Pa ova za klub je već podnijeta, a u Dinino ime traže demant. To su valjda dvije odvojene stvari, sudeći po saopštenju.emirzlaTu je napisao/la:
Znaci, Dino ispred FKS!?Ako Azmir demantuje nema tuzbe ili imaju dvije tuzbe???Jedna FKS koja ide u bilo kojem slucaju i druga Dinina???
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
PiazzaGrande
Na kraju svega Ibraković će biti kriv za sve....On je Pedro koji će visiti...
Volim te bola'!
netačno, pozitivno poslujemo bio ti je izvještaj neki dan....Muerte je napisao/la:
Jesic vam je pojeo zaradu i u minus vas natjerao.
Zasto da se sekriam, polufinale kupa, a nije ni evropa kroz ligu daleko.
vidimo se 4 dana poslije uzvratne sa slobodom
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- tuzlak1987
- Kontakt:
Demant u ovom slucaju je isto kao da zelis da ponizis tog covjeka. Ti govoris lazi, on govori sve sto zna i sto se desilo i ti od njega trazis da se izvine.
I ko tu moze lagati, covjek koji ima sve i koji ne zavisi od fudbala samo ili neko ko cuva svoju funkciju.
Kasnije ce se cuditi neko zasto nema navijaca na stadionima.
Jel onda laze i predsjednik Slavije, igraci Travnika i uprava Veleza uz Azmira. Ili ipak laze Ibrakovic koji unazad ima historiju sto se tice namjestanja rezultata ili pokusaja namjestanja i prije Sarajeva.
I ko tu moze lagati, covjek koji ima sve i koji ne zavisi od fudbala samo ili neko ko cuva svoju funkciju.
Kasnije ce se cuditi neko zasto nema navijaca na stadionima.
Jel onda laze i predsjednik Slavije, igraci Travnika i uprava Veleza uz Azmira. Ili ipak laze Ibrakovic koji unazad ima historiju sto se tice namjestanja rezultata ili pokusaja namjestanja i prije Sarajeva.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 06 apr 2016, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
Brukaju se samo dzaba i uvjeriti ce se uskoro.
Svrsavanje Dini u facu volumen 2
Svrsavanje Dini u facu volumen 2
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma jasno, i ja sumljam da će se tako nešto desitiVirtu4l je napisao/la:
Znači traže od čovjeka da javno izađe i kaže, lagao sam, niste mi obećali 20 hiljada, sjedili smo na neobaveznoj kafi, itd...? Sumnjam da će to dobiti od Husića.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Dobro je virtul pito,demant cega???Dino moze dobit samo izvinjenje od Azmira za psovanje,jel tako?Ne kontam sta to Azmir ima demantovat u vezi Dine!!!rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa ova za klub je već podnijeta, a u Dinino ime traže demant. To su valjda dvije odvojene stvari, sudeći po saopštenju.emirzlaTu je napisao/la:
Znaci, Dino ispred FKS!?Ako Azmir demantuje nema tuzbe ili imaju dvije tuzbe???Jedna FKS koja ide u bilo kojem slucaju i druga Dinina???
Zlatan Nalić sin tuzlanski
pretpostavljam da slijede sms ili transkripti iz proljetneg dijela federalne lige kad je Sloboda ušla u premijer ligu a sam g Husić je javno rekao da sredstva nije birao, odnosno radio što i drugi rade ali eto on samo malo bolje ili (jače). Pa biće veselo.
miki651 je napisao/la:pretpostavljam da slijede sms ili transkripti iz proljetneg dijela federalne lige kad je Sloboda ušla u premijer ligu a sam g Husić je javno rekao da sredstva nije birao, odnosno radio što i drugi rade ali eto on samo malo bolje ili (jače). Pa biće veselo.
Ovo kad se spomene - oznoje mu se američke sisurine.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Baci sisu da se igramoo Azmiree Husicuuuu
Ovaj High stvarno nije normalan

"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo da vam kazem djecurlijo bezveze se nadate, od ove sezone i svake naredne Sloboda uzima trofej i ide u Evropu. Imati ce uskoro najbolji stadion i generalnog sponzora, a dugovi ce biti ocisceni.
Tako da i ovi Skutori koji se nadaju uz navijace FK Sarajeva da ce Azmir da ode negdje se dobro varaju. Mi vam nudimo bitku na terenu, vi necete. Znate da nemate kapacitet za to..
Jedini klub koji dobro radi i ima trenutno sistem da pobjedjuje Slobodu je Zeljeznicar. A ostali se svi nadaju da ce Azmir da ode negdje
Tako da i ovi Skutori koji se nadaju uz navijace FK Sarajeva da ce Azmir da ode negdje se dobro varaju. Mi vam nudimo bitku na terenu, vi necete. Znate da nemate kapacitet za to..
Jedini klub koji dobro radi i ima trenutno sistem da pobjedjuje Slobodu je Zeljeznicar. A ostali se svi nadaju da ce Azmir da ode negdje
- FrancescoTotti
- Kontakt:
de ti nama opuj sta, reci kako nas mrzis, spomeni i karadzica, pa onda ostalotuzlak1987 je napisao/la:Samo da vam kazem djecurlijo bezveze se nadate, od ove sezone i svake naredne Sloboda uzima trofej i ide u Evropu. Imati ce uskoro najbolji stadion i generalnog sponzora, a dugovi ce biti ocisceni.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Cuj advokati fk Sarajeva.
Azmir nema za advokata sirotinja
Dok pitari skontaju da su opet popisani prodje voz.
I to od vlastite uprave.
Azmir nema za advokata sirotinja
Dok pitari skontaju da su opet popisani prodje voz.
I to od vlastite uprave.
"Modra boja,na bijelome platnu,
- tuzlak1987
- Kontakt:
Recite upravi da napravi petogodisnji plan jer ce Azmir da bude ovdje i narednih 5 godina.FrancescoTotti je napisao/la:de ti nama opuj sta, reci kako nas mrzis, spomeni i karadzica, pa onda ostalotuzlak1987 je napisao/la:Samo da vam kazem djecurlijo bezveze se nadate, od ove sezone i svake naredne Sloboda uzima trofej i ide u Evropu. Imati ce uskoro najbolji stadion i generalnog sponzora, a dugovi ce biti ocisceni.
I prestanite sa pljuvanjem covjeka koji Sarajevo voli jednako kao i Tuzlu.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ovu farsu je Azmir sam zapoceo. Tako da glupa ti je spika.
I uredu je, ima zabilljezno sta se pisalo, ne zaboravljamo nickove tako lako
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Mozete mu se samo saget'High je napisao/la:
Ovo kad se spomene - oznoje mu se američke sisurine.
Kad pomislim da mi nismo normalni sa nekim najavama i dominacijom, samo cu se sjetiti ovih Tuzlaka. Nikad nista osvojili nisu, a ovaj najavljuje trofeje i dominaciju, a dobre su im sanse da ce i u ovoj sezoni, njihovoj najboljoj u bijednoj historiji, ostati bez icega.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zna li neko ko ce umjesto slobode uci u ligu 12, ako njih izbace? Mora li to biti neko iz TK, ili ce se gledati tabela prve federalne??
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- tuzlak1987
- Kontakt:
To kada kazes "farsa" ne vjerujes niti sam sebi, a hoces da ti neko drugo vjerujes. Jedno znas, drugo pricas. Ostavi se te politike jer dugorocno se isplati samo cisto. Niti je Azmir kriv sto je Sarajevo ove godine slabo, niti je kriv sto vasi ne znaju srediti rezultate kako treba, niti sto ste probili buget ...FrancescoTotti je napisao/la:Ovu farsu je Azmir sam zapoceo. Tako da glupa ti je spika.
A u konacnici isto nema nista od toga da osteti FK Sarajevo. On voli Sarajevo kao grad, nije napadao klub niti u jednom trenutku vec je napadao pojedince. I ako su oni teski levati on nije kriv za to jer u konacnici oni samo vama mogu nastetiti u buducnosti, a ne nama.
U konacnici ako je vama Ibrak dobar dobar je i meni. Znam da ce opet da napravi neki levatluk..
I nije on zapoceo ovo vec je Dino na Tusnju provocirao nakon smijesnog sudjenja. I nije on kriv sto Sarajevo nije isplatilo premiju. Znaci nije on zakuhao vec su se neki pravili Englezi.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 06 apr 2016, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.