bolje se počni brinuti o Dzeksonu pošto ga je novajlija Negredo lagano izbacio iz prve postave... Grize li Negredo aaaa ?bivsi je napisao/la:mogu ti rec da vec pocinjem brinuti za tvoje zdravljeQUARTERBACK je napisao/la:bivsi je napisao/la:dok mufljuzi razglabaju sta bi trebo koga bi trebo ...sto ne grize sto ne ujeda![]()
![]()
![]()
nas idol nacije hoda po vecerama i uziva...hajmo mogli bi pisat malo o tome ..npr koji savjet sto je dobro da jede za dorucak ili rucak ...koliko da spava a koliko da gleda tv...
![]()
![]()
zmaju nas nemogu ti nista..idemo u Brazil
![]()
![]()
ti sigurno ne ideš![]()
![]()
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ja mislim da sad dzekomrzci ili ti ga latinolizaci Boga mole da idol nacije ne igra ili ako igra da lose odigra..vidjeces odmah navale ko muhe na onu stvarhh123 je napisao/la:Duga je sezona a Aguero je sklon povredama. Negredo bez Aguera taraba. Izvinjavam se nasim Latinoljupcima.
Ovoliku glupost nisam procitao dugo.
Cuj mrze/mrzimo Dzeku? Pa jarane hvala Bogu da ce ga nakon lose partije kritikovati, a nakon dobre pohvaliti.
Bit ce zapamcen kao jedan od najboljih igraca Bosne i Hercegovine to je sigurno. Al dosadio si Allahu dragom sa tom pricom ambasador, bla bla. Svaka njemu cast ocel sad zbog toga igrati od prve svaku?
Ti nauci sta je kritika, kritika na covjeka zna uticati i dobro sad bi mi trebali govoriti nakon svake tekme odigrao odlicno iako nije?
Nema ovdje latinolizaca ni dzekomrzaca al brat brate ti si Dzekolizac. Mislim kad bi ga vidio zaskocio bi ga odmah i jahao do smrti.
Amin da Dzeko bude najbolji strijelac EPL-a sto se mene tice. Da razvali na SP-u. Pa svi bi bili sretni.
Cuj mrze/mrzimo Dzeku? Pa jarane hvala Bogu da ce ga nakon lose partije kritikovati, a nakon dobre pohvaliti.
Bit ce zapamcen kao jedan od najboljih igraca Bosne i Hercegovine to je sigurno. Al dosadio si Allahu dragom sa tom pricom ambasador, bla bla. Svaka njemu cast ocel sad zbog toga igrati od prve svaku?
Ti nauci sta je kritika, kritika na covjeka zna uticati i dobro sad bi mi trebali govoriti nakon svake tekme odigrao odlicno iako nije?
Nema ovdje latinolizaca ni dzekomrzaca al brat brate ti si Dzekolizac. Mislim kad bi ga vidio zaskocio bi ga odmah i jahao do smrti.
Amin da Dzeko bude najbolji strijelac EPL-a sto se mene tice. Da razvali na SP-u. Pa svi bi bili sretni.
jesi to se naso prozvanim..soxx je napisao/la:Ovoliku glupost nisam procitao dugo.
- NoName
- Kontakt:
Bivsi, ti ga baš pametujes, da ne kažem neku grublju riječ. Odakle tebi pravo da ocjenjujes ko koga voli a ko ne? Previše sebi uzimas za pravo i previše si se natakario na ovu temu, bukvalno je spamas konstantno sa tim pametovanjem.
Ohladi malo.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Ohladi malo.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Umisljen lik da je fanatic neki.NoName je napisao/la:Bivsi, ti ga baš pametujes, da ne kažem neku grublju riječ. Odakle tebi pravo da ocjenjujes ko koga voli a ko ne? Previše sebi uzimas za pravo i previše si se natakario na ovu temu, bukvalno je spamas konstantno sa tim pametovanjem.
Ohladi malo.
Ne kontam sto covjeka ikako shvatate ozbiljnim. Vidite da vas trola. Samo preskocis post i dalje.
pusti budalu , vidiš da trolla .NoName je napisao/la:Bivsi, ti ga baš pametujes, da ne kažem neku grublju riječ. Odakle tebi pravo da ocjenjujes ko koga voli a ko ne? Previše sebi uzimas za pravo i previše si se natakario na ovu temu, bukvalno je spamas konstantno sa tim pametovanjem.
Ohladi malo.
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
ovo je vec previse ..moderatoru reaguj...ja nikom nisao napisao da je budalaviKK je napisao/la:pusti budalu , vidiš da trolla .NoName je napisao/la:Bivsi, ti ga baš pametujes, da ne kažem neku grublju riječ. Odakle tebi pravo da ocjenjujes ko koga voli a ko ne? Previše sebi uzimas za pravo i previše si se natakario na ovu temu, bukvalno je spamas konstantno sa tim pametovanjem.
Ohladi malo.
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Cuj hoda po vecerama,pa nece skapavat od gladi i sjedit u kuci a toliko para u dzepu...
Nije Edin svezan,covjek normalno treba da zivi,i gluposti su da mi nekog kritikujemo..
Nije Edin svezan,covjek normalno treba da zivi,i gluposti su da mi nekog kritikujemo..
Najviae mi je krivo sto u rwvoltu radi pojedinaca katem o Edinu neke stvari i koje ne mislim. Jednosravno pojedini trolovi me izbace iz takta i kazem neke stvari koje Edin apsulutno nije zasluzio da mu se kazu. Ovdje niko ne mrzi Edina, cak sta vise, ali zahcaljujuci ovoj djecurliji stvori se utisak da jedva čeka mo da pisemo negativno o njemu. To nije istina, bar ne sa moje strane. Edine izvini i sve najbolje ti u karijeri zelim.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
pisac je napisao/la:Najviae mi je krivo sto u rwvoltu radi pojedinaca katem o Edinu neke stvari i koje ne mislim. Jednosravno pojedini trolovi me izbace iz takta i kazem neke stvari koje Edin apsulutno nije zasluzio da mu se kazu. Ovdje niko ne mrzi Edina, cak sta vise, ali zahcaljujuci ovoj djecurliji stvori se utisak da jedva čeka mo da pisemo negativno o njemu. To nije istina, bar ne sa moje strane. Edine izvini i sve najbolje ti u karijeri zelim.
Igra li City danas?
Sutra gostuju Sunderlandu. Meč počinje u 15:05.sedra je napisao/la:Igra li City danas?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Hrabar intervju Dzeke za Daily Mirror
, opet preko novina razgovara sa menadzerom...
Volim Dzeku, nas je i sve to. Al frajer previse cmizdri. Mora se pomiriti sa tim da Aguero i Negredo igraju bolje od njega. Nek ide u neki drugi klub gdje ce biti starter i kraj price.robijas_Ri je napisao/la:Hrabar intervju Dzeke za Daily Mirror, opet preko novina razgovara sa menadzerom...
shandrlike-tandrlike
- OmarSivori
- Kontakt:
Ne znam sta se sad javlja kad Aguero i Negredo igraju mnogo mnogo bolje, davno je on trebao da se javi.
Ovdje neki fakat brkaju rijec forma i pravilnom uposljavanju napadaca u sanse.Virtu4l je napisao/la:To je mač sa dvije oštrice. City ga neće dati za male pare (minimalno 20-25 miliona), a koji klub će ga platiti toliko u ovakvoj formi. Nijemci? Veoma teško.NoName je napisao/la:Stoga sam apsolutno siguran da ovo što radi, tačnije ne radi, je usmjereno ka provociranju što skorijeg transfera.
Dzeko je protiv NjuKastlasa fakticki oderao nakon 90 minuta to jest u produzecima.Znaci prica ne pije vode.
A sad sto se kratkodlaki spanijeri i ostali mucha lucha balave izmedju sebe i djele lopte samo onima ko habla espanjol.To je opet druga prica.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
u modernom fudbalu napadači ne stoje ko balvani na sredini šesnaesterca čekajući savršenu loptu .harishp je napisao/la:Ovdje neki fakat brkaju rijec forma i pravilnom uposljavanju napadaca u sanse.Virtu4l je napisao/la:To je mač sa dvije oštrice. City ga neće dati za male pare (minimalno 20-25 miliona), a koji klub će ga platiti toliko u ovakvoj formi. Nijemci? Veoma teško.NoName je napisao/la:Stoga sam apsolutno siguran da ovo što radi, tačnije ne radi, je usmjereno ka provociranju što skorijeg transfera.
Dzeko je protiv NjuKastlasa fakticki oderao nakon 90 minuta to jest u produzecima.Znaci prica ne pije vode.
A sad sto se kratkodlaki spanijeri i ostali mucha lucha balave izmedju sebe i djele lopte samo onima ko habla espanjol.To je opet druga prica.
Sve je upravu kad je iigrao vadio ga u 60 min. kad ih je Bajern razvalio on kriv kad da gol zamjena, a ne bih se složio da Negredo igra bolje. Mislim da je ovo sve smišljeno od Pellegrinija da ga izbaci iz prvih 11.
Trenutno korisnika/ca: General505 i 18 gostiju.