ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

likma23
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la likma23 » 02 dec 2012, 14:07

Jos nekih 26-27 dana do pocetka nove sezone. Jedva cekam, dosadno bez tenisa. Svaka cast svakom sportu ali tenis je tenis :D

Tenis ce sljedece godine biti bolji od ove, Rafa se vraca, Nole i Fedex standardo dobri a i Murray se prikljucio ovoj trojci a tu iz prikrajka prijete Ferrer, Del Potro, Berdyh... ocekuje nas dosta dobar tenis
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 02 dec 2012, 14:27

Što hejtujete forumaša No1e

Mene kod njega jedino nervira to stalno spominjanje drugog foruma i tamošnje politike...to nek baci u kantu.. ostalo,pa jbg izdržite ga,čovjek prati ko lud tenis i zna statistiku,pri tom ta statistika je zaista tačna,a ne neka manipulacija....
Ja prvi ne pratim toliko tenisere osim Đokovića pa i ne davim na ovom pdf.... Al vidim njega od početka hejtujete,stavite na ignore ako vas ne zanima šta piše i to je to....

a ti No1e stavi tačku na priču o saxu i ostalim stvarima sa tamošnjeg foruma,ovaj je sportski za razliku tog.... time stvarno iritiraš.... i ne obaziri se konstantno na hejtere,njih imaš svugdje,čak i u javnim wcima....

No1e
Kontakt:

Post Postao/la No1e » 02 dec 2012, 15:30

problem je sto su neki "strucnjaci" sa tog (pominjanog multikulti) foruma veoma (radio)aktivni i na ovom i sto su me prepoznali od tamo. pa su nastavili po istom principu (tovarerci mi na teret neke toboz ranije izrecene grijehove, mada im vise smeta sto sam im vec tamo razbijao lupetanja prostim cinjenicama). tako da pominjem stare sukobe da bi se, ako uopste nekog interesuje, razumilo odkud tolika "ljubav" vec na prvi pogled!

SempreJuve
Kontakt:

Post Postao/la SempreJuve » 03 dec 2012, 18:04

No1e je napisao/la:problem je sto su neki "strucnjaci" sa tog (pominjanog multikulti) foruma veoma (radio)aktivni i na ovom i sto su me prepoznali od tamo. pa su nastavili po istom principu (tovarerci mi na teret neke toboz ranije izrecene grijehove, mada im vise smeta sto sam im vec tamo razbijao lupetanja prostim cinjenicama). tako da pominjem stare sukobe da bi se, ako uopste nekog interesuje, razumilo odkud tolika "ljubav" vec na prvi pogled!
ako je istina ono sto si omalovazavao i pricao za nase sportiste,onda ti mogu reci da si jedno veliko....
Ma skontat ces sta,nije tesko

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 03 dec 2012, 20:21

Guido Pella je uzeo zavrsi turnir na Challenger nivou, lijepa titula za njega, iako konkurencija nije bila Bog zna sto.

Argentinac je osvojenom titulom prvi put usao u stotinu najboljih.

U finalu je bio bolji od Ungura 6-3 6-7 7-6, a zanimljivo da je u grupnoj fazi izgubio od istog protivnika 6-4 6-7 6-7.

Zadnji turnir sto sam odgledao u ovoj godini, odmor nesto manji od mjesec dana, a onda Jovo nanovo. 8-)
Genius, outrageous, the best ever! RF!

No1e
Kontakt:

Post Postao/la No1e » 03 dec 2012, 20:42

SempreJuve je napisao/la:
No1e je napisao/la:problem je sto su neki "strucnjaci" sa tog (pominjanog multikulti) foruma veoma (radio)aktivni i na ovom i sto su me prepoznali od tamo. pa su nastavili po istom principu (tovarerci mi na teret neke toboz ranije izrecene grijehove, mada im vise smeta sto sam im vec tamo razbijao lupetanja prostim cinjenicama). tako da pominjem stare sukobe da bi se, ako uopste nekog interesuje, razumilo odkud tolika "ljubav" vec na prvi pogled!
ako je istina ono sto si omalovazavao i pricao za nase sportiste,onda ti mogu reci da si jedno veliko....
Ma skontat ces sta,nije tesko
...

sve su to bili milion puta blazi odgovori (izvuceni iz kontexta) na milion puta teza vrijedjanja i mene licno i cijelog jednog naroda kao i sportista pripadnika istog koji su opet milion puta bolji od tih koje sam ja naveo... cisto kao odgovore na provokacije! (kao sto sam ja odgovarao za fernanda gonzalesa a ne pancu jer je tema bila - noletovo mjesto u open eri, posto se amaterska ni po cemu ne moze uporedjivati sa ovom... pa je strucnjak pomenuo i gonzalesa (samo prezime) na sta sam se ja samo nasmijao i nisam htjeo ni ulaziti u tu "ozbiljnu raspravu!

u stilu... sta ce nole (ovakav onakav) blablabla bla bla, razvaljuje ga sko gdje stigne... gdje ce on biti sportista godine ima bar 20 boljih. a ja odgovorim... da kao dzumhur ili dzeko!

kao sto rekoh... ima tamo negdje ogroman spisak najgorih uvreda (naravno nesankcioniranih) na svakoj mogucoj osnovi (i licnoj i nacionalnoj i familijarnoj i mjestom rodjenja i krvnoj itd... da ne nabrajam o uvredama svake vrste na racun srpskih sportista) koje sam postirao (ako ih moderni nije uklonio) sa kopiranim datumima i imenima postavljaca! dovoljno je vidjeti i ovdje koliko se mene vrijeda a kako ja odgovaram. cak su i sami postavljaci govorili da ja tamo nit sam koga licno vrijedjao nit psovao!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 03 dec 2012, 23:28

Preboli više.... Odrasti... Ovo Balkan covjece, shvati to... Moje tele je bolje od tvog, a tata bi pojeo tvog... Kraj priče....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 04 dec 2012, 00:49

No1e previse smaras s tom pricom sta je bilo na nekom drugom forumu, mogu shvatiti da si jednom napisao, ali ti u svakom drugom postu iznova prepricavas sta se tamo desavalo.

Ovdje jest 90% Federerovih fanova, ne zbog Novaka, vec zbog Federera i njegovih uspjeha. Zato nema smisla da indirektno nameces kako se Novak ne voli zato sto je Srbin. Ne kazem da tog nema, ali ne u tolikoj mjeri u kojoj ti mislis i potenciras.

E sad drugi par cipela je sto se ova registrovala kako bi nama objasnila da je Roger Bog, a Federeralizam nova religija bez da joj neko nesto prigovori. A kad se prica o Novaku ili Rafi i njihovim titulama uvijek se neko mora javiti kako bi na bilo koji nacin umanjio njihove uspjehe.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 04 dec 2012, 01:04

[youtube][/youtube]

Malo klasika u pauzi. 8-)

SempreJuve
Kontakt:

Post Postao/la SempreJuve » 04 dec 2012, 01:08

Ja npr obozavam Anu :lol:
slika
Al zato Tipsarevica mrzim iz dubine duse,dok mi je Novak tu i tamo.Drago mi je da je neko s ovih prostora uspio u zivotu,al i on nekad zna pretjerat sa svojim ponasanjem

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 04 dec 2012, 01:10

Zaboravih napisati, Juan Ignacio Chela je jos jedan od brojnih igraca koji su se oprostili ove godine.

6 titula i jos 6 finala, 15. mjesto na ATP listi, solidna karijera.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 04 dec 2012, 01:28

Fernando Verdasco je otkazao svoj nastup na egzibiciji u Buenos Airesu, a na njegovo mjesto je upao Argentinac Carlos Berlocq. Ovdje bi moglo biti dobrih i interesantnih mečeva, argentinska publika će svakako upotpuniti ugođaj, a igračka postava nije nimalo loša. 8-)

@retro

Definitivno jedan od najboljih teniskih mečeva 21. vijeka. Davidov comeback nakon 0-2 u setovima, zatim Rogerov preokret nakon 0-4 u petom setu, pa onda još luđa završnica istog i scena u kojoj Nalbandian voza Mečku po areni, a Rogeru oči pune suza. :mrgreen: Fantastičan meč, David je i tada pokazao da je posjedovao kvalitet za velike stvari, ali puno je stvari uticalo da na adekvatan način ne iskoristi ono čim su ga nebesa obdarila.
Meč kao meč je fakat bio ludnica, što zbog fantastičnih poena, što zbog načina na koji se odvijao. Federer je ako se dobro sjećam imao nekih problema sa koljenom, ali je David taj dan stvarno bio uporan kao magarac i nije dozvolio da ga Roger pobjedi i drugi put u jednoj sedmici, budući da ga je u 3. kolu dobio sa 2-1 u setovima.

Inače, ta 2005 je dala veliki broj extra kvalitetnih mečeva, počevši od Hewitta i Nalbandiana iz Melbourna, zaključno sa vjerovatno najboljim mečom u zadnjih 20 godina između Safina i Federera. Zatim Coria - Nadal iz Rima, Federer-Nadal iz Miamia, Federer-Gasquet iz MC-a, Nadal-Agassi iz Montreala, Agassi-Blake iz New Yorka, Coria-Nalbandian iz Shanghaia itd.

Ovo mi je ipak jedan najuzbudljivijih mečeva koje sam gledao.

[youtube][/youtube]

Kakav nivo, kakva klasa. 8-)
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 04 dec 2012, 01:40

Kako "udara" James. 8-)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 dec 2012, 01:43

No1e je napisao/la:dobro uvazeni Cika dante... zamolio sam te da me zaobidjes sa svojim pateticnim poltronaskim savjetima! jel ok?

(mogao si uputiti koju i ovima koji me prozivaju po 1000. put na istu 100 puta prezvakanu temu, umjesto da meni ponovo solis pamet glupostima za koje sam te vec jednom zamolio da me zaobidjes!)

ja i dalje samo odgovaram na direktna prozivanja i direktne provokacije! a ko tebe vuce za jezik??
Ha to isto mi je negdje prije rekao i tvoj jaran formans.. Da ne odgovaram na njegove postove..... Naravno da ga nisam poslušao... Ovo je forum brale svak ima pravo da piše šta hoće... A ja imam pravo da odgovaram... Štaš demokratija jbg... Bolje počni pisati isključivo o tenisu... I još nešto ja tebe nisam nazvao nekim pežorativom, ti mene jesi već par puta... Sigurno si tako i na drugim forumima na drugačije mišljenje isto odgovorao uvredama... Ne zanima te ko sam ja, ko je @magica, @soba, i drugi a opet me nazivaš poltronom? Kome Bošnjacima? Hm znači dati tebi kritiku znači biti izdajnik srpskog roda? Moram ti reći da sam ja na to gledao drugačije do sada. Nadalje sebi moram u notes zapisati tvoj nik, da se ne bih zeznuo pa postao izdajnik....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 04 dec 2012, 01:58

Evo jedan od mene, dovoljno je reci Nadal-Verdasco AO 2009.

[youtube][/youtube]

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 04 dec 2012, 02:04

Strasan mec!

Vjerovatno i najbolji turnir, tenis koji je Verdasco igrao.

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 04 dec 2012, 02:13

Ma ubjedljivo najbolji.

Kod 1-1 u setovima i 4-4 omjer winnera 61-27, 61 winner protiv Nadala za nepuna 3 seta. :lol: :lol:

Edit

Na kraju meca omjer winnera 95-52, a greske 76-25. Ne znam sta je veca fantazija, da Nadal u 5 setova napravi 25 neprisiljenih, ili da ovaj izgubi mec sa 95 winnera.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 dec 2012, 14:12

a onda je Rafa i finalu imao plačka na ramenu.... Nakon tog poraza Fedex se doživljavao najteže trenutke... Pomislio je da ne samo neće uzeti RG nego neće stići ni Samprasa po broju trofeja na GS.... Mnogo crn je svijet bio Rodžeru tih dana i mjeseci.... A onda na RG Filip Kolsrajber izbaci drugog najboljeg šljakera u tom trenutku, a Soderling učini nešto nezamislivo na granici sizofrenije, dobije Nadala... Kasnije se Rafa povrijedi... Pa dok jednom ne smrkne drugom ne svane... Ja se ne sjećam da je RF ikad više oplakao....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 04 dec 2012, 14:17

Imao ga je Federer u finalu, jednostavno je morao dobiti taj mec.

U trecem setu Nadal nije izgledao svjeze, propustao je Federer break lopte kao na traci, a onda izgubio treci set u tie breaku, kasnije je uzeo cetvrti, ali snage mu je ponestalo u petom setu.

A fascinantno je kako je Nadal pronasao svjezinu u petom setu, a dan prije igrao 5 sati, nesto slicno kao i Novak ove godine u Australiji.

Ali odlican mec, to finale izmedju Federera i Nadala, kad je dosadno sebi pustim, uzitak za gledanje!

[youtube][/youtube]

8-)

No1e
Kontakt:

Post Postao/la No1e » 04 dec 2012, 14:43

DANTES je napisao/la:
No1e je napisao/la:dobro uvazeni Cika dante... zamolio sam te da me zaobidjes sa svojim pateticnim poltronaskim savjetima! jel ok?

(mogao si uputiti koju i ovima koji me prozivaju po 1000. put na istu 100 puta prezvakanu temu, umjesto da meni ponovo solis pamet glupostima za koje sam te vec jednom zamolio da me zaobidjes!)

ja i dalje samo odgovaram na direktna prozivanja i direktne provokacije! a ko tebe vuce za jezik??
Ha to isto mi je negdje prije rekao i tvoj jaran formans.. Da ne odgovaram na njegove postove..... Naravno da ga nisam poslušao... Ovo je forum brale svak ima pravo da piše šta hoće... A ja imam pravo da odgovaram... Štaš demokratija jbg... Bolje počni pisati isključivo o tenisu... I još nešto ja tebe nisam nazvao nekim pežorativom, ti mene jesi već par puta... Sigurno si tako i na drugim forumima na drugačije mišljenje isto odgovorao uvredama... Ne zanima te ko sam ja, ko je @magica, @soba, i drugi a opet me nazivaš poltronom? Kome Bošnjacima? Hm znači dati tebi kritiku znači biti izdajnik srpskog roda? Moram ti reći da sam ja na to gledao drugačije do sada. Nadalje sebi moram u notes zapisati tvoj nik, da se ne bih zeznuo pa postao izdajnik....
ja samo kazem da ti uvjek napadnes moje ODGOVORE na uvjek ista napadanja a da ne primjecujes ta uvjek ista napadanja. nit se tebi ko obraca nit trazi savjete od tebe! ti si mene prvi nazvao deristem (izokola) a tek onda ja tebe poltronom (isto izokola) sto i jesi! jer bi u protivnom ili cutao ili nekada i odreagovao na konstantne napade na mene (umjesto sto im se konstantno pridruzujes). kazete da puno pominjem drugi forum... a ne pominjete da me upravo napadaju ti sa drugog foruma ili da mi pisu o desavanjima na tom drugom foruma (kao i ti sada) a ja samo odgovaram na provokacije! i ako je tebi demokratija da se petljas u rasprave koje te se ne ticu kako onda u isto vrijeme mene savjetujes, vrijedjajuci me da sam deriste, kako ne smijem ili ne bih trebao ni da odgovoram na licna prozivanja?!

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.