Koliko sam skontao, samo ce trenirati do januara, ali nasi ne namjeravaju ni jednog kupiti. Ovo je samo dobra volja kluba da ih pusti da treniraju.
Mada bih ja razmislio oko Urbija, jest tip iz neobjasnjivih razloga pao qrcu za usi, al' ako je besplatan, onda bih ga pokupio nazad. Nije on los igrac, moze biti dobar back up. I kao bek i kao krilo i kao amf. A ako se ne bude dokazao, lako ga sutnuti nazad, nama ni u dzep ni iz dzepa.
Haj da zavrsimo vise ovu pricu oko Saravija, Monaco ga je odlucio kupiti bez obzira na onu klauzulu tako da, cao zdravo dovidjenja.
Nije maestro da ne racuna nego ih tip sve rotira, jbg dosao je tek prije 2 mjeseca, ne moze ga odmah gurati u vatru, al' da ne misle da ne vrijedi i da ga nece moci unovciti, ne bi ga ni kupovali. Dobro, nije da sad mogu dati neki sud jer ni ne pratim previse, al' onako po reakcijama po forumima vidim da su svi zadovoljni i da u njemu vide novu zlatnu koku koju ce dobro prodati.
tako da, elem nejse, dobit cemo i mi nekad u buducnosti odredjeni procenat novca od njegove prodaje...

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !