Pa opet Bayern igra kao da im treba pobjeda, naspram ArsenalaHare_BvB je napisao/la:Vala bodete i vi ko mlohav qurac.sekerbay je napisao/la:Arsenal cuva rezultat
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Fuj nikad gori bayern ne bi mi bilo zao da su ispali
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Opet ste dobili opomenu u pravo vrijeme tj. pred nastavak tamicenja u LP...
Veceras dosta losa igra od strane Bayern-a (uzimajuci u obzir sta smo ove sezone navikli od njih da gledamo). Drzali su loptu u svojim nogama sa kojom nisu znali sta ce, i kada bi se nasli u izglednoj prilici krenuli su izmisljati toplu vodu. Nedostajalo je odlucnosti u napadau...
PS: Smijem se kladiti da bi Heynckes-ov Bayern vecers do gola Podolskog ovom Arsenalu uvalio minimalno tri komada.
Veceras dosta losa igra od strane Bayern-a (uzimajuci u obzir sta smo ove sezone navikli od njih da gledamo). Drzali su loptu u svojim nogama sa kojom nisu znali sta ce, i kada bi se nasli u izglednoj prilici krenuli su izmisljati toplu vodu. Nedostajalo je odlucnosti u napadau...
PS: Smijem se kladiti da bi Heynckes-ov Bayern vecers do gola Podolskog ovom Arsenalu uvalio minimalno tri komada.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tacno bi u buducnosti trebalo uvesti nekog sa tribina da puca penale.
Ovo fakat nije normalno. Ne zna se koji je gori, Muller ili Alaba? Prosle sezone je bila ista situacija.
Pored Schweinija, Robbena, Thiaga, Kroosa cast da izvode penale imaju neki drugi igraci. Dobar lobi imaju, nema sta.
Sto se tice tekme, tu i tamo, bez previse agresivnosti sa nase strane dok su gosti igrali da ne izgube. Postigli su gol nakon smijurije ali eto nek bude komepnzacija onaj penal nad Robbenom. Trazio ga je cijeli mec i na kraju dobio.
Bolji tim je prosao dalje a Londoncima vise srece drugi put.
Ovo fakat nije normalno. Ne zna se koji je gori, Muller ili Alaba? Prosle sezone je bila ista situacija.
Pored Schweinija, Robbena, Thiaga, Kroosa cast da izvode penale imaju neki drugi igraci. Dobar lobi imaju, nema sta.
Sto se tice tekme, tu i tamo, bez previse agresivnosti sa nase strane dok su gosti igrali da ne izgube. Postigli su gol nakon smijurije ali eto nek bude komepnzacija onaj penal nad Robbenom. Trazio ga je cijeli mec i na kraju dobio.
Bolji tim je prosao dalje a Londoncima vise srece drugi put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kako loše odigrano razočaran sam
Očekivao sam puno bolje ipak prednost od dva gola se čuvala i igrali smo na domaćem terenu. Čak je MKO i imao neku šansu da nas dobije.Ipak četvrtfinale je tu i idemo dalje
Treing za ubuduće:
Montag - Elfmeter Schuss
Dienstag - Elfmeter Schuss
Mittwoch - Elfmeter Schuss
Donnerstag -Elfmeter Schuss
Freitag,Samstag.Sonntag Sie wissen bereits
Očekivao sam puno bolje ipak prednost od dva gola se čuvala i igrali smo na domaćem terenu. Čak je MKO i imao neku šansu da nas dobije.Ipak četvrtfinale je tu i idemo dalje
Treing za ubuduće:
Montag - Elfmeter Schuss
Dienstag - Elfmeter Schuss
Mittwoch - Elfmeter Schuss
Donnerstag -Elfmeter Schuss
Freitag,Samstag.Sonntag Sie wissen bereits
Čestitke. Nije petarda ali eto. 
Odbrana danas veoma loša,bilo je more greški koje su nas mogle skupo koštati.U napadu smo odigrali dosta militavo i nismo iskoristili par dobrih šansi,opet yebeni penal nisu uspjeli realizovati.
Kad se sve sagleda danas smo bili loši ali smo na kraju zasluženo prošli dalje.
Arsenal dao gol nakon očiglednog prekršaja al' nije da nismo navikli.
Kad se sve sagleda danas smo bili loši ali smo na kraju zasluženo prošli dalje.
Arsenal dao gol nakon očiglednog prekršaja al' nije da nismo navikli.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- sudzuka123
- Kontakt:
Jedna od najlošijih utakmica Bayerna ove sezone.. Pa jednom Arsenalu kojeg deru po Engleskoj i sa 5:1 nismo mogli uzeti 3 boda, tanko.

- anelbavarac
- Kontakt:
Najgora utakmica pod vodjstvom Guardiole.
Cijelo vrijeme igrali smo ko qurac, ne bi bilo nezasluzeno i da smo izgubili.
Ovoj lakrdiji sto se tice izvodjaca penala nema kraja.
Cijelo vrijeme igrali smo ko qurac, ne bi bilo nezasluzeno i da smo izgubili.
Ovoj lakrdiji sto se tice izvodjaca penala nema kraja.
Tomice ja džaba rekoh Muller daje gol
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Cestitke,zasluzen prolaz..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije, najgora je ona protiv Salzburga.anelbavarac je napisao/la:Najgora utakmica pod vodjstvom Guardiole.
Fakat su momci odigrali ispod svojih mogucnosti ali i to je bilo sasvim dovoljno da se prodje kilavi Arsenal.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trebali smo pobijediti ali sudija je očajan. Pitam se do kada će se dati šansu sucima koji ne vide očigledan faul? Bilo je tu još mnogo grešaka.
Zar Bayern Munchen igra ovako svoje domaće utakmice? Razumijem ja da se gledao rezultat ali ova utakmice je jednu stvar pokazala, taktika može uništiti čari fudbala. Čisto sumnjam da ova ekipa može osvojiti Ligu prvaka ako Pep bude izmišljao lude formacije.
Idemo redom:
1) Javi Martinez ne može igrati stopera ako će se čuvati rezultat, tj. ako ćemo igrati sigurno od noge do noge. On je odličan destruktivac, jak u skoku ali daleko od toga da mu je pas igra sigurna. Jerome Boateng je tu sigurniji.
2) Jerome je brži od Javi-a. Dante i Javi stoperi, ljudi nam slažu kontru samo tako. Šta bi bilo da su tu Bale i Ronaldo? Unaprijed govorim o ekipi koja nam ne leži. A i Chelsea je vrlo ozbiljan u ovakvim situacijama, zato je i Pep izjavio da ne bi želio Real-a ili Chelse-a.
3) Suspenzija Dante-a. Okej, desi se žuti karton ali treba pogledati situaciju koja je doprinjela žutom kartonu. Ispali smo su igrači samo tako.
4) Što je igrao nespremni Ribery?
5) Alaba nije najbolji lijev bek svijeta. U ove dvije utakmice je pokazao svoje pravo lice. Bez Ribery-a je odličan igrač ali ne vrhunski.
6) Još ova stavka iako ih ima još. Želiš igrati od noge do noge a na klupi ti najsigurnije noge Evrope, one od Toni Kroos-a. Razumio sam što je na klupi, mislio sam igraće se fudbal ali nakon uvodnih minuta sam bio u čudo da se takav igrač drži na klupi a igra se na sigurno. I Muller bi igrao 100x bolje na poziciji Gotze-a. Gotze je fail, nevidljivi igrač, ništa mu ne odgovara u Bayern-u. Na svakoj utakmici ima jednu priliku i samo trči i trči, a djelo ništa. Trenutno je Reus za njega Ribery.
Rezultatom naravno nisam zadovoljan. Prošli smo dalje i siguran sam da će nam dati PSG 95%, a Chelsea 5%.
Zar Bayern Munchen igra ovako svoje domaće utakmice? Razumijem ja da se gledao rezultat ali ova utakmice je jednu stvar pokazala, taktika može uništiti čari fudbala. Čisto sumnjam da ova ekipa može osvojiti Ligu prvaka ako Pep bude izmišljao lude formacije.
Idemo redom:
1) Javi Martinez ne može igrati stopera ako će se čuvati rezultat, tj. ako ćemo igrati sigurno od noge do noge. On je odličan destruktivac, jak u skoku ali daleko od toga da mu je pas igra sigurna. Jerome Boateng je tu sigurniji.
2) Jerome je brži od Javi-a. Dante i Javi stoperi, ljudi nam slažu kontru samo tako. Šta bi bilo da su tu Bale i Ronaldo? Unaprijed govorim o ekipi koja nam ne leži. A i Chelsea je vrlo ozbiljan u ovakvim situacijama, zato je i Pep izjavio da ne bi želio Real-a ili Chelse-a.
3) Suspenzija Dante-a. Okej, desi se žuti karton ali treba pogledati situaciju koja je doprinjela žutom kartonu. Ispali smo su igrači samo tako.
4) Što je igrao nespremni Ribery?
5) Alaba nije najbolji lijev bek svijeta. U ove dvije utakmice je pokazao svoje pravo lice. Bez Ribery-a je odličan igrač ali ne vrhunski.
6) Još ova stavka iako ih ima još. Želiš igrati od noge do noge a na klupi ti najsigurnije noge Evrope, one od Toni Kroos-a. Razumio sam što je na klupi, mislio sam igraće se fudbal ali nakon uvodnih minuta sam bio u čudo da se takav igrač drži na klupi a igra se na sigurno. I Muller bi igrao 100x bolje na poziciji Gotze-a. Gotze je fail, nevidljivi igrač, ništa mu ne odgovara u Bayern-u. Na svakoj utakmici ima jednu priliku i samo trči i trči, a djelo ništa. Trenutno je Reus za njega Ribery.
Rezultatom naravno nisam zadovoljan. Prošli smo dalje i siguran sam da će nam dati PSG 95%, a Chelsea 5%.
- anelbavarac
- Kontakt:
Omerbavarac je napisao/la:Nije, najgora je ona protiv Salzburga.
Konto' sam na ove zvanicne
Loše odigrana utakmica!!! Ali ako ce biti kao prošle godine da poslije Arsenala sada odbranimo LP,nemam sta prigovoriti!!!
- moustapha
- Kontakt:
Joj jeste razmazeni. Samo kritikujete.
Igra dovoljna za prolaz. Ovo ce u nastavku izgledati sigurnije i bolje, forma kod nekih igraca trenutno nije na nivou.
Igra dovoljna za prolaz. Ovo ce u nastavku izgledati sigurnije i bolje, forma kod nekih igraca trenutno nije na nivou.
#divovi
Cestitke na prolazu. Zao mi je zbog par stvari, al nebitno sad, okolnosti su bile takve kakve jesu. Ako je vama ovo bilo ubjedljivo, a takav dojam sam steko kod pojedinaca, zapitajte se malo kolko ste realni. Sretno.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Momci, prosle smo godine izgubili, i jedva prosli. A znate svi sta je bilo kasnije, zato opusteno. 
Dobro je ovo,
Idemo dalje sto je najvaznije.
Igra nije bila nesto al i Arsenal se branio Bgm dobro. najvise mi je smetalo sto previse komplikuju u zavrsnicama, ali popravit ce se ti neki detalji.
Igra nije bila nesto al i Arsenal se branio Bgm dobro. najvise mi je smetalo sto previse komplikuju u zavrsnicama, ali popravit ce se ti neki detalji.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma zezam se, shvatio sam sta hoces da kazes.anelbavarac je napisao/la: Konto' sam na ove zvanicne
Penali su postali rak rana stoga se treba na tome poceti raditi i napokon naci igraca koji ce biti stalni izvodjac.
Moj prijedlog je Neuer, jer ima najvece srce od svih. Makar ce raspaliti po lopti.
Gotze mi je malo ofalio, forma mu je spala na niske grane ali nema veze, vratice se on u svoju staru dobru formu.
Sad malo odmora pa preko vikenda sa Leverkusenom.