Resila bi Slavija to davno da nema lopove u upravi koji gledaju samo svoj interes. Sve bilo spremno i iskesirano,ali jok prece im je da oni stave kes u dzep nego da se poboljsa necija infrastruktura.Elegant je napisao/la:Nema se para da se ovo provede, tesko da ce iko od ovih sto nemaju reflektore to rjesiti.
Pa prva domaća je tek protiv Slovačke. Već sam postavljao link, prilaz će se završiti oko 10. juna.Alucard je napisao/la:Jel zna neko hoće se završiti trening kamp repke (i prilaz kampu) u Zenici do okupljanja reprezentacije pred utakmicu sa Latvijom?
Znam da je sljedeća domaća protiv Slovačke ali to u ovom slučaju nije važno. Moje pitanje se odnosilo baš na utakmicu s Latvijom u gostima jer naši će se okupiti i trenirati nekih 15ak dana u BiH pa sam zbog toga pitao hoće biti sve spremno do tada da bi mogli trenirati u super uslovima u novom kampu na super terenima a ne na nekoj livadi u Hrasnici (neka se neko ne uvrijedi)Nimla_RZ je napisao/la:Pa prva domaća je tek protiv Slovačke. Već sam postavljao link, prilaz će se završiti oko 10. juna.Alucard je napisao/la:Jel zna neko hoće se završiti trening kamp repke (i prilaz kampu) u Zenici do okupljanja reprezentacije pred utakmicu sa Latvijom?
To se i ja pitamElegant je napisao/la:Ako objekat nije spreman da primi igrace badava im prilaz, zna li neko da li su smjestaj, kupatila, restoran, ostale prostorije spremni ?
Ako ce trenirat u BiH 15ak dana, pa onda otputovat u Latviju i tamo obavit trening-dva.. znaci da im je vakat da se okupljajuAlucard je napisao/la:Znam da je sljedeća domaća protiv Slovačke ali to u ovom slučaju nije važno. Moje pitanje se odnosilo baš na utakmicu s Latvijom u gostima jer naši će se okupiti i trenirati nekih 15ak dana u BiH pa sam zbog toga pitao hoće biti sve spremno do tada da bi mogli trenirati u super uslovima u novom kampu na super terenima a ne na nekoj livadi u Hrasnici (neka se neko ne uvrijedi)
Vise puta sam procitao da je to UEFA donirala iskljucivo za reprezentaciju i ako se ne varam nize uzraste nekog zenickog ili nekih zenickih klubova. To je dakle u vlasnistvu NSBiH, a isti vrlo vjerojatno ima pravo da za novac iznajmljuje taj centar, jer bi bilo glupo da se centar koristi 10 dana u godini, a ostatk lezi. Samim tim bi i propao zbog neiskoristenosti. Besplatni najam je koliko sam ja skuzio nemoguc bas zbog ovog naglaska da centar koristi reprezentacija i ta neka djeca.cipiripi je napisao/la:Da li bi mogli i naši klubovi raditi pripreme za evropske utakmice u tom centru ili isključivo repka
Da, da, ali mislio sam da nije u potpunom vlasništvu Saveza. Mislim da nakon nekoliko godina, oko 30, Centar će pripasti Općini Zenica.Signore je napisao/la:Pa mislim da bas zbog toga omladisnke selekcije iz opcine Zenica mogu da koriste te terene.
Pa sta tebe boli neka stvar? Preskoci ako nemas kakav normalan komentar i gotovo..Chuckie je napisao/la:Opet mokri snovi. Vratite se na temu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.