Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Stvarno Downing mora u igri imam osjecaj da bi on mogao da rijesi tekmu.
Inace mi smo imali nekoliko prilika sut Hende,Carrol 1x glavom,Bellamy nekoliko puta je pokusao a osim toga nista.Odbrana lose a Enrique pogotovo(-2 ocjena),vezni red malo bolji od odbrane (2+)dok jedino napad moze dobiti nekakvu tricu(3-3+).Maxi out-Downing in
Inace mi smo imali nekoliko prilika sut Hende,Carrol 1x glavom,Bellamy nekoliko puta je pokusao a osim toga nista.Odbrana lose a Enrique pogotovo(-2 ocjena),vezni red malo bolji od odbrane (2+)dok jedino napad moze dobiti nekakvu tricu(3-3+).Maxi out-Downing in
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Bolton nas nije uzeo od 2006. godine..
Ja iskreno mislim da se takvo sto nece dogoditi,samo Downinga ubacit a Maxia napolje .
Reina je sjajno odbranio onaj slobodnjak,al nam je kompletna odbrana ko qrac !!
Adam po obicaju ne gleda kako ce udarit covjeka i napravit prekrsaj,i to se i dogodilo u 46/7 minutu. Treba i njega malo napolje a ubacit Jonju
Pa jbm mu mater,nece nas valjda Bolton dobit
Ja iskreno mislim da se takvo sto nece dogoditi,samo Downinga ubacit a Maxia napolje .
Reina je sjajno odbranio onaj slobodnjak,al nam je kompletna odbrana ko qrac !!
Adam po obicaju ne gleda kako ce udarit covjeka i napravit prekrsaj,i to se i dogodilo u 46/7 minutu. Treba i njega malo napolje a ubacit Jonju

Pa jbm mu mater,nece nas valjda Bolton dobit

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
poznavajuci Kennya nista od zamjena tamo do 75-80 minute ali eto mozda nas iznenadi pa odmah reaguje
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- Liverpool8
- Kontakt:
Dokle god se budu bacale pare na adame, carrole i slicne stagniracemo.... Umjesto da pljunemo tolike pare za normalnog igraca. Sad se vidi koliko je Suarez znacio ovoj ekipi, vise od po ekipe.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ne gledam vise ovo pacenje
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
I drugo smo odlično počeli.
Ovo je stvarno sramota. Dosad sam podrzavao Kinga al sad mislim da je njegovo vrijeme proslo.

- Paraglajder
- Kontakt:
- reds_forever
- Kontakt:
fuj
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- majestic24
- Kontakt:
po hiljaditi put kazem...fali brzine u veznom redu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- the scouser
- Kontakt:
Kako samo lepršavo igramo bez Suareza. Zaista su mnogli na ovom forumu imali pravo kad su rekli da nam on kvari igru.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Paraglajder
- Kontakt:
Kenny 'ebo te mrtvi maxi, vadi ga više 

Zadnja izmjena: Paraglajder, dana/u 21 jan 2012, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
YNWA
- reds_forever
- Kontakt:
majestic24 je napisao/la:po hiljaditi put kazem...fali brzine u veznom redu
a fali nama mnogo toga...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- Liverpool8
- Kontakt:
Ma ja mislim da je do toga sto je Gerrard sebican previse...the scouser je napisao/la:Kako samo lepršavo igramo bez Suareza. Zaista su mnogli na ovom forumu imali pravo kad su rekli da nam on kvari igru.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pazite kako to rješavaju timovi koji će sasvim zasluženo biti ispred nas na kraju sezone.
http://sportsport.ba/tabela/ENGLESKA--- ... Bolton/181" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/tabela/ENGLESKA--- ... Bolton/181" onclick="window.open(this.href);return false;
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Igraš sat vremena veoma loše, rezultat ti ne odgovara, a ti ne praviš izmjene. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Sve dok se ne vrati Suarez i ne dovedemo 3-4 pojacanja slicna njemu,nastavit cemo gledati ovakva ponizavanja.
Ako KK izjavi u narednih nekoliko dana da nam pojacanja nisu potrebna i ako nekoga ne dovede , propast cemo k'o Grcka
Bolton je ekipa koja je samo u dva navrata ove sezone dala vise od dva gola.. Mislim da vise nista nije potrebno reci
Ako KK izjavi u narednih nekoliko dana da nam pojacanja nisu potrebna i ako nekoga ne dovede , propast cemo k'o Grcka

Bolton je ekipa koja je samo u dva navrata ove sezone dala vise od dva gola.. Mislim da vise nista nije potrebno reci

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Eh tako, svi koji su protiv njega mogu mu se samo sageti. Čovjek koji je podjednako važan kao i Gerrard veznom redu!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.