ovo je poenta svega, ne smijemo se dijeliti na "harunovce" ili "nurkicevce", MI GUBIMO, ali lakse je nekome ugurat metar u guzicu nego cenat u glavu...nerminh74 je napisao/la:meni su najsmiješniji tabori, jer ovdje smo samo oštečeni MI, navijači košarkaške reprezentacije
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Tako je.KK_Bosna je napisao/la:ovo je poenta svega, ne smijemo se dijeliti na "harunovce" ili "nurkicevce", MI GUBIMO, ali lakse je nekome ugurat metar u guzicu nego cenat u glavu...nerminh74 je napisao/la:meni su najsmiješniji tabori, jer ovdje smo samo oštečeni MI, navijači košarkaške reprezentacije
Jusuf za 15 minuta bi uradio dobar posao ali bi ispucao 5 faulova protiv boljih centara
- JackTheStripper
- Kontakt:
Zasto se ovo uvijek nama dogada?! Uvijek kada smo na tragu neceg dobrog, u bilo cemu, nesto nas syebe. 
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ne podnosimo dobro uspijeh,ne lezi nam to,nismo navikli na to...JackTheStripper je napisao/la:Zasto se ovo uvijek nama dogada?! Uvijek kada smo na tragu neceg dobrog, u bilo cemu, nesto nas syebe.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ne moraš objašnjavati, naravno. Samo ti piši i prati ovaj lijepi sport.Ajax je napisao/la:Drugarice Bado kada vec pitas sasvim dovoljno da poneku i napisem. I nebih ti sad objasnjavao koliko godina, na kakav nacin i tako dalje. Vjeruj ili nevjeruj tvoja stvar.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Još se Jusuf nije sageo savezu ?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Garant i fizioterapeut vodi oficijelnu Mirzinu stranicu na fejsu, pa je napisao onaj post podrske savezu.CashMan je napisao/la:Naravno da jeste kada ga je poslao fizioterapeut reprezentacijeGoalgetter je napisao/la:Pobjeda Napolija protiv Parme je ipak vaznija od ovog pisma.samo_lijevo je napisao/la:kako fino srocen naslov teksta,ono u stilu eto dali su podrsku pa cemo mi to prenijeti,ali umjereno kao da to nije nesto posebno bitno.
da li bi naslov teksta bio u ovom stilu da je recimo kapiten reprezentacije stao na stranu Jusufa?
ako neko odgovori neka me samo postedi price u fazonu "sekretar koji solidno obavlja posao".
Pašalić: Potrebni su nam i Mahmutović i Nurkić
Reprezentativac Bosne i Hercegovine Muhamed Pašalić, jedan od 12 potpisnika pisma podrške Košarkaškom savezu (sedam igrača, petorica članova stručnog štaba), kaže da apsolutno stoji na stanovištu da Harun Mahmutović mora ostati na dužnosti generalnog sekretara i u tom kontekstu tumači svoj potpis na dokumentu koji je upućen medijima.
- Mnogo toga pozitivnog je učinjeno za vrijeme Mahmutovićevog mandata i, kad su me kontaktirali da li bih se oglasio povodom informacija da bi Harun mogao otići zbog nagomilanih problema s kojima se Savez suočava, apsolutno sam podržao njegov ostanak, jer radi fantastičan posao, reprezentacija nije imala nikad bolje uvjete za rad - ističe Pašalić.
No, saopćenje počinje rečenicom da "s obzirom da u zadnje vrijeme sve ključa od događaja vezano za nesuglasice menadžera Trnovčevića (Enes Trnovčević, menadžer Jusufa Nurkića, op. a.) i generalnog sekretara KS BiH Haruna Mahmutovića imamo potrebu da iznesemo i naš stav po tom pitanju", pa bi se, s obzirom na to kako je sročeno, moglo protumačiti da potpisnici u ovom sporu zauzimaju jednu od strana. Pašalić kaže da s njim to nije slučaj.
- Nesuglasice Mahmutovića i Trnovčevića me ne interesiraju niti želim da ulazim u to uopće, to je između njih dvojice. Ono što želim reći je to da je prava šteta što se Jusuf Nurkić, koji 100 posto voli Bosnu i Hercegovinu i koji je super momak i moj drug, proziva u negativnom kontekstu - rekao je Pašalić i dodao:
- Ovoj reprezentaciji su potrebni i Harun i Jusuf, niko ne smije da nas dovede i situaciju da biramo jednu od strana. Kome od medija nešto eventualno nije jasno slobodno me može kontatirati na moj telefon.
Reprezentativac Bosne i Hercegovine Muhamed Pašalić, jedan od 12 potpisnika pisma podrške Košarkaškom savezu (sedam igrača, petorica članova stručnog štaba), kaže da apsolutno stoji na stanovištu da Harun Mahmutović mora ostati na dužnosti generalnog sekretara i u tom kontekstu tumači svoj potpis na dokumentu koji je upućen medijima.
- Mnogo toga pozitivnog je učinjeno za vrijeme Mahmutovićevog mandata i, kad su me kontaktirali da li bih se oglasio povodom informacija da bi Harun mogao otići zbog nagomilanih problema s kojima se Savez suočava, apsolutno sam podržao njegov ostanak, jer radi fantastičan posao, reprezentacija nije imala nikad bolje uvjete za rad - ističe Pašalić.
No, saopćenje počinje rečenicom da "s obzirom da u zadnje vrijeme sve ključa od događaja vezano za nesuglasice menadžera Trnovčevića (Enes Trnovčević, menadžer Jusufa Nurkića, op. a.) i generalnog sekretara KS BiH Haruna Mahmutovića imamo potrebu da iznesemo i naš stav po tom pitanju", pa bi se, s obzirom na to kako je sročeno, moglo protumačiti da potpisnici u ovom sporu zauzimaju jednu od strana. Pašalić kaže da s njim to nije slučaj.
- Nesuglasice Mahmutovića i Trnovčevića me ne interesiraju niti želim da ulazim u to uopće, to je između njih dvojice. Ono što želim reći je to da je prava šteta što se Jusuf Nurkić, koji 100 posto voli Bosnu i Hercegovinu i koji je super momak i moj drug, proziva u negativnom kontekstu - rekao je Pašalić i dodao:
- Ovoj reprezentaciji su potrebni i Harun i Jusuf, niko ne smije da nas dovede i situaciju da biramo jednu od strana. Kome od medija nešto eventualno nije jasno slobodno me može kontatirati na moj telefon.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Za zadnja dva pasusa bravo muhaVanBasten je napisao/la:Pašalić: Potrebni su nam i Mahmutović i Nurkić
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
sve receno.VanBasten je napisao/la:Pašalić: Potrebni su nam i Mahmutović i Nurkić
Meni se cini da Pasalic sada pokusava da izgladi stvar sa Jukom.
- juanitomaravillaa
- Kontakt:

Juka i pasa su uvijek bili u dobrim odnosima.
Možda, ali to radi javno i na pametan načinRamirez5 je napisao/la:Meni se cini da Pasalic sada pokusava da izgladi stvar sa Jukom.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Slazem se Nermine74, kamo srece da je rekao kapitenu da ugradi ova njegova dva pasusa u saopstenje koje je potpisao. Cijenim da je Pasa sa ovom izjavom mogao ici malo ranije bar prije prije potpisa.Dobro je da se malo lopta spusti na zemlju, a vidim da su i komentari na ovoj temi primjereni i ne vrijdjaju nicije dostojanstvo sto pozdravljam.
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Bit ce dobre minutaze za Juku veceras,go Juka go.

da je ponoviti partiju iz predsezonejuanitomaravillaa je napisao/la:Bit ce dobre minutaze za Juku veceras,go Juka go.![]()
![]()
![]()
glupost za hrabre je sebičan lijek
@juanitomaravillaa
Samo nam javi kad uđe da se prebacimo malo jer se i Mirza prati. Hvala druže

Samo nam javi kad uđe da se prebacimo malo jer se i Mirza prati. Hvala druže
Joj Jusufe ove jutarnje sate ti neću halaliti ako ne zaigraš na EP. Bićeš mi zamjena za Spahića 
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Tad se nafato skokova ako se dobro sjecam.VanBasten je napisao/la:da je ponoviti partiju iz predsezonejuanitomaravillaa je napisao/la:Bit ce dobre minutaze za Juku veceras,go Juka go.![]()
![]()
![]()
Juka ulazi 2,3 minute prije kraja prve cetvrtine osim ako Mozgov ne udje u probleme sa faulima,ali opet javljam kad udje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.