Evo me brate uletim maloLudLo 4 je napisao/la:Imal' gdje onog sminkera Emira,il' je zaglajso za lijepi Bajram
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Re: Chat
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Ma super ,nisam bio ovakav ne pamtim,sta ima jel se proslavilo ?Emir ZENICA je napisao/la:Evo me brate uletim maloLudLo 4 je napisao/la:Imal' gdje onog sminkera Emira,il' je zaglajso za lijepi BajramMa nisam puno,danas sam ja,danas je moj dan
Kakav si mi ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Dobro jeLudLo 4 je napisao/la:
Ma super ,nisam bio ovakav ne pamtim,sta ima jel se proslavilo ?
Volim te Celik ! ! !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
DOKTOR Conrad Murray proglašen je krivim za ubojstvo iz nehaja Michaela Jacksona. Porota sastavljena od pet žena i sedam muškaraca donijela je presudu o Murrayavoj krivnji za smrt kralja popa, a sudac Michael E. Pastor zahvalio im se što su obavili svoju građansku dužnost. Conrad Murray ne smatra se krivim za smrt kralja popa te poriče da je Michaelu dao fatalnu dozu propofola, kojeg je Jackson uzimao zbog kronične nesanice.
U petak je porota vijećala više od šest sati. Tijekom šest tjedana suđenja, svjedočilo je 49 svjedoka i predstavljeno je više od 300 dokaza. Tužiteljstvo je tijekom završne riječi izjavilo kako je Murray ostavio svijet bez genija, a Jacksonovu djecu bez oca.
Murrayeva obrana nazvala je pokojnog glazbenika ovisnikom koji je sam izazvao svoju smrt. U posljednjim minutama prije presude, ljudi ispred sudnice skandirali su "Kriv je!". Cijela obitelj kralja popa, njegovi roditelji te braća i sestre su se okupili na čitanju presude, a jako puno ljudi pristiglo je pred sudnicu.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
I meni je profesorica prakse rekla da dok ubijem jedno dvoje troje od mene ce biti sasvim solidan medicinski radnik.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Jest ovaj svijet tolika se sredstva potroše da se dokaže ko je ubio jednog čovjeka i toliko ljudi sada mrzi tog doktora ubicu,dok u Africi ljudi svaki dan umiru od gladi 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kad ce ti izbori za forumasa godine 
Nemaš šanseGoalgetter je napisao/la:Kad ce ti izbori za forumasa godine
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
joj ljudi evo me kod sestog piva u ovih sat vremena
ide piva ko dijaspora kuci
ide piva ko dijaspora kuci
Thomas Müller - Fußballgott
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma kakav ja, meni dovoljna titula za najboljeg strijelca ss.ba ligeLBJ MVP je napisao/la:Nemaš šanseGoalgetter je napisao/la:Kad ce ti izbori za forumasa godine![]()
![]()
Imam ja svog favorita za forumasa godine
don_burza osvajaLBJ MVP je napisao/la:Nemaš šanseGoalgetter je napisao/la:Kad ce ti izbori za forumasa godine![]()
![]()
- Megamon
- Kontakt:
Ako burza ne bude forumas godine ja odlazim sa foruma

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Nemojte da vadim iz naftalina brilijantne Portillove postove o Realu i Barceloni,sramota bi bila da on ne dobije nagradu..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
I tebe saaaaaaammmm sit baklaaaavoooooo, paramparamparam!
- Goalgetter
- Kontakt:

Burza !
Portillo i Paja

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Šteta što je Jimmy na vječnim lovištima, on bi ubjedljivo pobjedio 
Ovako jedini pravi kandidat je Paja
Ovako jedini pravi kandidat je Paja
Ž '21!
Dječice kako ste ,šta radite ,dira li vas ko
Pa Dylan čovjek bez dlake na jeziku to zaslužuje i još najveći **** ovdje

Pa Dylan čovjek bez dlake na jeziku to zaslužuje i još najveći **** ovdje
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja posluku porao onima koji bajram kolju,a kurban slave, niko ni da pisne o bajrambanci.
Čok ste zli, ČOK!
Čok ste zli, ČOK!
Sanjaj i toGoalgetter je napisao/la:Ma kakav ja, meni dovoljna titula za najboljeg strijelca ss.ba ligeLBJ MVP je napisao/la:Nemaš šanseGoalgetter je napisao/la:Kad ce ti izbori za forumasa godine![]()
![]()
![]()
![]()
Imam ja svog favorita za forumasa godine

Narod zna Dylan Dog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.