Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
-
- Kontakt:
Auuuuu , pobjedaaaa

Direkt u vuGla .
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 12 avg 2022, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- Kockoglavi
- Kontakt:
Zašto tako međusobno razgovarate?? Posjedujete li makar malo civilzacijskih normi?? Kako vam se više, pobogu, dade isto pričati? Pa sport je, konkretno fudbal, viteška igra i spona među ljudima. Umjesto da vas oplemeni, od vas pravi posebnu vrstu divljaka. Ovdje se mrzite i prepucavate na više osnova, a već sutra vam neko sa istočne, zapadne strane, Sarajeva, Tuzle, Zenice, Banjaluke... može spasiti život, popraviti auto na cesti, pomoći djetetu u školi.,. Zašto ste tako zadojeni, opterećeni i samodestruktivni? Ima li nešto što vas veseli, a da nije nesreća komšijina?
Držite se teme koja je u naslovu, ili budite toliko korektni pa se sami odjavite.
Nemojte više, molim vas!!
Držite se teme koja je u naslovu, ili budite toliko korektni pa se sami odjavite.
Sivac već jede **** u Trebinju
VenamaHrabrih je napisao/la: ↑12 avg 2022, 17:25Zašto tako međusobno razgovarate?? Posjedujete li makar malo civilzacijskih normi?? Kako vam se više, pobogu, dade isto pričati? Pa sport je, konkretno fudbal, viteška igra i spona među ljudima. Umjesto da vas oplemeni, od vas pravi posebnu vrstu divljaka. Ovdje se mrzite i prepucavate na više osnova, a već sutra vam neko sa istočne, zapadne strane, Sarajeva, Tuzle, Zenice, Banjaluke... može spasiti život, popraviti auto na cesti, pomoći djetetu u školi.,. Zašto ste tako zadojeni, opterećeni i samodestruktivni? Ima li nešto što vas veseli, a da nije nesreća komšijina?

Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Nema lošijeg stopera u ligi od ovog Bajrića. Kad god sam gledao Velež ovaj je imao par grešaka na utakmici.
Mali trenutno ne zaslužuje da igra u prvih 11
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Bajrić je mlad, možda se popravi vremenom.
A trenutno igra isključivo zbog onog pravila.
Ne znam šta je s ona dva igrača koje je Velež doveo. Nisu igrali do sada?
Muminovic ozbiljno povrijeđen neće ga biti do februara,a ovi drugi su valjda još uvijek nespremni.LeonProfessional je napisao/la: ↑12 avg 2022, 17:45Bajrić je mlad, možda se popravi vremenom.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Kakvo smećarsko suđenje, klasika za Trebinje
Hahahahahahaha... Dok su ti bile komunjare igrao si Europu, sad gledaj vazda goropadne Maltežane i Farane i mojne zaboravit na biro se prijavit... redovno...pupahava je napisao/la: ↑12 avg 2022, 17:42VenamaHrabrih je napisao/la: ↑12 avg 2022, 17:25Zašto tako međusobno razgovarate?? Posjedujete li makar malo civilzacijskih normi?? Kako vam se više, pobogu, dade isto pričati? Pa sport je, konkretno fudbal, viteška igra i spona među ljudima. Umjesto da vas oplemeni, od vas pravi posebnu vrstu divljaka. Ovdje se mrzite i prepucavate na više osnova, a već sutra vam neko sa istočne, zapadne strane, Sarajeva, Tuzle, Zenice, Banjaluke... može spasiti život, popraviti auto na cesti, pomoći djetetu u školi.,. Zašto ste tako zadojeni, opterećeni i samodestruktivni? Ima li nešto što vas veseli, a da nije nesreća komšijina?
Nemojte više, molim vas!!![]()

gledaj starog prdonje sto je zapjenioVenamaHrabrih je napisao/la: ↑12 avg 2022, 18:02Hahahahahahaha... Dok su ti bile komunjare igrao si Europu, sad gledaj vazda goropadne Maltežane i Farane i mojne zaboravit na biro se prijavit... redovno...pupahava je napisao/la: ↑12 avg 2022, 17:42VenamaHrabrih je napisao/la: ↑12 avg 2022, 17:25Zašto tako međusobno razgovarate?? Posjedujete li makar malo civilzacijskih normi?? Kako vam se više, pobogu, dade isto pričati? Pa sport je, konkretno fudbal, viteška igra i spona među ljudima. Umjesto da vas oplemeni, od vas pravi posebnu vrstu divljaka. Ovdje se mrzite i prepucavate na više osnova, a već sutra vam neko sa istočne, zapadne strane, Sarajeva, Tuzle, Zenice, Banjaluke... može spasiti život, popraviti auto na cesti, pomoći djetetu u školi.,. Zašto ste tako zadojeni, opterećeni i samodestruktivni? Ima li nešto što vas veseli, a da nije nesreća komšijina?
Nemojte više, molim vas!!![]()
![]()
![]()

Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Sta si seres koje pi.cke materine?Nadji da je iko u Tuzli dizao 3 prsta debilcino,ne znam kako drugacije da te nazovem.Jasta ste,nego SDA prcija.Nisu Slobodi davali pare nego VeHlezu.Krivo vam kad drugi kazu da su vam dali pare,a uzeli ste ih.Ako vam je krivo toliko,vratite te pare pa vas niko nece zayebavat.To sto se dvije vjere u Mostaru ne mogu,cast izuzecima,ne znaci da se i u drugim gradovima mrze i krve jedni protiv drugihAdo1922 je napisao/la: ↑12 avg 2022, 16:54Nemoj ti bgt o komunjarama pričati vi tuzlaci ste najveće komunjareChapman1886 je napisao/la: ↑12 avg 2022, 16:46A jesu se komuljare sda boje popalili ko umnjacitačno će bit mrtvije ako se vako nastavi
Crkmote, pukmite, ZRINJSKI je naj veći i naj uspijepmiki klub GRADA MOSTARA![]()
Najpoznatiji ste po dizanju 3 prsta
**** te svinjski balijanderu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hajmo se svi složiti da većinom glupi ljudi pišu na ovom forumu i koji nemaju pametnijeg posla u životu.
Sta da ja sad maknem zastavu HB i Izraela i nakeljim stikere SDP-a, SDA i DF-a, a umjesto ova dva grba crvenu petokraku i polumjesec. A neda mi se sad handrit s tim u pm, ajmo se pravit da sam ti udario volej s tim?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Ja se nadam da pises tako iz zajebancije jer je nemoguce biti nepismen u ovolikoj mjeri u 2022. godini.Chapman1886 je napisao/la: ↑12 avg 2022, 16:46A jesu se komuljare sda boje popalili ko umnjacitačno će bit mrtvije ako se vako nastavi
Crkmote, pukmite, ZRINJSKI je naj veći i naj uspijepmiki klub GRADA MOSTARA![]()
-
- Kontakt:
Šteta, opet patnja s tim pravilom za Velež.Ado1922 je napisao/la: ↑12 avg 2022, 17:49Muminovic ozbiljno povrijeđen neće ga biti do februara,a ovi drugi su valjda još uvijek nespremni.LeonProfessional je napisao/la: ↑12 avg 2022, 17:45Bajrić je mlad, možda se popravi vremenom.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Paromlinac i 15 gostiju.