La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Ma cist faul jest diro loptu al nagazi ga dobro
Soto Grado i Hernandez x2 ne mozes bolje ni ocekivati
Soto Grado i Hernandez x2 ne mozes bolje ni ocekivati
-
signalidunapark
- Kontakt:
Nisam se dobro izrazio. Barcelona nije zaslužila pobjedu, a ni boda.let3 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:10signalidunapark je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:09Čist faul prije gola Girone, ali ko im je.be mater, nisu zaslužili ni bod u ovoj utakmici. Neymarov jajan se zej.bava čitavu utakmicu, a autistični Flick nastavlja sa svojom samoubilačkom odbranom.
Pa ta situacija je donijela Gironi nezalsuzenu pobjedu.
Zadnja izmjena: signalidunapark, dana/u 16 feb 2026, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
Popuši mi qrc, retardu abortirani!Evander je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:10Ti si sljam najobicnijim ljigavac kakve samo treba bejzbol palicom po glavi lupati da im se sjeme zatre.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:09Ker ti je ćaća koji te napravio tako bezobrazna.
U rupu, papak!
Koševo Zapad
Dobijes penal i opet se zalis na sudiju 
Hebem li to nanu u tabutu. Samo da mi te nafatiti.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:12Popuši mi qrc, retardu abortirani!Evander je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:10Ti si sljam najobicnijim ljigavac kakve samo treba bejzbol palicom po glavi lupati da im se sjeme zatre.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:09
Ker ti je ćaća koji te napravio tako bezobrazna.
U rupu, papak!
Seljacino retardirana.
- JayCatwright
- Kontakt:
Meni je najjace kako ovaj shategabri konstantno provocira i to na hinjski način a kad mu se odgovori glumi moralnu vertikalu.Evander je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:10Ti si sljam najobicnijim ljigavac kakve samo treba bejzbol palicom po glavi lupati da im se sjeme zatre.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:09Ker ti je ćaća koji te napravio tako bezobrazna.
U rupu, papak!
Seljacino ona debilma. Kladim se da si smokljo i fakat bih te volio na ulici sresti.
Kurko. I to mu zena odnijela.
Garant je real madrid kriv i sto je yamal penal promasio. Skandal.
- Shategabri
Kad već dopisuješ, ne srećem se s debilima ni u prolazu.Evander je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:10Ti si sljam najobicnijim ljigavac kakve samo treba bejzbol palicom po glavi lupati da im se sjeme zatre.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:09Ker ti je ćaća koji te napravio tako bezobrazna.
U rupu, papak!
Seljacino ona debilma. Kladim se da si smokljo i fakat bih te volio na ulici sresti.
Podojkiš ga 'šmoklji', papčino musava!
Koševo Zapad
Potrudit cu se da ti nadjem IP adresi retardu zaostali.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:14Kad već dopisuješ, ne srećem se s debilima ni u prolazu.Evander je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:10Ti si sljam najobicnijim ljigavac kakve samo treba bejzbol palicom po glavi lupati da im se sjeme zatre.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:09
Ker ti je ćaća koji te napravio tako bezobrazna.
U rupu, papak!
Neka ti se zena karindzala sa drugim, kad si debil.
- Shategabri
I ono kaže nekom da je seljačina, a gledaj riječnikaEvander je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:13Hebem li to nanu u tabutu. Samo da mi te nafatiti.
Seljacino retardirana.
Šta kad 'nafatiš', pod donju pipu, a kepecu?!
Obriši bale oko labrnje i mrš na spavanje!
Koševo Zapad
Nije ni Girona, ali ju je sudija pogurao za sva 3 boda. To ti govorim.signalidunapark je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:11Nisam se dobro izrazio. Barcelona nije zaslužila pobjedu, a ni boda.let3 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:10signalidunapark je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:09Čist faul prije gola Girone, ali ko im je.be mater, nisu zaslužili ni bod u ovoj utakmici. Neymarov jajan se zej.bava čitavu utakmicu, a autistični Flick nastavlja sa svojom samoubilačkom odbranom.
Pa ta situacija je donijela Gironi nezalsuzenu pobjedu.
Njihov drugi gol je apsolutno neregularan.
- JayCatwright
- Kontakt:
Zbog čeg mi nije receno da je ova tema sada zabavnija od EPL teme, srami se jabroni
Kakav crni faul. Cim je vidio da od izlezavanja nema nista, ustao se. Malo ga okrznuo nakon sto je uzeo loptu jer mu je podmetnuo nogu. Mora negdje stati jbga.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- Shategabri
Ahaha, pa onaj jay retardirani ti i jest društvo, krelac!Evander je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:15Potrudit cu se da ti nadjem IP adresi retardu zaostali.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:14Kad već dopisuješ, ne srećem se s debilima ni u prolazu.
Ono da nađe adresu, nauči se prvo pisati, magarac!
Hajd sad odyebi u skokovima!
Koševo Zapad
Gori su ovi sto ulaze u raspavu sa njim.JayCatwright je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:13Meni je najjace kako ovaj shategabri konstantno provocira i to na hinjski način a kad mu se odgovori glumi moralnu vertikalu.
Kunem ti se mrtvim ocem da cu te naci!!!Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:17Ahaha, pa onaj jay retardirani ti i jest društvo, krelac!Evander je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:15Potrudit cu se da ti nadjem IP adresi retardu zaostali.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:14
Kad već dopisuješ, ne srećem se s debilima ni u prolazu.
Ono da nađe adresu, nauči se prvo pisati, magarac!
Hajd sad odyebi u skokovima!
Seljak, imas li obraza iti sekunde?
Jel na ovaj nacin lijecis frustracije sto te zena odhebala?
-
signalidunapark
- Kontakt:
Jbg, kao što je teret dokaza na onom koji optužuje, tako je i teret utekmice na favoritu. Gol jest neregularan, ali Girona je odigrala vrhunski u skladu sa svojim mogućnostima, dok se za Barcu to ne može reći.let3 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:16Nije ni Girona, ali ju je sudija pogurao za sva 3 boda. To ti govorim.signalidunapark je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:11Nisam se dobro izrazio. Barcelona nije zaslužila pobjedu, a ni boda.
Njihov drugi gol je apsolutno neregularan.
Dugo je Evanderu trebalo muda da skupi pa da ovako prijeti ljudima nakon sto ga je Wanda svojevremeno nasamaroJayCatwright je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:16Zbog čeg mi nije receno da je ova tema sada zabavnija od EPL teme, srami se jabroni
- Shategabri
Kad si već citirao, pa vidim, da odgovorim: šta ja to provociram?!
Jbt šuti se cijelu utakmicu, imaš penal, imaš sve, na kraju drvlje i kamenje na sudiju.
Imam pravo na mišljenje, kome se ne sviđa, nek zaobiđe.
Da mi psuje, to ne može.
Tu ću svakog napushiti qrca.
Sa gospodom gospodski, sa papcima kako i zaslužuju.
Jbt šuti se cijelu utakmicu, imaš penal, imaš sve, na kraju drvlje i kamenje na sudiju.
Imam pravo na mišljenje, kome se ne sviđa, nek zaobiđe.
Da mi psuje, to ne može.
Tu ću svakog napushiti qrca.
Sa gospodom gospodski, sa papcima kako i zaslužuju.
Koševo Zapad
nema povlacenja sad, sta si podvio rep
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.