FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 11 mar 2014, 11:04

Koliko smo samo dobili dolaskom ovog igraca. 8-)
Tek smo poceli ubirati plodove njegovim talentom a sta ce kasnije biti ne smijem ni pomisliti. :mrgreen:

[youtube][/youtube]
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 11 mar 2014, 12:29

Sta vi mislite jel puno?
150 Eura za dvije karte FC Bayern-Bayer Leverkusen za subotu...

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 11 mar 2014, 12:35

Koji sektor ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 11 mar 2014, 12:37

ceze je napisao/la:Koji sektor ?
Osttribüne Oberrang Kat. 2
Block 326 Reihe 18 Platz 13/14

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 11 mar 2014, 13:01

BAYERN je 90 minuta udaljen od plasmana u četvrtfinale Lige prvaka. Aktualnim prvacima Europe na Allianz Arenu stiže Arsenal, koji je u prvom ogled izgubio s glatkih 2:0.

Momčad Josepa Guardiole ne mora srljati u uzvratu, dok gosti iz Londona u Münchenu idu na sve ili ništa.

"Da, 2:0 je odličan rezultat za nas, ali to ništa ne znači. Imamo odličnu priliku plasirati se u četvrtfinale Lige prvaka, koja nam je bitnija od Bundeslige i znamo da se tu moramo dokazati", rekao je Guardiola.

"Igrači imaju zadatak koji glasi: ne smijemo primiti pogodak! Iako imamo pristojnu prednost, moramo tražiti pobjedu i siguran sam da ćemo tako igrati", poručio je trener Bayerna, koji će eventualnu pobjedu posvetiti Uliju Hoenessu. Predsjednik Bayerna nedavno je priznao kako je utajio porez i to u iznosu od 4.9 milijuna dolara, a sada se nada da će ga to priznanje spasiti od zatvorske kazne.

"Hoeness je najvažnija osoba u našem klubu, a mi mu najbolje možemo pomoći tako da pobijedimo za njega", rekao je Pep, dok se Toni Kroos nadovezao: "On je naš predsjednik i igrat ćemo za njega".

"Wenger je jedan od najboljih trenera na svijetu"

Za razliku od Josea Mourinha, Guardiola misli sve najbolje o Arseneu Wengeru.

"On je iskusan. Zna sve o Arsenalu, poznaje svakog igrača i njegova momčad uvijek dođe do osmine finala Lige prvaka. Wenger odlično radi s mladim igračima, koji napreduju iz sezone u sezonu. Mislim da je Wenger jedan od najboljih trenera na svijetu", rekao je Pep, koji je za kraj nadodao:

"Arsenal je možda i najsnažnija momčad protiv koje smo igrali ove sezone. Sutrašnja utakmica za nas je poput finala i želim da se igrači tako i ponašaju".

"Özil će vam pokazati zašto je fenomenalan igrač"

S druge strane, Arsene Wenger vjeruje u čudo. Kako i ne bi kada je njegova momčad na posljednjem gostovanju u Münchenu slavila s 2:0.

"Zamislite samo kakva bi to pobjeda bila. Ako smo ih mogli pobijediti prošle godine, siguran sam da ih možemo i ove. Sve je moguće! Moja ekipa ima strašnu ambiciju i želju, a ako odigramo utakmicu sezone uvjeren sam da ćemo slaviti", rekao je Wenger.

"Bayern je najbolja momčad Europe u ovom trenutku, statistika je protiv nas u tom ogledu, ali polako, vidjet ćemo kako će sutra to izgledati. Mi imamo četvoricu Nijemaca u sastavu. Gnabry, zatim Podolski koji je u dobroj formi, Mertesacker je postao jedan od najboljih igrača u Engleskoj, a Özil je fenomenalan igrač i uvjeren sam da će vam to pokazati protiv Bayerna", za kraj će Francuz.

Utakmica između Bayerna i Arsenala na rasporedu je u utorak od 20:45 sati.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 11 mar 2014, 13:03

Braveheart23 je napisao/la:Sta vi mislite jel puno?
haman pa jedna plata kod privatnika u bih ;)

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 11 mar 2014, 13:05

S obzirom da si ti negdje ovdje,jeste skupo:
slika

Ali opet,to je derbi...ako nikad prije nisi bio na Bayernovoj utakmici,a imas priliku sad otici,kupi :D
#miasanmia

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 11 mar 2014, 13:31

strijelci za bayern roben,mancukic i gece

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 11 mar 2014, 13:36

Po meni nije,pogotovo ako do sada jos nisi bio ni na jednoj tekmi.Inace,kladim se da nas je vise s ovog foruma bilo na Bayernovoj tekmi nego zutokljunaca sa Dortmundove teme na Borussinoj.Jednostavno dominiramo u svakom mogucem sceneriju nad prije svega zavidnim navijacima Bayerna a tek onda navijacima Borussije 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 11 mar 2014, 13:51

Braveheart23 je napisao/la:
Osttribüne Oberrang Kat. 2
Block 326 Reihe 18 Platz 13/14
Ne znam šta bi ti rekao :mrgreen:
Ma i nije skupo jer ipak ideš prvi put, gledat ćeš jednu od najboljih ekipa na svijetu, protivnik sasvim solidan, derbi kola. Uglavnom, pamtiti ćeš dok si živ.
Inače je po meni to dosta visoka cijena s obzirom na cijene karata u Bundesligi, pogotovo ako bi išao par puta godišnje, ali u tvom slučaju je uredu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 11 mar 2014, 14:35

gerdmuller je napisao/la:
Po meni nije,pogotovo ako do sada jos nisi bio ni na jednoj tekmi.Inace,kladim se da nas je vise s ovog foruma bilo na Bayernovoj tekmi nego zutokljunaca sa Dortmundove teme na Borussinoj.Jednostavno dominiramo u svakom mogucem sceneriju nad prije svega zavidnim navijacima Bayerna a tek onda navijacima Borussije 8-)
Sto je i logicno, jer otici iz BiH do minkena mozes takorekuc' i biciklom, dok do Dortmunda je ipak malo duzi put.

Sarajevo - Minken 1000 kilometara, Sarajevo - Dortmund cini mi se 1600.

Plus sto za tekmu BVB-a ne mozes lako doci do ulaznice, ipak su to najvjerniji navijci u Njemackoj, a Boga mi i sire 8-)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 11 mar 2014, 14:45

Kad citam nebuloze nekih arsenalovih navijaca, brate samo mi dodje da zavrsimo ovu utakmicu da predjemo nasom panzer divizijom preko londonske pjesadije i da zavrsimo tu pricu...

Ovo se vise ne moze citat sta se spominje te neke rezervne postave... jaoooooo ajte na sakeeeee..

veceras sto jace bez opustanja, odmah u kost, rjesit sve 8-)
FC Bayern !!!!!

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 11 mar 2014, 14:50

bice slobodno mjesto na kojem inace sjedi uli :mrgreen:

nego, momciluci, kaj prognozirate :?
ja kaem da arsic zabija edan, ali ce primiti 4 komada 8-)
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 11 mar 2014, 14:53

kraljttbvb je napisao/la:Sto je i logicno, jer otici iz BiH do minkena mozes takorekuc' i biciklom, dok do Dortmunda je ipak malo duzi put.
ako je a3 slobodan, a najcesce je slobodan, od minhena do domuzistana ne treba vise od 4-5 sati.
tuzla-domuzistan 1500 km.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 11 mar 2014, 14:54

Ja samo molim Boga da ne bude glupih penala,crvenih i da pobjedimo,ne mogu vise slusat POJEDINE topnike s njihovim argumentima i s.ranjima,ne mogu da im ne odgovorim boli me dusa kad cujem svakakve glupoti :D ,znaci hocu pobjedu 11 vs 11 bez penala uz to ak moze a moze sa 2-3 gola razlike :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 11 mar 2014, 14:56

Jeli kod nas samo Danteu prijeti suspenzija ako dobije žuti za četvrtfinale :?:
Možda štoperi ipak budu Javi-Jerome
sekerbay je napisao/la:
bice slobodno mjesto na kojem inace sjedi uli :mrgreen:

nego, momciluci, kaj prognozirate :?
ja kaem da arsic zabija edan, ali ce primiti 4 komada 8-)
3:0 razbićemo ih slično kao 7UPcelonu prošle godine na Alianz Areni 8-)

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 11 mar 2014, 15:01

Samo da se i ovo zavrsi jednom, pa da skinemo s vrata ovu djecurliju.
Bilo kakva pobjeda, bez primljenog gola bila bi sasvim ok.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 mar 2014, 15:05

Nema opuštanja i želim maksimalno zalaganje. Ne želim da se ponovi prošla sezone, s tim prije da sam ih gledao protiv Liverpool-a u gostima gdje su nastradali. Tada sam rekao da Pep-a treba odmah izbaciti ako ispadne od ekipe koja prima pet komada.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 11 mar 2014, 15:21

Duel Davida i Golijata, veliki, veliki Bayern i maleni Arsenal. 8-)

Sve zavisi od naših momaka, to je valjda jasno. Ali interesuje me za koje igrače će se Pep odlučiti.
Otkako je bio onaj skandal sa plasiranjem internih informacija u medije, više ne znamo koja će ekipa početi. Ma ni blizu.
Nadam se da će Ribi početi, a Muller iza Mandžukića. Gotze bi mogao raditi čuda kada uđe s klupe.
Kroos obavezno u prvoj, jedino protiv Arsenala ga i želim gledati. :twisted:

Inače, da obavijestim raju da sam bio banovan, zlobni moderator koji se odaziva na ime Geronimo me smaknuo. Haman ga neki Klare navratio. :evil:

I da, umalo da zaboravim:

Pravda za Ulija!
Uli heroj, a ne zločinac!
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 11 mar 2014, 15:26

Aktuelni prvak Evrope Bayern i ove sezone je nezadrživ, tamo gdje je Yupp Heynckes završio otpočeo je Pep Guardiola koji je čini se napravio savršen tim.
Bavarski gigant se nalazi na pravom putu da postane prvi tim koji je odbranio titulu prvaka Evrope, a koliko su fudbaleri Bayerna zapravo dominantni govori i statistika iz posljednjih šest mečeva.

Naime, oni su na posljednjih šest utakmica svojim protivnicima dopustili samo dva šuta u okvir gola, dok je Manuel Neuer imao mogućnost da reaguje u dva navrata njegovi saigrači su postigli 26 golova.

Interesantan je podatak da ukoliko uklonimo Neuera sa gola i za svaki udarac u okvir uračunamo primljeni pogodak Bayern bi na posljednjih šest mečeva ostvario četiri pobjede i dva remija. U suštini možda ovoj fudbalskoj velesili i ne treba golman.

Sta mislite a 8-) da odmorimo noera da im damo prednost veceras :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.