Tek smo poceli ubirati plodove njegovim talentom a sta ce kasnije biti ne smijem ni pomisliti.

[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Osttribüne Oberrang Kat. 2ceze je napisao/la:Koji sektor ?
haman pa jedna plata kod privatnika u bihBraveheart23 je napisao/la:Sta vi mislite jel puno?
150 Eura za dvije karte FC Bayern-Bayer Leverkusen za subotu...
Po meni nije,pogotovo ako do sada jos nisi bio ni na jednoj tekmi.Inace,kladim se da nas je vise s ovog foruma bilo na Bayernovoj tekmi nego zutokljunaca sa Dortmundove teme na Borussinoj.Jednostavno dominiramo u svakom mogucem sceneriju nad prije svega zavidnim navijacima Bayerna a tek onda navijacima BorussijeBraveheart23 je napisao/la:Sta vi mislite jel puno?
Ne znam šta bi ti rekaoBraveheart23 je napisao/la:Osttribüne Oberrang Kat. 2ceze je napisao/la:Koji sektor ?
Block 326 Reihe 18 Platz 13/14
Sto je i logicno, jer otici iz BiH do minkena mozes takorekuc' i biciklom, dok do Dortmunda je ipak malo duzi put.gerdmuller je napisao/la:Po meni nije,pogotovo ako do sada jos nisi bio ni na jednoj tekmi.Inace,kladim se da nas je vise s ovog foruma bilo na Bayernovoj tekmi nego zutokljunaca sa Dortmundove teme na Borussinoj.Jednostavno dominiramo u svakom mogucem sceneriju nad prije svega zavidnim navijacima Bayerna a tek onda navijacima BorussijeBraveheart23 je napisao/la:Sta vi mislite jel puno?
bice slobodno mjesto na kojem inace sjedi uliceze je napisao/la:Koji sektor ?
ako je a3 slobodan, a najcesce je slobodan, od minhena do domuzistana ne treba vise od 4-5 sati.kraljttbvb je napisao/la:Sto je i logicno, jer otici iz BiH do minkena mozes takorekuc' i biciklom, dok do Dortmunda je ipak malo duzi put.
3:0 razbićemo ih slično kao 7UPcelonu prošle godine na Alianz Arenisekerbay je napisao/la:bice slobodno mjesto na kojem inace sjedi uliceze je napisao/la:Koji sektor ?![]()
nego, momciluci, kaj prognozirate![]()
ja kaem da arsic zabija edan, ali ce primiti 4 komada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.