gledaju samo svoj interes. Sve bilo spremno i iskesirano,ali jok prece im je da oni stave kes u dzep nego da se poboljsa necija infrastruktura.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 08 maj 2013, 14:32

iste stolice su i na banji ilidzi u gradačcu iz iste firme

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 08 maj 2013, 14:49

Napisao sam na temi ovog kluba, kako stolice promijene izgled stadiona... mogu samo zamislit kako je bilo prije stolica... sad, kad se ovo dodalo, izgleda odlično.

Djeluje mi da su niske, da je možda trebalo postaviti nosače da to podignu barem 15 cm, ali dobro.
Hayley <3

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 11 maj 2013, 22:51

Jel zna neko hoće se završiti trening kamp repke (i prilaz kampu) u Zenici do okupljanja reprezentacije pred utakmicu sa Latvijom?

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 maj 2013, 23:12

Ako objekat nije spreman da primi igrace badava im prilaz, zna li neko da li su smjestaj, kupatila, restoran, ostale prostorije spremni ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 12 maj 2013, 14:33

Alucard je napisao/la:Jel zna neko hoće se završiti trening kamp repke (i prilaz kampu) u Zenici do okupljanja reprezentacije pred utakmicu sa Latvijom?
Pa prva domaća je tek protiv Slovačke. Već sam postavljao link, prilaz će se završiti oko 10. juna.
Čelik Zenica 1945

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 12 maj 2013, 21:23

Nimla_RZ je napisao/la:
Alucard je napisao/la:Jel zna neko hoće se završiti trening kamp repke (i prilaz kampu) u Zenici do okupljanja reprezentacije pred utakmicu sa Latvijom?
Pa prva domaća je tek protiv Slovačke. Već sam postavljao link, prilaz će se završiti oko 10. juna.
Znam da je sljedeća domaća protiv Slovačke ali to u ovom slučaju nije važno. Moje pitanje se odnosilo baš na utakmicu s Latvijom u gostima jer naši će se okupiti i trenirati nekih 15ak dana u BiH pa sam zbog toga pitao hoće biti sve spremno do tada da bi mogli trenirati u super uslovima u novom kampu na super terenima a ne na nekoj livadi u Hrasnici (neka se neko ne uvrijedi) ;)
Elegant je napisao/la:Ako objekat nije spreman da primi igrace badava im prilaz, zna li neko da li su smjestaj, kupatila, restoran, ostale prostorije spremni ?
To se i ja pitam 8-)

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 13 maj 2013, 16:41

Alucard je napisao/la:Znam da je sljedeća domaća protiv Slovačke ali to u ovom slučaju nije važno. Moje pitanje se odnosilo baš na utakmicu s Latvijom u gostima jer naši će se okupiti i trenirati nekih 15ak dana u BiH pa sam zbog toga pitao hoće biti sve spremno do tada da bi mogli trenirati u super uslovima u novom kampu na super terenima a ne na nekoj livadi u Hrasnici (neka se neko ne uvrijedi) ;)
Ako ce trenirat u BiH 15ak dana, pa onda otputovat u Latviju i tamo obavit trening-dva.. znaci da im je vakat da se okupljaju :mrgreen:

LUDILO POCINJE ;)

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 15 maj 2013, 10:29

Tender je raspisan za opremanje centra i nakon otvaranja ponuda 45 dana je rok da se poslovi završe.

http://www.nfsbih.ba/nsbih/img/Konkurs% ... jestaj.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Nema vise :P

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 15 maj 2013, 17:23

Da li bi mogli i naši klubovi raditi pripreme za evropske utakmice u tom centru ili isključivo repka
''Neka me mrze samo da me se boje''

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 maj 2013, 17:42

cipiripi je napisao/la:Da li bi mogli i naši klubovi raditi pripreme za evropske utakmice u tom centru ili isključivo repka
Vise puta sam procitao da je to UEFA donirala iskljucivo za reprezentaciju i ako se ne varam nize uzraste nekog zenickog ili nekih zenickih klubova. To je dakle u vlasnistvu NSBiH, a isti vrlo vjerojatno ima pravo da za novac iznajmljuje taj centar, jer bi bilo glupo da se centar koristi 10 dana u godini, a ostatk lezi. Samim tim bi i propao zbog neiskoristenosti. Besplatni najam je koliko sam ja skuzio nemoguc bas zbog ovog naglaska da centar koristi reprezentacija i ta neka djeca.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 15 maj 2013, 17:47

Mislim da se tu nešto pita i Općina Zenica pošto je donirala zemljište.
Sigurno je da će zenički klubovi (Čelik i vjerovatno Rudar) moći koristiti Centar za treniranje. Nisam siguran za prvi tim.
Čelik Zenica 1945

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 maj 2013, 18:03

Pa mislim da bas zbog toga omladisnke selekcije iz opcine Zenica mogu da koriste te terene.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 15 maj 2013, 18:33

Signore je napisao/la:Pa mislim da bas zbog toga omladisnke selekcije iz opcine Zenica mogu da koriste te terene.
Da, da, ali mislio sam da nije u potpunom vlasništvu Saveza. Mislim da nakon nekoliko godina, oko 30, Centar će pripasti Općini Zenica.
Čelik Zenica 1945

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 19 maj 2013, 03:23

" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo jedan primjer perfektnog stadiona recimo ukoliko se steknu uslovi ovakvih par stadiona u BiH nebi bilo na odmet. Ovaj stadion je napravljen 2005-te godine (licno sam ucestvovao u njegovoj gradnji) I nalazi se u gradu Manchester savezna drzava New Hampshire, kompletna cjena stadiona je 20 miliona dolara, stadion je namjenjen za baseball I ima oko 7 800 fotelja, uz stadion su mnogi poslovni prostori kao I hotel koji se super uklapa uz stadion sto je ujedno super ideja imati hotel u sklopu stadiona tu je lova, zamislite te loze sa velikim restoranom itd...
sta mislite koliko bi ovaj stadion kostao u BiH ako je u Americi kostao 20 miliona dolara interesuje me koliko bi danas kostao u BIH?
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 19 maj 2013, 10:53

Ako je u AmeriKi 20 mil dolara onda je kod nas i vise, treba trpat i u dzepove. U BiH se za 2-3 mil eura mogu izgraditi stadioni koji su za PL savrsenstvo, pogotovo klubove koji ce tesko do Europe. Sto je manja cijena to je bolje, manje je prostora za manipulacije i odmah se odbijaju guzonje koje zele u svoj dzep. Uzmi primjer stadiona Metalca iz Gornjeg Milanovca. Taj stadion je kostao 3 mil eura, ima kapacitet 4500 sjedecih mjesta. Da ne stavljam sad slike potrazi na googleu. Zapadna tribina je nesto nenadjebivo dok je istok i vise nego solidan. Da ima jos samo 3 reda bio bi savrsen. Malo su zeznuli sa sjevernom tribinom, ali OK. Takvi stadioni trebaju BiH, mali, jeftini, moderni i publika se na njima osjeca ugodno sto je dodatni motiv za doci na utakmicu.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 20 maj 2013, 13:14

Najbolje rijesenja prvenstveno za Veleza, ali i za Zeljin moguci zapad i istok.

Opened June 2, 2001
Capacity The stadium has a capacity of 9,692 but can be expanded to 10,300 with extra seats.

Samo ne mogu da nadem koliko je kostala izgradnja, pa bi molio nekoga da mi malo pomogne...Hvala

A. Le Coq Arena, Tallinn

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 20 maj 2013, 13:21

Opet mokri snovi. Vratite se na temu.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 20 maj 2013, 13:24

Chuckie je napisao/la:Opet mokri snovi. Vratite se na temu.
Pa sta tebe boli neka stvar? Preskoci ako nemas kakav normalan komentar i gotovo..

Kakvi snovi uostalom. Pravi projekat koji treba biti uzor, a ne projekti od 20.000 pa do 40.000 sjedecih mjesta (koji kostaju milione i milione), a prosjek lige 1.000 gledalaca po tekmi.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.