Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
evo nade bellamy
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- reds_forever
- Kontakt:
Hvala Bogu pa je tu Bellamy
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ko zna-zna
Jedino nas on i moze izvuc iz ove katastrofe

Jedino nas on i moze izvuc iz ove katastrofe

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
- Paraglajder
- Kontakt:
coyle ga je hvalio prije utakmice... al njemu je i ngog dobar a kao sto rekoh razlika između ta dva igraca jes samo u cijeni kako stvari stoje.Sarajlijc@ je napisao/la:Nema veze nek su oni dali 35 miliona na panja Kerola, ha ja
bellamy jedini vrijed pohvale u ovoj ekipi...
You are someone else I am still right here
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Brate i Downing je dobar samo decko nema srece,a i ne moze biti efikasan kad daje lopte Kerolu.fera je napisao/la:coyle ga je hvalio prije utakmice... al njemu je i ngog dobar a kao sto rekoh razlika između ta dva igraca jes samo u cijeni kako stvari stoje.Sarajlijc@ je napisao/la:Nema veze nek su oni dali 35 miliona na panja Kerola, ha ja
bellamy jedini vrijed pohvale u ovoj ekipi...

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Tacno najbolje pojacanje je ovaj Bellamy iskren da budem bio mi je uvijek jako drag.Ajd ja bas mislio gasit tv sad mogu nastavit gledat jer ce bit uzbudljivo.Odbrana vam je danas kriminalna ali bas...
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ko će drugi nego Bellamy.
Ali šta Kenny radi od ove ekipe ,pa to je gotovo nevjerovatno.
Kada je Liverpool dao gol za 2:1 ,na lajvu kvota na Bolton 2.50 što sam iskoristio naravno ,jer ne vjerujem da išta možemo ovdje.Sramota.
Ali šta Kenny radi od ove ekipe ,pa to je gotovo nevjerovatno.

Kada je Liverpool dao gol za 2:1 ,na lajvu kvota na Bolton 2.50 što sam iskoristio naravno ,jer ne vjerujem da išta možemo ovdje.Sramota.
You'll never walk alone.
Nije bio penal, povukao je ruku da izbjegne loptu i to mu je uspjelo. Bar se meni tako ucinilo, cak i drugi put na usporenom snimku, a gledam tekmu na TVu a ne preko neta. Sumnjam da sam lose vidio.Soni je napisao/la:Karaju vas, ne mogu da vjerujem. Sudija vas je mozda i sjebao. Ono je mogao biti penal, meni se ucinilo da je igrac pomjerio ruku u smjeru lopte.
P.S. Ova tekma ce biti dosta zanimljiva, iako nece biti najbolja, napeta ce sigurno biti.

jest da smo prelosi al i sudije su debili...
You are someone else I am still right here
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Ovo na kraju je bilo za srcani
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ja mislim da ovo Liverpool uzima 
Dobro skide Reina ovu zadnju

Dobro skide Reina ovu zadnju
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
ovaj Adam kao da nema mozga mogao bi Shelvey na njegovo mjesto
LIVERPOOL YNWA
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nisam zadovoljan,naravno da nisam. A bas to neko jeste ?? Cisto sumnjam..
O ovakvoj igri ne treba trositi previse komentara,jednostavno lose igramo.
Jednostavno,nemamo previse ideje u igri prema naprijed,ali bitno je da Reina,Skrtel i Agger medjusobno izmjene 150 pasova za jedno poluvrijeme..
Jedina nada je Bellamy,ako uspije sta uradit dobro je ,a ako ne...
Hajd ,vec nam je B'burn uzeo bodove pa sto ne bi i jedan Bolton
Ali,ne treba gubiti vjeru !!
YNWA
O ovakvoj igri ne treba trositi previse komentara,jednostavno lose igramo.
Jednostavno,nemamo previse ideje u igri prema naprijed,ali bitno je da Reina,Skrtel i Agger medjusobno izmjene 150 pasova za jedno poluvrijeme..
Jedina nada je Bellamy,ako uspije sta uradit dobro je ,a ako ne...
Hajd ,vec nam je B'burn uzeo bodove pa sto ne bi i jedan Bolton

Ali,ne treba gubiti vjeru !!
YNWA
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Je li samo kod mene na ekranu piše asistencija Carrola?
Ovo nije dobro, Belamy zove Coocera da se pobiju
Nisam gledao prvih pola sata, ali bih vrlo rado sada ubacio Downinga umjesto Maxija. Nije prvi put da pobjedimo Boltona 2:3

Nisam gledao prvih pola sata, ali bih vrlo rado sada ubacio Downinga umjesto Maxija. Nije prvi put da pobjedimo Boltona 2:3

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
kevin friend nam je trebao svirati penal kad je knight dirao loptu rukom, 30 sekundi nakon toga reo coker nam dade gol, jadno suđenje. također, preloša igra...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- reds_forever
- Kontakt:
ma katastrofa..
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
Ja gledam sta ljudi pricaju, covjek je spustio loptu i izbacio Bellamy-a u situaciju 1 na 1.Henderson je napisao/la:Je li samo kod mene na ekranu piše asistencija Carrola?
Dobro se kretao i otkrivao, ali ocigledno da raja ocekuje da primi loptu na centru, prodje sve igrace i zabije gol.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- the scouser
- Kontakt:
Bolje bi bilo da uđe Shelvey umjesto njega, nevidljiv je bio ovo poluvrijeme, osim one loše duge lopte za Hendersona nisam ga ni primjetio. Bitno je da je Meireles zbog njega izgubio mjesto.anfield je napisao/la:ovaj Adam kao da nema mozga mogao bi Shelvey na njegovo mjesto
Glupo se vaditi na suđenje, onaj potencijalni penal je u sivoj zoni, moglo je, a i nije moralo biti. Uostalom, mi protiv ekipa tipa Bolton treba da nabijamo gol razliku, a ne da se patimo i krivimo sudije.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- mighty_reds
- Kontakt:
Nedopustivo je da je naš najbolji igrač ove sezone Bellamy koji je doveden kao totalna alternativa kadru koji je doveden u prethodnih godinu dana. Ja ne mogu da vjerujem odakle ovoliki kredit Adamu koji već 3-4 mjeseca nema dobre utakmice odigrane dok na klupi sjedi Shelvey.
Mislim da je ovdje remi jedan maksimala ukoliko ovako nastavimo. Sudije općenito vrlo loše par jako diskutabilnih odluka (ne mislim na nedosuđeni penal po meni je tu dobro postupio) ali svakako ne smiju biti izgovor za današnje izdanje Liverpoola.
Mislim da je ovdje remi jedan maksimala ukoliko ovako nastavimo. Sudije općenito vrlo loše par jako diskutabilnih odluka (ne mislim na nedosuđeni penal po meni je tu dobro postupio) ali svakako ne smiju biti izgovor za današnje izdanje Liverpoola.
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.