FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Klicete i vi svome amaru i zuji i svim njihovim odlukama slijepo, svima nastojite zabosti noz u ledja onako hinjski kafanski a onda ocekujete da prema vama neko ima kulturno ophodjenje, kako da nealan ford 26 je napisao/la:Jel moguce procitati ista pametno ovdje sem prepucavanja frustrirane omladine, nekoliko ljudi nalozi cijelu masu, strasno. Zujo i Blekic ista ****, ovaj drugi pokazao zavidan nivo kulture, a masa klice na to, jbt pa gdje zivimo.

Ja NIKAD nisam spomenuo da sam neki stariji Manijak, ja sam medju mladjima, cisto da se zna.Popović Lazar je napisao/la:
Što se tiče tribine,večeras polovica navijača na jugu su derbi navijači ili oni koji dolaze samo kada našem klubu ide,navijanje je bilo fenomenalno,ne mogu ovih navijača što se izjašnjavaju kao manijaci (STARIJI) prvenstveno mislim na onog što je napisao da su horde svjetlosne godine ispred nas.Prvo ti da imaš tolike godine koje pričaš ne bih gledao šta mi radimo na tribini nego bih gleda'o utakmicu k'o penzioner...
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Kupio babo kompjuter da dijete komentarise malo tekmiceee...KARL HAJNC je napisao/la:Imam li potrebe išta komentarisati.......MNOGO SMO JAKI......Ustvari-PREVIŠE SMO JAKI
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Pitari,do sad sam vas iole cijenio,ali poslije ove pjesme "tata šlagiran",ste sami pokazali koja ste seljadija,papci i kompleksaši.
ali nema para,sve se rastalilo....
-
- Kontakt:
Nek si se ti registrovao da nam to kažeš.....STRAŠNI NAVIJAČPopović Lazar je napisao/la:Da objasnim neke stvari djeci,balavurdiji ovoj...
Kao prvo ko ste vi da pišete na forumu sportsport.ba stvari o našem vođi,ovo je forum otvorenog tipa gdje i najmlađe dijete može pročitati kakve vi gluposti pišete.Mangupi ste svi kada se krijete iza tastature
Hajnc,megamon,elektrika to su djeca provjerevno,nijedan nema više od 15 godina.
Što se tiče tribine,večeras polovica navijača na jugu su derbi navijači ili oni koji dolaze samo kada našem klubu ide,navijanje je bilo fenomenalno,ne mogu ovih navijača što se izjašnjavaju kao manijaci (STARIJI) prvenstveno mislim na onog što je napisao da su horde svjetlosne godine ispred nas.Prvo ti da imaš tolike godine koje pričaš ne bih gledao šta mi radimo na tribini nego bih gleda'o utakmicu k'o penzioner...
Molim administraciju da ovu djecu ukloni sa foruma..
Igru neću komentarisati,igrači nisu imali volju za nešta više.. VEČERAS SMO SVI VIDJELI ŠTA NAM ZNAČI LAZAR POPOVIĆ!
Bilo bi dobro da izvucemo kitarluk u kupu, bas bi bilo dobro.
Dobro ih je blekic papcina izdresiro, nesmije niko maknut dok on ne prne, tek su sad dno dna
Nismo veceras odigrali na nivou, al fakat bez Laze neide pa ne ide
Dobro ih je blekic papcina izdresiro, nesmije niko maknut dok on ne prne, tek su sad dno dna
Nismo veceras odigrali na nivou, al fakat bez Laze neide pa ne ide
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
- Popović Lazar
- Kontakt:
Za tvoju informaciju za razliku od tebe sam strašan,imam duplih tvojih godina i prošao sam mnogo toga što ti nisi,umjesto što piskaraš po cijeli dan gluposti po forumu uzmi knjigu sad će srednja škola...Pratim odavno ovaj forum mada je čista glupost,pišem na tm.orgKARL HAJNC je napisao/la:Nek si se ti registrovao da nam to kažeš.....STRAŠNI NAVIJAČPopović Lazar je napisao/la:Da objasnim neke stvari djeci,balavurdiji ovoj...
Kao prvo ko ste vi da pišete na forumu sportsport.ba stvari o našem vođi,ovo je forum otvorenog tipa gdje i najmlađe dijete može pročitati kakve vi gluposti pišete.Mangupi ste svi kada se krijete iza tastature
Hajnc,megamon,elektrika to su djeca provjerevno,nijedan nema više od 15 godina.
Molim administraciju da ovu djecu ukloni sa foruma..
Igru neću komentarisati,igrači nisu imali volju za nešta više.. VEČERAS SMO SVI VIDJELI ŠTA NAM ZNAČI LAZAR POPOVIĆ!
Ako hoćeš javi mi se na pp,da razmjenimo podatke .
Hajde lazare,hajde Lazare..
- alan ford 26
- Kontakt:
Ovdje bas nema svrrhe diskutovati, svak tjera svoje, pisu kojekakve gluposti, admini ne rade svoj posao, otvorite temu za prepucavanje, il mozda bolje da se ovako nadjete pa se izbodete medjusobno i svi sretni, vi nenoromalni i ovi drugi, bice nam onda svima bolje, a ti UPS ocito ne zelis da skontas, ili imas premalo godina pa jednostavno ne mozes da skontas o cemu ja govorim. Kazem da je sramno ponasanje i i zuje i tog vaseg blekica, koji sebe nazivaju nekakvim predsjednicima, jedino sto su uspjeli da nahajcaju raju.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Tica by himself
valjal' trenerkica? Bice tuljumbi poslije tekma?

Al papicno iz Sandzaka , nosatel jos trenerke i cipele?UPS je napisao/la:Tica by himself![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovaj Karl ima shatro 33godine , pa idiote visis na forumu kakav ti i 33 godine maloumnice
Najaktivniji/a u temi:
FK Željezničar
(63 post(ov)a / 49.61% od postova korisnika/ce Ovo je Karl Kita , komplex boy
Zadnja izmjena: Medixon, dana/u 24 okt 2010, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!
neznam karl hajnc sjecas li se koride na kosevu prije rate, glavna fora tad je bio bik po imenu Rumenige, tj Karl Hajnc
Stvarno ste bijedni kad se nerijesenom rezultatu radujete ko dste osvojili titulu
nesto je trulo u klubu torpedo, cim blekonja ovoliko zakuhava
zivi bili pa vidjeli
Stvarno ste bijedni kad se nerijesenom rezultatu radujete ko dste osvojili titulu
nesto je trulo u klubu torpedo, cim blekonja ovoliko zakuhava
zivi bili pa vidjeli
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
-
- Kontakt:
Mogli ste mi zabraniti dolazak na grbavicu,ali ovdje mi nečete zabraniti da iznosim svoje mišljenje,ovaj forum nije tvoja privatna prčija....KHAJ PHIČEsamir_tm87 je napisao/la:KARL HAJNC jos nije banovan admine , banuj ga vise jeb ote on ako ga nesh banovat , banuj mene
POPOVICU BRATE bolje ti je obrisi se odavde samo ce ti ici na ku.rac bezze ovi hajncovi , giganti i tako ti
- Popović Lazar
- Kontakt:
Samire dječurlija tipa hajnca,elektrike,megamona isprovocirati me ne može,pišu gluposti na koje odgovarajusamir_tm87 je napisao/la:KARL HAJNC jos nije banovan admine , banuj ga vise jeb ote on ako ga nesh banovat , banuj mene
POPOVICU BRATE bolje ti je obrisi se odavde samo ce ti ici na ku.rac bezze ovi hajncovi , giganti i tako ti
sa naše strane,Željezničar je uvijek bio bolji i uspješniji klub od fk torpeda za koji je prije rata radio i ratni zločinac radovan karadžić (mada je to ne bitno)..Zato me i ne čudi što pišu gluposti i pjesme koje dolaze od njihovih vođa upućene familiji OSIM !
Pustite' djecu neka valjaju gluposti...
Hajde lazare,hajde Lazare..
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Nemojte tako... kupio babo kompjuter da se dijete izjasni...samir_tm87 je napisao/la:KARL HAJNC i UPS jos niSU banovanI admine , banuj ga vise jeb ote on ako ga nes banovat , banuj mene
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Koreografija i bakljada fenomenalno teska zadaca za kone........ Navijanje je bilo extra,iako se neki ne slazu o repertoaru pjesama,treba ovo treba ono,po meni zvucalo je extra dobro,na trenutke fenomenalno.
Trebali bi smo se ovog drzatamerosm je napisao/la:
Pustite ih ljudi nek ispoljavaju svoje frustracije, ako ce im biti lakse ja sam za. Samo ih ignorisite, to ih vise boli nego kada im odgovarate.

- samir_tm87
- Kontakt:
Popović Lazar je napisao/la:Samire dječurlija tipa hajnca,elektrike,megamona isprovocirati me ne može,pišu gluposti na koje odgovarajusamir_tm87 je napisao/la:KARL HAJNC jos nije banovan admine , banuj ga vise jeb ote on ako ga nesh banovat , banuj mene
sa naše strane,Željezničar je uvijek bio bolji i uspješniji klub od fk torpeda za koji je prije rata radio i ratni zločinac radovan karadžić (mada je to ne bitno)..Zato me i ne čudi što pišu gluposti i pjesme koje dolaze od njihovih vođa upućene familiji OSIM !
Pustite' djecu neka valjaju gluposti...
i ja sam bio imun prije jedno godinu dana al onda ti dosadi kako non-stop vrijedja jedan te isti lik a jos nije banovan

Rumen u licu i perut u kosi,
carape bijele na cipele nosi,
smrad iz usta i cure mu sline,
takav je pitar sa sjeverne tribine
Zadnja izmjena: samir_tm87, dana/u 24 okt 2010, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
etmangupp je napisao/la:SVI U NAPAD MRTAV JE HASEizjava1 je napisao/la:Mama ti je k***a,
tata slagiran,
brkovi ti ruzni,
ti retardiran.
khaj phice !!!

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Utakmica jako losa,derbi svake godine igraju sve losije generacije oba kluba.Sarajevo zasluzeno odnijelo bod,posto dosli to uzeli.tacno je da nisu imali sanse na utakmici ali valja ipak pokrivati teren sa 8 igraca.Mi lose i takvi ipak stvorili tri zicera koji se nesmiju promasaiti ali fudbal je to idemo dalje.Objektivno kvalitet obadvije ekipe nista posebno(licno misljenje) i mislim da i mi i pitari netrebamo se previse zanositi i ocekivati,sreca da su i drugi timovi slicnog kvaliteta pa se eto ko mozemo boriti za izlazak u Evropu.Od danasnjeg derbija rezultatski navise profitirao Borac.Sto se tice navijanja,galama i bakljada dobra,rijecnik ocajan.Svake godine isto u derbiju obadvije skupine (danas ne mislim na navijace Sarajeva ali inace i oni to rade isto kada su prisutni)vise psuju majke i ostalo nego sto spominju svoj klub.Meni nijedna majka navijaca Sarajeva nije nista kriva i postujem je kao svoju,pa ljudi u porodicama imate da dva brata ili otac i sin navijaju za razlicite timove.Krajnje je vrijeme da to prestane.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, WeekendOffender i 48 gostiju.