ma necu vise nista ni govoriti, nemam zivaca
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Yebi ga, trebao je ono pogoditi, al' on nam najmanji problem ovdje. Nismo na kraju krajeva zasluzili ni taj bod, bilo bi sramota ostvariti pozitivan rezultat poslije ovakve sramotne partije.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
On je jedan od najmanjih problema ali ono slijepa baba od 100 godina sa jednom nogom ne bi promašila.rope11 je napisao/la:Yebi ga, trebao je ono pogoditi, al' on nam najmanji problem ovdje. Nismo na kraju krajeva zasluzili ni taj bod, bilo bi sramota ostvariti pozitivan rezultat poslije ovakve sramotne partije.![]()
- muha milanez
- Kontakt:
Svaka ekipa koja igra visoki presing protiv nas, pa kakvog god kvaliteta bila, ce nas izdominirat i imat ce kontrolu na sredini terena. Toliko puta ispričana prica. Zašto se forsira ova glupa formacija? Zašto ne igramo sa vise ofanzivnih igrača koji ce vrsti presing koji bi nam osigurao par oduzetih lopti koje bi nas napad sigurno iskoristio.
Ne znam, tesko da ovako bilo sta uradit cak i protiv ovakvih ekipa kakva je Genova. Lose da ne moze gore..
Ne znam, tesko da ovako bilo sta uradit cak i protiv ovakvih ekipa kakva je Genova. Lose da ne moze gore..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Beduin
- Kontakt:
Promasio bi Ahmetovic iz Slobode.celikmilan je napisao/la:On je jedan od najmanjih problema ali ono slijepa baba od 100 godina sa jednom nogom ne bi promašila.rope11 je napisao/la:Yebi ga, trebao je ono pogoditi, al' on nam najmanji problem ovdje. Nismo na kraju krajeva zasluzili ni taj bod, bilo bi sramota ostvariti pozitivan rezultat poslije ovakve sramotne partije.![]()
Mada, nakon prvog poluvremena sam iskljucio stream i nemam volje ih gledati. Nadam se i narednu tekmu da pocinje Bertolaci, Bacca na klupi, mi gubimo... amin
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Meni nije jasno zasto ovoliko rotira igrače, pa ako vezni red na nesto lici s Hondom Bonaventurom Kuckom i Montolivo, pa ostavi ih ker ga ne ****, bezze onda napad rotira Bacca umoran , pa daj mu 25 minuta , a ne 10 posljednjih.
Mihalivucev poraz, ljudi se nalo uigraju i na nesto lice i onda on sve rotira glupan
Ma dzabe, kad ti nista od noge ne ide, ovo danas je bilo kao da su negdje na mrve stali. Bas je naopako krenula ova utakmica od prve minute, jos onaj crveni karton i gotovo.
M daj ba, ovo uopste ne funkcionise. Nit' imamo desetku za ovu formaciju, nit' naprijed dva napadaca mogu igrati niti mozemo vrsiti presing ovako. Al' dobro, dok sve fudbalske nacije idu u korak sa vremenom i igraju igru sa krilima, mi smo se se vratili na proslostoljecne postavke koje su vise svi batalili i ocekujemo neke rezultate. Ma ja, kako da ne...
I ne znam iskreno koji K. je odmarao Baccu i to na ovakvom gostovanju, pa ko da je prvi put dosao u ovakvu ligu i ocekivao da ce se jedna Genoa (koja uvijek odigra nadljudski protiv nas) naguziti i pustiti da im ga uceramo, ma daaj ba.
I dobitna formula se ne mjenja Sinisa, NE MJENJA.
i nabijem markizija u su*ak jos jednom, yebo te onaj ko te dovede ovdje prokletinjo jedna
M daj ba, ovo uopste ne funkcionise. Nit' imamo desetku za ovu formaciju, nit' naprijed dva napadaca mogu igrati niti mozemo vrsiti presing ovako. Al' dobro, dok sve fudbalske nacije idu u korak sa vremenom i igraju igru sa krilima, mi smo se se vratili na proslostoljecne postavke koje su vise svi batalili i ocekujemo neke rezultate. Ma ja, kako da ne...
I ne znam iskreno koji K. je odmarao Baccu i to na ovakvom gostovanju, pa ko da je prvi put dosao u ovakvu ligu i ocekivao da ce se jedna Genoa (koja uvijek odigra nadljudski protiv nas) naguziti i pustiti da im ga uceramo, ma daaj ba.
I dobitna formula se ne mjenja Sinisa, NE MJENJA.
i nabijem markizija u su*ak jos jednom, yebo te onaj ko te dovede ovdje prokletinjo jedna
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Najviše me nervira kako sami sebe masakriramo sa ovim crvenim kartonima, ovo je već druga utakmica od šest kola koju smo izgubili a da nije prošlo ni pola meča. E yebem ti takav poraz, bukvalno sam sebe syebeš i dobiješ.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
Treca izgubljena!!FaraonTM je napisao/la:Najviše me nervira kako sami sebe masakriramo sa ovim crvenim kartonima, ovo je već druga utakmica od šest kola koju smo izgubili a da nije prošlo ni pola meča. E yebem ti takav poraz, bukvalno sam sebe syebeš i dobiješ.
Mislio je izgubljena na početku tako da se ostatak tekme nije morao ni igrati
Il Club più titolato al mondo!
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
Mislio sam druga gdje smo dobili crveni karton. Treća ukupno, mada je i poraz od Intera priča za sebe...meskalin je napisao/la:Treca izgubljena!!FaraonTM je napisao/la:Najviše me nervira kako sami sebe masakriramo sa ovim crvenim kartonima, ovo je već druga utakmica od šest kola koju smo izgubili a da nije prošlo ni pola meča. E yebem ti takav poraz, bukvalno sam sebe syebeš i dobiješ.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Konta za utakmice gdje smo sami sebe pobjedili
taman se covjek nesto ponada i onda dodje ovako nesto, da te prizemlji...
ma sto posto sinisin poraz, neka vise nikad ne eksperimentise i to pred ovakve utakmice, pa nije od jucer ovdje yebem ga ja, zna kako nezgodna ova gostovanja mogu biti.
jos ni rom ne igra protiv napolija, bas divno
ko ce nam uopste igrati, ona kiksara i zeleni ely pored onako jakog napada napolija? 
taman se covjek nesto ponada i onda dodje ovako nesto, da te prizemlji...
ma sto posto sinisin poraz, neka vise nikad ne eksperimentise i to pred ovakve utakmice, pa nije od jucer ovdje yebem ga ja, zna kako nezgodna ova gostovanja mogu biti.
jos ni rom ne igra protiv napolija, bas divno
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Samo da yebem mater smotanom i glupom De Scigliu, Romagnoliu, Zapati, i da bi linija bila upotpunjena i Calabriji.
Gdje ces pobijediti kada su ti stoperi ko konji a bekovi limitirani k'o dom naroda BiH. Siljo hem ne zna hem glup, a mali Calabria nije dorastao jos da igra u prvih 11. Rom previse glumi nekog ''Nestu'' a za sad nista vrijedno pomena, Zapata kikser kao i obicno.
Dalje..
Yebem mater Bertolaciju i onome ko ga dovede i onome ko ga stavi da igra, dakle sve trojici. Yebem i onog ko ovim igracima mijenja pozicije k'o autoskola vozace.
I sta ce ovaj napad uradit kada kada je ovakvoj sredini protok lopte ko u Slavenu. Nista, konji jedni glupi.
Tamam se necemu ponadam kad ono kar*na. Mrs, gonite se svi u pizd materinu, yebo vam grom mater da vam yebo.
Gdje ces pobijediti kada su ti stoperi ko konji a bekovi limitirani k'o dom naroda BiH. Siljo hem ne zna hem glup, a mali Calabria nije dorastao jos da igra u prvih 11. Rom previse glumi nekog ''Nestu'' a za sad nista vrijedno pomena, Zapata kikser kao i obicno.
Dalje..
Yebem mater Bertolaciju i onome ko ga dovede i onome ko ga stavi da igra, dakle sve trojici. Yebem i onog ko ovim igracima mijenja pozicije k'o autoskola vozace.
I sta ce ovaj napad uradit kada kada je ovakvoj sredini protok lopte ko u Slavenu. Nista, konji jedni glupi.
Tamam se necemu ponadam kad ono kar*na. Mrs, gonite se svi u pizd materinu, yebo vam grom mater da vam yebo.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
toooooo braaaaateuuu

ali najvise volim komentare onog rendi ortona, onoliko negativan ne mogu ni ja biti
ali najvise volim komentare onog rendi ortona, onoliko negativan ne mogu ni ja biti
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nisam danas bio u mogucnosti da pratim utakmicu, ali cu malo prokomentarisati, ovi neke forumske kolege sto spominju formaciju, zelim samo da ih podsjetim da smo prosle dvije sezone igrali 4-3-3, i igrali smo tu igru s krilima, ali nista nije bilo bolje, dapače mozda ponekad i gore. Nije stvar u formaciji, stvar je u taktici, i tome kako ovi fudbaleri implementiraju na teren ono sto im Miha kaze. Prosle sezone Allegri je s ovom formacijom Juve odveo do finala CL.
Treba dati jos vremena Mihi i igracima, nije se jednostavno lako priviknuti na novi sistem, ja cu svoj prvi sud dati nakon 15-16 kola.
Također veliki problem su nam crveni kartoni, samo 6 kola a vec 2 crvena, puno, prosle sezone smo cini mi se srusili rekord po pitanju broja crvenih kartona u jednoj sezoni, oko 12 smo ih imali, i odmah trebas racunati i 12 poraza, sto je zaista puno, te trebalo bi poraditi na ovom segmentu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Treba dati jos vremena Mihi i igracima, nije se jednostavno lako priviknuti na novi sistem, ja cu svoj prvi sud dati nakon 15-16 kola.
Također veliki problem su nam crveni kartoni, samo 6 kola a vec 2 crvena, puno, prosle sezone smo cini mi se srusili rekord po pitanju broja crvenih kartona u jednoj sezoni, oko 12 smo ih imali, i odmah trebas racunati i 12 poraza, sto je zaista puno, te trebalo bi poraditi na ovom segmentu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Jaro moj, pod tim ne mislim da mi igraju Birse po krilima ili da bude Pippo trener vec da imamo pristojnog trenera i pristojne igrace, a za 100 miliona se vala mogao napraviti dar mar, samo da imamo pametne i ucene ljude u upravi.
Ovu formaciju igra tek par klubova (i to ne stalno vec povremeno), al' takvih klubova koji imaju taj luksuz jer imaju jaku ekipu, ali i ovo ce lagano kroz par godina uci u historiju. A sta tek reci za nas, mjenjas nesto iz korijena nakon sto smo par sezona igrali sa krilima, ne dovedes adekvatne igrace i opet furas po istom, formaciju koju su svi vec odavno batalili? Ma daj, nek' smo mi nasli otkrivati toplu vodu, eto svi budale a mi pametni.
Ma ustvari, niko nista ne bi rekao da su sad ciljano doveli igrace kad se vec u junu odlucilo da ce se igrati 4312, al' oni apsolutno NISTA nisu uradili osim sto su promasili sa onim teletom. Hej bolan, bez desetke ovo igrati, kud ces dalje...
Ok, doveli se napadaci, al' oni su najmanje bitni, vidjelo se danas da ni lopta ne moze doci do njih kad ti nemas nijednog sposobnog igraca da doda loptu.
Ovu formaciju igra tek par klubova (i to ne stalno vec povremeno), al' takvih klubova koji imaju taj luksuz jer imaju jaku ekipu, ali i ovo ce lagano kroz par godina uci u historiju. A sta tek reci za nas, mjenjas nesto iz korijena nakon sto smo par sezona igrali sa krilima, ne dovedes adekvatne igrace i opet furas po istom, formaciju koju su svi vec odavno batalili? Ma daj, nek' smo mi nasli otkrivati toplu vodu, eto svi budale a mi pametni.
Ma ustvari, niko nista ne bi rekao da su sad ciljano doveli igrace kad se vec u junu odlucilo da ce se igrati 4312, al' oni apsolutno NISTA nisu uradili osim sto su promasili sa onim teletom. Hej bolan, bez desetke ovo igrati, kud ces dalje...
Ok, doveli se napadaci, al' oni su najmanje bitni, vidjelo se danas da ni lopta ne moze doci do njih kad ti nemas nijednog sposobnog igraca da doda loptu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Danas smo gledali slow motion zombiji protiv domaćih napaljenika.
NE MOGU DA VJERUJEM DA NISAM IZGASIO TEKMU VEĆ NAKON PRVIH 15 MINUTA.
Zapata, De Sciglio ! MRRRRRRRRRRRRRRRRRŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ IZ KLUBA MAME VAM GA NABIJEM U STAU!
NE MOGU DA VJERUJEM DA NISAM IZGASIO TEKMU VEĆ NAKON PRVIH 15 MINUTA.
Zapata, De Sciglio ! MRRRRRRRRRRRRRRRRRŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ IZ KLUBA MAME VAM GA NABIJEM U STAU!
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Uceram i ovom Nenadu Sakicu i Sinanu Sakicu vala, I Zrinjskom koji ne da zaradit za gajbe tuzlaka pa da se olesim veceras. Ja dana i sran*a ....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Nisam ni gledao tekmu pa je neću ni komentarisati.
Milan je ekipa koja se dugo vremena oslanjala na jak vezni red i nismo ni imali neka jaka krila. Nije loša ova formacija ali imamo loše igrače i od toga nema koristi. Ne znam zašto Sliniša ne pokuša sa drugom formacijom, ufatio se istog kao da je retardiran. Balonja nije zaslužio prvih 11, smeta na terenu. Odmaranje Bacce ne treba ni komentarisati, amaterski potez amaterskog trenera.
Milan je ekipa koja se dugo vremena oslanjala na jak vezni red i nismo ni imali neka jaka krila. Nije loša ova formacija ali imamo loše igrače i od toga nema koristi. Ne znam zašto Sliniša ne pokuša sa drugom formacijom, ufatio se istog kao da je retardiran. Balonja nije zaslužio prvih 11, smeta na terenu. Odmaranje Bacce ne treba ni komentarisati, amaterski potez amaterskog trenera.
Forza Milan!
Mah, pitanje koliko se on tu pita. Mislim, nije da se ne pita niti je on tip koji bi pristao na to, al' ima stvari koje ga sputavaju. Cim je dosao, promjenio je formaciju uz dogovor na opste veselje Berlusconija koji svrsava na nju plus mora gurati ovu pretplacenu telad, mislim gdje ces ostaviti igraca od 20 miliona na klupi? Razapeli bi ga. I zbog toga je bio prinudjen promjeniti pobjednicku jedanaestorku pa je dobio... ovo sto je dobio.
Al' jest naivno ispao danas, nadigrala nas mrtva Genoa. Imam osjecaj da smo ih podcjenili, pa ono u fazonu "kako cemo lako cemo" nakon ove zadnje 3 tekme, al' prc, prerano su poletili. Ocekujem da se situacija stabilizuje kroz neko vrijeme, Sinisa previse talasa, igraci igraju toplo-hladno jer jos uvijek vuku onaj luzerski mentalitet otprije, al' uz dobro odradjen januarski merkato bi trebalo biti puno bolje, znamo da i ova garnitura igraca moze igrati vrlo dobro, a kamo li da im dovedes jos dva vrhunska igraca. Bar sad sigurno znaju koja nam je slaba tacka i sta trebaju dovoditi.
Al' jest naivno ispao danas, nadigrala nas mrtva Genoa. Imam osjecaj da smo ih podcjenili, pa ono u fazonu "kako cemo lako cemo" nakon ove zadnje 3 tekme, al' prc, prerano su poletili. Ocekujem da se situacija stabilizuje kroz neko vrijeme, Sinisa previse talasa, igraci igraju toplo-hladno jer jos uvijek vuku onaj luzerski mentalitet otprije, al' uz dobro odradjen januarski merkato bi trebalo biti puno bolje, znamo da i ova garnitura igraca moze igrati vrlo dobro, a kamo li da im dovedes jos dva vrhunska igraca. Bar sad sigurno znaju koja nam je slaba tacka i sta trebaju dovoditi.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.