FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nevidim čemu rasprava, Obuća je sam tražio raskid jer je najavio prije one revijalne utakmice da više nemože, godine čine svoje.
U novi boj...
Ovaj aldin stvarno zna oprati na ruke ja ne znam imali on i 12 god., jarane nije forum za tebe. 
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
- Burberry46
- Kontakt:
Stvarno je lik naporan, kako ofirno provocira, popusti se ti vise Sarajeva!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Emir Obuća je legenda Sarajeva, a "Željino dijete" isto kao i što su bili Dženan Uščuplić, Zeka Turković, Elvir Baljić...., ali je to manje bitno @Aldine. Emir Obuća će za koji mjesec napuniti 34 i već u predstojećoj sezoni ući u 35 godinu života. Ipak to i nisu male godine za igrača, a klub je procjenio da im treba neko mlađi. Valjda ljudi gledaju malo i u budućnost.
Sarajevo zadugo neće imati golgetera tipa Obuće, ali godine čine svoje. Obuća bude jedan u deceniji ili 15ak godina i to je tako.
Sarajevo zadugo neće imati golgetera tipa Obuće, ali godine čine svoje. Obuća bude jedan u deceniji ili 15ak godina i to je tako.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Bravo care to sam ceko da kazes ovom decku da nepise gluposti po forumu.!avlami97 je napisao/la:Emir Obuća je legenda Sarajeva, a "Željino dijete" isto kao i što su bili Dženan Uščuplić, Zeka Turković, Elvir Baljić...., ali je to manje bitno @Aldine. Emir Obuća će za koji mjesec napuniti 34 i već u predstojećoj sezoni ući u 35 godinu života. Ipak to i nisu male godine za igrača, a klub je procjenio da im treba neko mlađi. Valjda ljudi gledaju malo i u budućnost.
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
Elvir Baljić je prešao kod pitara da bi se mogao ispaliti iz rata. To je ona "famozna" turneja.avlami97 je napisao/la:Emir Obuća je legenda Sarajeva, a "Željino dijete" isto kao i što su bili Dženan Uščuplić, Zeka Turković, Elvir Baljić...., ali je to manje bitno @Aldine. Emir Obuća će za koji mjesec napuniti 34 i već u predstojećoj sezoni ući u 35 godinu života. Ipak to i nisu male godine za igrača, a klub je procjenio da im treba neko mlađi. Valjda ljudi gledaju malo i u budućnost.
Nisam ja rekao da on sada može igrati 90 minuta, ali isto tako nije trebao biti otjerani iz kluba. Moga je biti na klupi i naravno ulaziti kad je potrebno iskustvo i igrač koji zna dati gol. Niko meni ne može reći da je Krpić, neki Haskić bolji od Obuće pa i u 33 godini života. Igrač koji je uradio za Sarajevo :avlami97 je napisao/la:Emir Obuća je legenda Sarajeva, a "Željino dijete" isto kao i što su bili Dženan Uščuplić, Zeka Turković, Elvir Baljić...., ali je to manje bitno @Aldine. Emir Obuća će za koji mjesec napuniti 34 i već u predstojećoj sezoni ući u 35 godinu života. Ipak to i nisu male godine za igrača, a klub je procjenio da im treba neko mlađi. Valjda ljudi gledaju malo i u budućnost.
- četvrti najbolji strijelac Kluba svih vremena
- najbolji strijelac Kluba u poslijeratnom periodu
- najbolji strijelac Kluba u UEFA-inim takmičenjima svih vremena
- najbolji strijelac Kluba u Premijer ligi BiH svih vremena
- najbolji strijelac Kluba u Kupu BiH svih vremena
- najbolji strijelac Premijer lige BiH u sezoni 2002/03
- sa Sarajevom osvojio jednu titulu (2006/07) i dva Kupa (2001/02, 2004/05)
- najbolji strijelac Kluba u šampionskoj sezoni 2007. godine
- strijelac odlučujućeg gola u borbi za šampionsku titulu 2007. godine
- najbolji strijelac Kluba u Kupu u sezoni 2001/02
- najbolji strijelac Kluba u Kupu u sezoni 2004/05
- strijelac oba gola u dvije utakmice finala Kupa BiH 2005. godine
Neko se nadovezao priče mladih igrača Sarajeva kako ne trebaju igrati ako ne zaslužuju, nego ih treba tjerati kad dođu neki ljudi koji imaju druge interese, a ne da od djeca koja su provela i 15 godina u Sarajevu otjeraju, a dovode neke Karamtiće ili šta već. Momci nisu dobili priliku da se pokažu, i ako su dobili odigrali su dvije ili tri utakmice. Evo primjer malog Ibre Hodžića, gradsko dijete, momak se trudio trenirao cijeli život i na kraju ga uvale jednu utakmicu protiv Širokog, nije bio na nivou i odmah ga otjeraju, a dovedu nekog pjevača Pantića da mu daju platu, a naše gradsko dijete nek konobariše. Sramota ..
Ako je i jedan forumaš rođen u Sarajevu, a piše ove gore komentare, neka se poklopi fino i ne piše stvari u koj enije upučen.
Mogu glavu dati da nema pet ljudi iz Sarajeva ..
Zadnja izmjena: Aldinn1, dana/u 21 jun 2012, 14:15, ukupno mijenjano 3 puta.
Potpis!
fcsarajevo.baDresovi uskoro u zvaničnim fan shopovima - FK Sarajevo u opremi LESCON i u sezoni 2012/13
Fudbalski Klub Sarajevo će i u sezoni 2012/13 u svim takmičenjima na međunarodnoj i domaćoj sceni nastupati u opremi LESCON.
- "Bili smo u pregovorima sa nekoliko proizvođača opreme, te smo se na kraju ponovo odlučili za Lescon opremu. Pored opreme za treniranje i dresova za takmičenje prvog tima, uskoro će se u oba Bordo Fan Shopa naći sve tri garniture dresova koje naši simpatizeri i navijači željno iščekuju" - potvrdio je za fcsarajevo.ba direktor kluba Dino Selimović.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Kako je tuzno biti ti hahaAldinn1 je napisao/la:Tužno mi je ovo gledati fkt. Mi smo dva največa kluba u BiH i trebali bi i vi kao Željo gurati po malo našu djecu, a ne ih tjerati iz kluba. Pa onda tjerati legende kluba kao što je Obuća, a dovodite neke napadaće iz Lukavice ili odakle je već- Stvarno sramota ..
I onda neko kaže kako nas nema nigdje, pa kako će nas i biti ..
Joj aldinne ti baš smaraš......hajde što smaraš kod nas, ali što tebe boli k. koga su oni otjerali. Meni je npr. drago što im je otišao Obuća. Siguran sam da im je on bio najkvalitetniji napadač poslije Huseinovića (čak i ako je u godinama). Ali ti baš smaraš.
-
bordobijeli
- Kontakt:
ljudi pa ja neznam zasto uopste komentarisete postove od aladina 1 .ocito je da svaki njegov post provokacija.kada je izvlacenje 1 pretkola evropske lige
25.junabordobijeli je napisao/la:ljudi pa ja neznam zasto uopste komentarisete postove od aladina 1 .ocito je da svaki njegov post provokacija.kada je izvlacenje 1 pretkola evropske lige
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Aldinn1 je napisao/la:Niko meni ne može reći da je Krpić, neki Haskić bolji od Obuće pa i u 33 godini života.
Trener drugacije procijenjuje i uvjeren sam da tu uveliko grijesi
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://fcsarajevo.ba/info.php?n=534" onclick="window.open(this.href);return false; aj malo pocnite citati...dr.van nostrand je napisao/la:Aldinn1 je napisao/la:Niko meni ne može reći da je Krpić, neki Haskić bolji od Obuće pa i u 33 godini života.Trener drugacije procijenjuje i uvjeren sam da tu uveliko grijesi
niko ga nije otjerao,sam je procjenio da vise ne moze...i svaka mu cast..nije suga kao pojedinci koji vise na terenu nmg meda hoce nesta na guzove..e pa moglo je dok je Fazlagic bio...vise nema..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta serete vise koji ****

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ma covjek ih lozi,i treba kad se na njega pale.!! 
-
pitarturbe
- Kontakt:
jel neko bolje upoznat sa ovim clanskim kartama,kad ce se moci kupiti u ostalim gradovima npr. Travnik? ovdje u mom gradu ima dosta simpatizera FKS i mislim da cemo svi koji nemamo clansku kartu odmah je kupiti i na taj nacin pomoci nasem voljenom klubu!za bordo bijele za bordo bijele samo za nasu ljubav najvecu...
Evo ga taze vijest za bordo braću širom BiHpitarturbe je napisao/la:jel neko bolje upoznat sa ovim clanskim kartama,kad ce se moci kupiti u ostalim gradovima npr. Travnik? ovdje u mom gradu ima dosta simpatizera FKS i mislim da cemo svi koji nemamo clansku kartu odmah je kupiti i na taj nacin pomoci nasem voljenom klubu!za bordo bijele za bordo bijele samo za nasu ljubav najvecu...
Bliže navijačima širom BiH - Uspostavlja se mreža ovlaštenih povjerenika FK Sarajevo
Potpisivanjem prvih ovlaštenja od 21.06.2012. godine počelo je uspostavljanje mreže ovlaštenih povjerenika FK Sarajevo koji će u ime i za račun Kluba moći vršiti učlanjivanje u klub, te prodaju sezonskih ulaznica.
- "Ovo je veliki dan za Fudbalski klub Sarajevo i sve naše navijače. Sretan sam što na ovaj način mogu biti dio kluba za koji živim." - riječi su Ahmeda Sokolovića, prvog ovlaštenog povjerenika FK Sarajevo.
- "Cilj ovih aktivnosti je prvenstveno širenje članstva u FK Sarajevo, jer objektivno postoje hiljade bordo navijača kojima nije žao dati 20 KM za članstvo, ali se teško odluče da odu u Klub i učlane se. Kontinuiranim učlanjivanjem putem mreže povjerenika u Sarajevu, ali i u svim gradovima širom Bosne i Hercegovine, naša je pretpostavka da je moguće učlaniti novih hiljadu navijača do kraja ove godine, a kasnije i puno više." - optimističan je u svojim prognozama Sokolović.
U planu je da u Kantonu Sarajevo operiše između 8 i 10 ovlaštenih povjerenika, te po jedan ovlašteni povjerenik u općinama gdje vjerujemo da FK Sarajevo ima dosta svojih simpatizera i navijača - Goražde, Olovo, Donji Vakuf, Travnik, Konjic, Lukavac, Banovići, Tešanj, Bihać, Cazin, Bosanska Krupa, Velika Kladuša, Ključ, Sanski Most, Doboj, Gradačac, Gračanica, Maglaj, Visoko...
- "Vjerujemo da uz Loyalty Bordo Card projekat, kroz koji članovi FK Sarajevo mogu ostvarivati različite pogodnosti i popuste kod partnera projekta, članstvo u Klubu dobija novu dimenziju. U planu je da članska karta uskoro postane i ulaznica za sve utakmice, tako da smo u fazi razvoja tog sistema sa agencijom Echoes / KupiKartu.ba" - kazao je Senad Kapetanović, vođa LBC projekta i jedan od ovlaštenih povjerenika FK Sarajevo.
fcsarajevo.ba
Svaka čast vašoj upravi na ovom potezu.Pametni ljudi na sve moguće načine pokušavaju uzeti pare navijačima kojih ima po cijeloj BiH.Trebali bi se ovi naši "marketinški stručnjaci", malo ugledati na ovo.
DRUG NEBI TI PUNCA
Doće Buki opet na instrukcijebagrcavi je napisao/la:Svaka čast vašoj upravi na ovom potezu.Pametni ljudi na sve moguće načine pokušavaju uzeti pare navijačima kojih ima po cijeloj BiH.Trebali bi se ovi naši "marketinški stručnjaci", malo ugledati na ovo.