AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Je li tacno da Mr Bee odgadja kupovinu za 2-3 sedmice?
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)

Happy Birthday's
Tanti Auguri
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Gazzetta dello Sport have reported earlier today that Fiorentina have secured Philippe Mexes for themselves. He'll join the club in January. 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Bee Taechaubol's flight will depart soon towards Milano [MilanNews].
At this point, the signing of the deal between Berlusconi and Mr Bee seems to be really close [Mediaset].
Da hoće hairli više okončati tu sagu...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
TELEVISA PRESENTA
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Amelia prelazi u celzi
evo gledam ovog imbulu kako dobro igra, a placen je identicno kao ono govedo
yebo majku ko nama sjedi u upravi, ko da su se jucer sa fudbalom sreli.
evo gledam ovog imbulu kako dobro igra, a placen je identicno kao ono govedo
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kako samo Brahimi igra ja ne znam da li neko gleda ovo, momak je ekstra, bas steta sto ga ćelavac nije uspio kupiti....samo moram reci kako nema Lea i Braide skauting nam je zestoko se srozao 
- _forzamilan_
- Kontakt:
Tanti auguri Sheva il Re dell' Est! Najbolji napadač koji je igrao u Milanu, privilegija je bilo gledati ga samo šteta što je napustio Milan mogao je lako stići Nordahla...
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Re: RE: Re: AC Milan
Taj Brahimi odavno ovako igra i ne ide nigdje ispod 60 mil minimalnomeskalin je napisao/la:Kako samo Brahimi igra ja ne znam da li neko gleda ovo, momak je ekstra, bas steta sto ga ćelavac nije uspio kupiti....samo moram reci kako nema Lea i Braide skauting nam je zestoko se srozao
Il Club più titolato al mondo!
Ma dobro, nama je napad najmanji problem i taman posla da su na jednog Brahimija spickali 50-60 miliona. Htjeli smo ga, al' brate sta je previse - previse je.
Meni gore sto ovog crnju ne dovedosmo za DVADESET MILIONA, a tip je pet klasa iznad markizija.
Ma sta i ocekivati pored one dvojice rahmetlija koji se za sve pitaju, ja ne znam cak ni da li imamo skauting sluzbu i posebne ljude koji se bave oko transfera. I da ih ima, ja te ljude nikad nisam vidio. Al' jok, sta ce nama to, njih dvojica sve najbolje znaju.
Ma ni to ne bi bio problem da oni u glavi nisu zalutali u proslom stoljecu i fudbalu koji se tada igrao i da su to sposobni i uceni ljudi koji ce znati prepoznati nedostatke i iskorisiti budzet na najbolji i najracionalniji nacin. Ali nisu. Grehota im i davati ove pare od pcelica, evo majke mi zao mi, k'o da su moje.
Meni gore sto ovog crnju ne dovedosmo za DVADESET MILIONA, a tip je pet klasa iznad markizija.
Ma sta i ocekivati pored one dvojice rahmetlija koji se za sve pitaju, ja ne znam cak ni da li imamo skauting sluzbu i posebne ljude koji se bave oko transfera. I da ih ima, ja te ljude nikad nisam vidio. Al' jok, sta ce nama to, njih dvojica sve najbolje znaju.
Ma ni to ne bi bio problem da oni u glavi nisu zalutali u proslom stoljecu i fudbalu koji se tada igrao i da su to sposobni i uceni ljudi koji ce znati prepoznati nedostatke i iskorisiti budzet na najbolji i najracionalniji nacin. Ali nisu. Grehota im i davati ove pare od pcelica, evo majke mi zao mi, k'o da su moje.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
_forzamilan_ je napisao/la:Tanti auguri Sheva il Re dell' Est! Najbolji napadač koji je igrao u Milanu, privilegija je bilo gledati ga samo šteta što je napustio Milan mogao je lako stići Nordahla...
Tako jednostavan a tako elegantan,strasan je to igrac bio
Sretan rodjendan legendo
Re: Odg: RE: Re: RE: Re: AC Milan
Kakvih crnih 60 mil, pa niko ne vrijedi tolike pare, max 25 mil, jer ako je "novi" Markizio placen 20 vala on vrijedi 25..muxa je napisao/la:Taj Brahimi odavno ovako igra i ne ide nigdje ispod 60 mil minimalnomeskalin je napisao/la:Kako samo Brahimi igra ja ne znam da li neko gleda ovo, momak je ekstra, bas steta sto ga ćelavac nije uspio kupiti....samo moram reci kako nema Lea i Braide skauting nam je zestoko se srozao
Ariedo Braida could return to Milan, according to tomorrow's edition of GdS.
Vracaj Braidu, vracaj i Leonarda 
Koliko znam Braida je sada generalni direktor Barcelone, ne znam da li ce se zeljeti vratiti u Milan.
Sto se tiče Brahimija pa sigurno je da ga Porto nece pustiti ispod 40 miliona, a poslije WC 2014 oni su ga doveli za oko 10 miliona eura.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Koliko znam Braida je sada generalni direktor Barcelone, ne znam da li ce se zeljeti vratiti u Milan.
Sto se tiče Brahimija pa sigurno je da ga Porto nece pustiti ispod 40 miliona, a poslije WC 2014 oni su ga doveli za oko 10 miliona eura.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
sumnjivo mi je to sto ga se barselona tako lako odrice
al' ajde, samo neka se vracaju, dok je njih bilo, bilo je i dobrih transfera.
samo jos vidjeti gallianiju ledja i to bi bilo to...
danas je pcelica doputovala u milano tako da se ocekuje da ce se vrlo brzo rijesiti ovo oko papirologije... kako god, za pocetak ce u kasu donijeti 100 miliona tako da vise nema izgovora, u januaru ocekujemo remont
samo jos vidjeti gallianiju ledja i to bi bilo to...
danas je pcelica doputovala u milano tako da se ocekuje da ce se vrlo brzo rijesiti ovo oko papirologije... kako god, za pocetak ce u kasu donijeti 100 miliona tako da vise nema izgovora, u januaru ocekujemo remont
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Razumijem da pola milijarde nije malo novca,al' da vec mjesecima rade na tome,eh to ne razumijem.Ulaskom Bee-a u klub mislim da ce doci do određenih promjena i to ne samo u igračkom kadru.Mada već u Januaru očekujem 2-3 kvalitetna igrača,i to jedan vrhunski stoper i dva vezna igrača.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- nextterrain
- Kontakt:
#CdS navodi da će Mihajlović promeniti formaciju za Napoli sa 4-3-1-2 na 4-4-2, jer nije uspeo da pronađe odgovarajućeg trequrtistu. U napadu bi trebalo da se nađu Baka i Adrijano.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ko će mu igrati na vanjskim pozicijama? Bonaventura i Bertalocci ili mrtvi Cerci? Hajde,Jack može odigrati i tu sasvim dobro,uvjeren sam.Ali ovi ostali čisto sumnjam.Možda kad se vrati Menez pa da on igra uz desnu aut-liniju.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.