RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
RamizBegovic
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Ipak su igrali omladinci, iako sam očekivao da će Velež nastupiti u jačem sastavu. Iz prvog tima su igrali Isić i Vidović, koliko sam ja primijetio. Golove za Velež su dali Mešanović i Vidović, a za Klis vaš bivši igrač Nedim Kudra. U Veležu se po meni najviše istaklo desno krilo s brojem 15, pravio je dosta problema našoj odbrani. Sretnorodjenisa je napisao/la:Hajde drug ako ti ne bude mrsko pogledaj, a ja ocekujem da nastupi Cadikovski i Merzic , pa nam kasnije baci 2-3 recenice kakvi suKLIS je napisao/la:Utakmica Klis - Velež je danas u 17:30, dobro došli.
Vidović solidan, dobro istrčao kontru nakon greške naše odbrane i pogodio za 0:2.Tifoz je napisao/la:Brato kakav je bio Vidović
Brato hvala na odgovoru. Sretno klisu zelji sevilji partizanu dinamuKLIS je napisao/la:Vidović solidan, dobro istrčao kontru nakon greške naše odbrane i pogodio za 0:2.Tifoz je napisao/la:Brato kakav je bio Vidović
DŽELO ODLAZI
Brato, živio ti meniTifoz je napisao/la:Brato hvala na odgovoru. Sretno klisu zelji sevilji partizanu dinamuKLIS je napisao/la:Vidović solidan, dobro istrčao kontru nakon greške naše odbrane i pogodio za 0:2.Tifoz je napisao/la:Brato kakav je bio Vidović![]()
Samo da zahvalim drugKLIS je napisao/la:Ipak su igrali omladinci, iako sam očekivao da će Velež nastupiti u jačem sastavu. Iz prvog tima su igrali Isić i Vidović, koliko sam ja primijetio. Golove za Velež su dali Mešanović i Vidović, a za Klis vaš bivši igrač Nedim Kudra. U Veležu se po meni najviše istaklo desno krilo s brojem 15, pravio je dosta problema našoj odbrani. Sretnorodjenisa je napisao/la:Hajde drug ako ti ne bude mrsko pogledaj, a ja ocekujem da nastupi Cadikovski i Merzic , pa nam kasnije baci 2-3 recenice kakvi suKLIS je napisao/la:Utakmica Klis - Velež je danas u 17:30, dobro došli.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
@Rodjeni, je l' bi mog'o desno krilo biti Dino Ćemalović? Broj 15?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Dobro si @zizu druze, nema ko drugi biti.Nadam se da ce se naci mjesto za Dinu u prvih 11 tokom ove sezone.Momcina za svaku pohvalu,em sto je dobar fudbaler , em je fin i odgojen decko.Samo naprijed Dino ,doce tvojih 5 minuta ,a ja sam misljenja svakako da Velez MORA davati vise prostora ovim sjajnim mladim momcima, a oni ce nas znati obradovatizizu1991 je napisao/la:@Rodjeni, je l' bi mog'o desno krilo biti Dino Ćemalović? Broj 15?
-
remistarmo
- Kontakt:
Neregularan ugovor sa Veležom: Škahić uskoro potpisuje za Slobodu
30. 07. 2015 - 12:30 \\ Domaći fudbal \ N. Selimović
Slučaj Ibrahima Škahića konačno će dobiti epilog. Naime, Škahić je ovoga ljeta odlučio preći u redove Slobode, ali u Veležu tvrde kako je ovaj defanzivac sa tim klubom vezan ugovorom još godinu dana.
U čitavu priču uključio se i NS BiH, a kako saznaje ****, ugovor Škahića je neregularan te će ovaj fudbaler uskoro i zvanično postati član tuzlanske Slobode.
Sa druge strane, registracioni sudija HNK-a saveza Velija Pirić te sada već bivši direktor Veleža Sedin Tanović, prekršili su pravilnik o registraciji igrača te će prema svemu sudeći protiv njih biti podnijete krivične prijave.
Škahić je cijelo vrijeme trenirao sa Slobodom, a Husref Musemić po svemu sudeći na ovog bi defanzivca mogao računati u susretu sa Slavijom u okviru 3. kola BH Telecom Premijer lige.
30. 07. 2015 - 12:30 \\ Domaći fudbal \ N. Selimović
Slučaj Ibrahima Škahića konačno će dobiti epilog. Naime, Škahić je ovoga ljeta odlučio preći u redove Slobode, ali u Veležu tvrde kako je ovaj defanzivac sa tim klubom vezan ugovorom još godinu dana.
U čitavu priču uključio se i NS BiH, a kako saznaje ****, ugovor Škahića je neregularan te će ovaj fudbaler uskoro i zvanično postati član tuzlanske Slobode.
Sa druge strane, registracioni sudija HNK-a saveza Velija Pirić te sada već bivši direktor Veleža Sedin Tanović, prekršili su pravilnik o registraciji igrača te će prema svemu sudeći protiv njih biti podnijete krivične prijave.
Škahić je cijelo vrijeme trenirao sa Slobodom, a Husref Musemić po svemu sudeći na ovog bi defanzivca mogao računati u susretu sa Slavijom u okviru 3. kola BH Telecom Premijer lige.
Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Novi plakati koji će se ljepiti po gradu za utakmice

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
Idemo rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiii, prva pobjeda dolazi
- samo_lijevo
- Kontakt:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Fakat je predobar, nikada mi bjeli dres nije bio po volji, ali ovaj je strasan i moram ga imatisamo_lijevo je napisao/la:https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=564B1583
ovo se MORA nabaviti.
Jasta brato nego nabaviti.Sto se mene tice da stave cijenu 150 maraka kupit ću ga.samo_lijevo je napisao/la:https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=564B1583
ovo se MORA nabaviti.
Znaci ovo je najbolji dres u cijeloj ligi.Ko ga je dizajnirao stvarno je majstor.Znaci dres perverzija,nikad moćniji nije bio
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ljepota, pun pogodat. Nece moci nastancati kolika ce biti potraznja.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Druže ljevače, dres je vrh!
Mama, hoću i ja jedan!
Mama, hoću i ja jedan!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Re: FK Velež: Stadion i infrastruktura
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.