Što se tiče samog kvaliteta igre, vrlo loši ste. Rastavljeni ste poprilično. Škaljić neprepoznatljiv nazad, po meni zbog onog starta nad Rovčaninom zaslužio je crveni jer je imao već žuti. Od njega sam očekivao mnogo više. Ovaj golman je cijeni kao da je slijep kod očiju. Tri puta je u prazno prolijetao, i na kraju ga je to koštalo. Naprijed skroz odsječeni. Tanko je ovo bgm, poprilično tanko.[/quote]
Korektno, svaka čast! Iako vas je sudija syeb'o, nema iživljavanja na ovoj temi, k'o navijači drugih "velikih" klubova. Objetivnost se mora pozdraviti! Sretno u nastavku sezone!

[/quote]
Samo bih dodao da podignu fizičku spremu još i po riječima naše RAje nisu imali nikakvih problema gore.Sretno pappy

[/quote]
Ma kakvih problema jos smo jednoj vasoj trebi koja studira ovde u gradu kupili kartu kaze dosla joj raja iz Mostara,,,dobra riba...kaze da nisam ozenjen dala bi mi broj a ovako jok sjebo me moj mali lopinas....nisam ga trebo voditi na tekmu...[/quote]
Hebo ga ti pa nije ti ni žena mahnita,nije ni ona malog samo na utakmicu poslala