Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- Cautinho
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Bio bi red od mene da cestitam na 20 zasluzenoj tituli,i da se izvinem za sve provokativne postove na ovoj temi sa moje strane.
Keep walking.
Cuvajte cestitke dok ne bude i matematicki osigurana.
Nikad previse opreza. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
vazno je da smo dobili i sad smo na +15
Cart se dobro proveo u to ne sumnjam

Cart se dobro proveo u to ne sumnjam

- skolovaniprevarant
- Kontakt:
Ova firma samo raste 

Sretan 24. rođendan Kagawi.Nadam se da će mu iduća sezona biti dosta bolja nego ova prva. 

Sretan rođendan Kagawi, da sledeće sezone bude okosnica tima! i da pokaže i dokaže svoju genijalnost!
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 8525_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 8525_o.jpg
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
+15, odlicno nam ide na putu ka tituli!
Sinoc i ne bas utakmica kakvu sam ocekivao, ali s obzirom da je Fergie odmarao Rafaela i Evru nazad, te u sredinu stavio Giggsa, Andersona, Younga i Welbecka nije lose ispalo. Po meni je Rio igrac utakmice, osim onog fenomenalnog trka i asistencije za Rooneya odradio je odlican posao u odbrani, cistio je sve kako treba, tako da Reading nije imao nijednu ozbiljnu sansu.
Ostalo je jos 9 kola, potrebno nam je svega 13 bodova, uvjeren sam da je u ovom kolu sve odluceno kad je titula u pitanju.
Sinoc i ne bas utakmica kakvu sam ocekivao, ali s obzirom da je Fergie odmarao Rafaela i Evru nazad, te u sredinu stavio Giggsa, Andersona, Younga i Welbecka nije lose ispalo. Po meni je Rio igrac utakmice, osim onog fenomenalnog trka i asistencije za Rooneya odradio je odlican posao u odbrani, cistio je sve kako treba, tako da Reading nije imao nijednu ozbiljnu sansu.
Ostalo je jos 9 kola, potrebno nam je svega 13 bodova, uvjeren sam da je u ovom kolu sve odluceno kad je titula u pitanju.
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!
Chicharitoooooooo!
Ma sta ba? Tekma odlicna bila.Narin je napisao/la:Cartman je prisustvovao jednoj od najdosadnijih utakmica ove sezone.Šteta za njega,ali sigurno se dobro zabavio na stadionu i izvan njega.
Rutinski odrađivanje posla.Na korak do titule.

Super je sve bilo, samo nenormalno hladno na utakmici. Kisa i nekakav vjetar kakav nikad u zivotu nisam dozivio. Atmosfera je bila vrlo dobra u prvom poluvremenu, i srce puca kad 70 hiljada zagrmi. U drugom je bilo dosta mirno, ljudi se smrzli. A gledali smo i City u nekom Unitedovom pubu odma do stadiona, e tu je tek bilo veselo.

U glavnom, ako imate priliku obavezno otidjite. I grad je vrlo lijep, i cini mi se da je su skoro sve zgrade nove, ocito da se ima para. Ne da mi se sad nesto puno vise pisat, ipak sam se vozio u avionu ryanaira dva sata, slomio i noge i ledja, ali vrijedilo je.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- dr.van nostrand
- Kontakt:
@cartman

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
a slike? nadam se da imaš slike za podijelitCartman je napisao/la:Ma sta ba? Tekma odlicna bila.Narin je napisao/la:Cartman je prisustvovao jednoj od najdosadnijih utakmica ove sezone.Šteta za njega,ali sigurno se dobro zabavio na stadionu i izvan njega.
Rutinski odrađivanje posla.Na korak do titule.![]()
Super je sve bilo, samo nenormalno hladno na utakmici. Kisa i nekakav vjetar kakav nikad u zivotu nisam dozivio. Atmosfera je bila vrlo dobra u prvom poluvremenu, i srce puca kad 70 hiljada zagrmi. U drugom je bilo dosta mirno, ljudi se smrzli. A gledali smo i City u nekom Unitedovom pubu odma do stadiona, e tu je tek bilo veselo.![]()
U glavnom, ako imate priliku obavezno otidjite. I grad je vrlo lijep, i cini mi se da je su skoro sve zgrade nove, ocito da se ima para. Ne da mi se sad nesto puno vise pisat, ipak sam se vozio u avionu ryanaira dva sata, slomio i noge i ledja, ali vrijedilo je.

novčano, koliko te sve koštalo, ako nije tajna, a možeš i na pp napisat

The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Novcano hotel, avion i karte oko 500 KM, plus sto sam tamo potrosio.
A nismo previse slikali, jer ni na kraj pameti nije bilo da su u Engleskoj druge uticnice (tri rupice), pa smo cuvali bateriju mobitela.
Ali evo pogled, mozda 90 minuta prije tekme. U cosku smo sjedili, ali je dobro mjesto bilo. I u glavnom Englezi oko nas, tako da je bila dobra atmosfera:

Mogu stavit jos par kasnije ako zelite.
A nismo previse slikali, jer ni na kraj pameti nije bilo da su u Engleskoj druge uticnice (tri rupice), pa smo cuvali bateriju mobitela.

Ali evo pogled, mozda 90 minuta prije tekme. U cosku smo sjedili, ali je dobro mjesto bilo. I u glavnom Englezi oko nas, tako da je bila dobra atmosfera:

Mogu stavit jos par kasnije ako zelite.
Samo stavljaj.
Znači uživao si u pravom fudbalskom spektaklu sinoć.

O da, pogotovo sam uzivao u ubacajima Smallinga, ne bi se ni Beckham postidio.Narin je napisao/la:Samo stavljaj.![]()

Ali su Rio i Vidic odigrali fenomenalno. Kao u dobra, stara vremena.

- skolovaniprevarant
- Kontakt:
Posto se vratio moj forum best friend cart! Doslo je vrijeme da ja skolovaniprevarant priznam da sam paranojafredy.Opravdo sam svoj nick i dobro se pretvarao skoro pa 3 mj.Kada nas je cakir izbacio,nisam ulazio na int jer se ne bi iskontrolisao,poceo bi psovat vrijedjat itd.Titula je nasa paranojafredi is ready
.Pozdrav svima,posebice narinu,trxelu, i jos par momaka kojima je bilo zao sto sam poslan u Banovice.Pozdrav takodje i rooneyu88,s porukom da se ne sekira mozda njegov Chelsea osvoji Europa LIgu.Cartma buraz mogu mislit kako ti je bilo,dobro je da si se vratio citav.GGMU

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Al' si potrefio da od četiri najstandardnija igrača trojica izostanu jučer. Istina, Carrick je kasnije uš'o. Ma, bitno je da su tvoje omiljene debeljuce igrale.Cartman je napisao/la:O da, pogotovo sam uzivao u ubacajima Smallinga, ne bi se ni Beckham postidio.Narin je napisao/la:Samo stavljaj.![]()
Znači uživao si u pravom fudbalskom spektaklu sinoć.![]()
Ali su Rio i Vidic odigrali fenomenalno. Kao u dobra, stara vremena.

Odgledah snimak danas i ništa posebno. Rutinski odigrano. Na vrijeme postignut gol i onda kasnije, manje-više, ništa. Razlog slabije igre može biti i taj da su igrači su bili svjesni te šanse da se odlijepe na +15, te su vjerovatno zato i opreznije odigrali, a treba uzet i u obzir taj izmiksani sastav. Ipak, ima par pozitiva. Prva je peti ligaški clean sheet zaredom. Inače, generalno zadnja linija u drugom dijelu sezone izgleda sjajno, baš k'o prije. Mislim da su dva ključna razloga za to. Vidić (

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- Sportfanatik
- Kontakt:
Dobre šanse imamo i protiv Chelsee u replay matchu FA Cupa jer si možemo dopustiti odmarati neke prvotimce protiv Sunderlanda dok s druge strane Chelsea će u svojoj prvenstvenoj utakmici morati ići s prvim sastavom jer se bore za LP
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Je li u ovom pubu Cartmane?

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
skolovaniprevarant je napisao/la:Posto se vratio moj forum best friend cart! Doslo je vrijeme da ja skolovaniprevarant priznam da sam paranojafredy.Opravdo sam svoj nick i dobro se pretvarao skoro pa 3 mj.Kada nas je cakir izbacio,nisam ulazio na int jer se ne bi iskontrolisao,poceo bi psovat vrijedjat itd.Titula je nasa paranojafredi is ready.Pozdrav svima,posebice narinu,trxelu, i jos par momaka kojima je bilo zao sto sam poslan u Banovice.Pozdrav takodje i rooneyu88,s porukom da se ne sekira mozda njegov Chelsea osvoji Europa LIgu.Cartma buraz mogu mislit kako ti je bilo,dobro je da si se vratio citav.GGMU

Ne daj se Fredy.

@Henderson: Nije, zvao je se The Trafford cini mi se.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Vratio se sin razmetni
Opet će Mona imat' posla

Opet će Mona imat' posla

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Uh lijepo ga vidjetirio_Ferdy88 je napisao/la:Vratio se sin razmetni![]()

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.