English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
United stagnira
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Junajted u prvom pol teska qrna ,ali sacekajmo drugo ,vec ce nesto Olandez smisliti 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Doktor Eriksen svojim razigravanjima razbija sredinu, ubrzava tempo te rasterecuje Brunu, da ovaj radi ono sto najbolje zna.
Jest spor, ne moze preko 50ak minuta na nekom vecem nivou ali i kao takav je mnogo vazan. Dzaba Mountu sva pluca svijeta, kada ovim presingom precesto ostavlja Kazu samog na vjetropirini.
ETH da bi uspio u zamislima, dugorocno treba agilnijeg beka umjesto rahiticnog Shawa, a vcrs vratit Rasha na prirodnu poziciju te sto prije gurat Danca, da poveze ovo malo jada.
Jest spor, ne moze preko 50ak minuta na nekom vecem nivou ali i kao takav je mnogo vazan. Dzaba Mountu sva pluca svijeta, kada ovim presingom precesto ostavlja Kazu samog na vjetropirini.
ETH da bi uspio u zamislima, dugorocno treba agilnijeg beka umjesto rahiticnog Shawa, a vcrs vratit Rasha na prirodnu poziciju te sto prije gurat Danca, da poveze ovo malo jada.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Pa uz tijelo jeste bila, ali je opet rukom uštopao loptu. Znači opet je donekle proširio tijelo.
Al ako ćeš iskreno, draže mi je što nije svirao
pravda za mnoy
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Prosle sezone smo gubili dva razlike na poluvremenu u ovo doba
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Meni se cinilo da bi ga u prsa pogodila i da nije bilo ruke, mozda i grijesimVivaLaStella je napisao/la: ↑14 avg 2023, 21:55Pa uz tijelo jeste bila, ali je opet rukom uštopao loptu. Znači opet je donekle proširio tijelo.
Al ako ćeš iskreno, draže mi je što nije svirao
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Hahaha, liverpulov i cityjev igrac izvode penale u poluvremenu tekme na traffordu.
Mocno.
Mocno.
CPOJ
Kako ih covjek lako prolazi sta je ovo
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Cijelu utakmicu su jednostavno fizicki nadmocniji kao da seniori igraju protiv juniora. Otresaju ih u svakom duelu ko djecu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ovaj Sarabia nema IQ ni 20.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kako ljudi lijepo igraju, šta je ovo 
Nadtrčali nas ljudi i usput ižvakali. Nevjerovatno kakve reakcije, kao da nisu nijednu pripremnu odigrali. Pogledaj ovog faula. Majko draga.
Ovo nije zuti, al kad zastes kod izvodjenja auta u 33. Minuti dobijes zuti.
Engleska=debilana zestoka
Engleska=debilana zestoka
CPOJ
Ovo je fakat pretjerivanje za šta se sve daju žuti kartoni sad kroz ovo čitavo prvo kolo, presmiješno.
Cunha halali
United ocajan, nema ih na terenu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ovaj Antony ima probleme sa osnovama jbt.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.