Jel tebi shoshon Fahro susjedVirtu4l je napisao/la:Šta ti znaš o Avazu i lokalnim medijima? Imaš ih na kioscima u dijaspori?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Jel tebi shoshon Fahro susjedVirtu4l je napisao/la:Šta ti znaš o Avazu i lokalnim medijima? Imaš ih na kioscima u dijaspori?
pa evo mi smo pricali da je ovo izmisljeno, a i dan danas stoji na njegovom twitteru... Vjerovatno je i ovo Avaz izmislio, ili ko vec...Almir1 je napisao/la:
SK 3,KOJI JE TO PROGRAM DRUG???Thunderstruck je napisao/la:SK3
Muamer Tanovic.Cartman je napisao/la:To dovoljno govori o njemu i o ozbiljnosti tih novina, kad se ne potpisu sa punim imenom. Pa kakve novine to dozvoljavaju?calcio je napisao/la:Ja im ne vjerujem. Izmisljali su intervjue sa Spahicem i lagali su da je Susic izjavio da bi radije igrao na neutralnom terenu nego u Zenici.Cartman je napisao/la:Pa kako mozete vjerovat tom avazu nakon toliko godina lazi? Pa je li kapiten Spahic izjavio da su izmislili citav intervju s njim? A ne znam kakvi neprijatelji reprezentacije rade tu. Nadam se da je Susic dovoljno pametan da samo slusa to sto mu Asmir direktno kaze.
Cini mi se da je bio isti novinar u pitanju sto je i napisao ovaj "intervju" sa Begovicem, potpisuje se sa inicijalima M.T.
Kao da namjerno hoce da zakuhaju. Ko zna ko stoji iza svega toga.
Muljatori obicni.
http://oppv.epl-schedule.com/2011/08/no ... tream.htmlHarrison je napisao/la:Ima li kakav link za utakmicu?
jeste.don_burza je napisao/la:jel omasio stouk penal?